canım bende pko var bizde sperm sayısı 25 mil.ama morfoloji kötü ama hiç önemsemiyorlar sayıya bakıyorlar sadece :44: ben erpada ali ulutürk e gidiyorum memnunum doktorumdan ama merkezi beğenmiyorum devlet hast. bende gidiyordum önceleri ama orda da sürekli doktor değişiyor o yüzden bıraktım orayı 3 mil.la aşılama şansı düşük olabilir canım tabi doktorlar daha ii bilirde benim ilk aşılamamda yıkamadan sonra 5 mil kalmıştı tutma ihtimali düşük demişti hemşire ama allahın takdiri hiç belli olmaz tabi sonuçta 1 tanesi bile işlevini yerine getirse yeterli olcaktacaım hastaneye giriş ücreti sgk lar 32 tl dosya açtılar 70 tl 200 doktor alıyor ilaç 340 tutmuştu galiba benim yani sana yazacağı ilaçlara başlı ilaç ücreti e2 progesteron tahlili yaptırıyoruz onlar 20- 25 tl sperm yıkama 90 dı galiba çabuk unutuyorum kusura bakma yanlışda yazmak istemiyorum
Sağol canım benim açıklayıcı olarak yazmışın Allah razı olsun, sayınız 5 milyondan 25 milyona nasıl yükseldi maşallah diyelim tez vakitte bebişe dönüşsün inşallah, bendede pko var adette düzensiz işte onu bekliyorum aşılamaya başlamak için, hepimiz için hayırlısı olsun ali ulutürkede gitmiştim cok iyi cok efendi bir doktor olmazsa ona gidiyim hastalıgın kacıncı günü gidiyorduk