Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende pko var bizde sperm sayısı 25 mil.ama morfoloji kötü ama hiç önemsemiyorlar sayıya bakıyorlar sadece :44: ben erpada ali ulutürk e gidiyorum memnunum doktorumdan ama merkezi beğenmiyorum devlet hast. bende gidiyordum önceleri ama orda da sürekli doktor değişiyor o yüzden bıraktım orayı 3 mil.la aşılama şansı düşük olabilir canım tabi doktorlar daha ii bilirde benim ilk aşılamamda yıkamadan sonra 5 mil kalmıştı tutma ihtimali düşük demişti hemşire ama allahın takdiri hiç belli olmaz tabi sonuçta 1 tanesi bile işlevini yerine getirse yeterli olcakta :D caım hastaneye giriş ücreti sgk lar 32 tl dosya açtılar 70 tl 200 doktor alıyor ilaç 340 tutmuştu galiba benim yani sana yazacağı ilaçlara başlı ilaç ücreti e2 progesteron tahlili yaptırıyoruz onlar 20- 25 tl sperm yıkama 90 dı galiba çabuk unutuyorum kusura bakma yanlışda yazmak istemiyorum

Sağol canım benim açıklayıcı olarak yazmışın Allah razı olsun, sayınız 5 milyondan 25 milyona nasıl yükseldi maşallah diyelim tez vakitte bebişe dönüşsün inşallah, bendede pko var adette düzensiz işte onu bekliyorum aşılamaya başlamak için, hepimiz için hayırlısı olsun ali ulutürkede gitmiştim cok iyi cok efendi bir doktor olmazsa ona gidiyim hastalıgın kacıncı günü gidiyorduk

var canım bizde sayı 25, mil geçen aşılamada ama o ay çok takviye uygulamıştık :1: ne bulduysam yedirmiştim yaızk bakalım bu sefer kaç çıkacak morfoloji 3 canım kötü yani siz nasıl düzelttiniz ki morfolojiyi varikosel vardı ameliyat oldu ama sayıda çok bi değişiklik olmadı herhangi ilaç falanda vermiyor doktorlar siz kullanıyor musunuz ilaç?

yok cnm eşim hiç ilaç içmedi kontrole gittiğinde doktor proxeed plus diye bir ilaç önermiş ama kendiside hastalarda ne kadar etkili olduğunu bilmiyomuş..bizde almadık o ilacı tabi..biz yaklaşık 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladık eşime çok iyi geldi..aşılamalardan öncede tatlı komasına sokmuştum onu :52::52:

canım günaydın inş dediğin gibi sonu hayırlı olur tatlım bende 75 lik purogen kullanıyorum aynı başladık galiba iğnelere ne zaman başladın canım sen
aminsağol canım benim rabbim bu mübarek günde senin ve diğer arkadaşlarımızında yüzünü güldürsün inşllah:16:ben dün saat 4 te ilk iğnemi vuruldum bugün 2.gün ....
hakkında hayırlısı olsun canım ...inşallah yumoşların tedavine cevap verirler de hayırlsıyla bebeğine kavuştururlar seni... Dualarımız seninle..
sağol canım benim desteğin ve yazdıkların çok iyi geldi ,,,,,:54:

var canım bizde sayı 25, mil geçen aşılamada ama o ay çok takviye uygulamıştık :1: ne bulduysam yedirmiştim yaızk bakalım bu sefer kaç çıkacak morfoloji 3 canım kötü yani siz nasıl düzelttiniz ki morfolojiyi varikosel vardı ameliyat oldu ama sayıda çok bi değişiklik olmadı herhangi ilaç falanda vermiyor doktorlar siz kullanıyor musunuz ilaç?

Aynıyız ya benim eşimde varikoselden ameliyat oldu, daha sonra 3 ay proxeed kullandık bakalım bizimkisi ne oldu aşılamada belli olur artık

bu arada yaş mevzusu açılmış ve dimple020 arkadaşımızdan (topiğin en küçük ana adayı ünvanını):1: kendime alıyorum benim yaşım 22....:54:

Sağol canım benim açıklayıcı olarak yazmışın Allah razı olsun, sayınız 5 milyondan 25 milyona nasıl yükseldi maşallah diyelim tez vakitte bebişe dönüşsün inşallah, bendede pko var adette düzensiz işte onu bekliyorum aşılamaya başlamak için, hepimiz için hayırlısı olsun ali ulutürkede gitmiştim cok iyi cok efendi bir doktor olmazsa ona gidiyim hastalıgın kacıncı günü gidiyorduk

canım bizde varikosel vardı ameliyattan önce 15 mil. yıkama sonrası 5 mil kaldı şimdi 25 milyon yıkama sonrası 15 milyon ameliyatın üstünden 1 buçuk sene geçti fazlada bişey yapmadık canım kendiliğinden sadece geçen ay bitsel takviyelerden uygulamıştık bende pko var ama adetim düzenli hayırlısı artık canım allah hepimize nasip etsin 3. günü gidiyorsun canım sen aysun karabulut a gitmiş miydin belki karşılaşmışızdır seninle orda devlet hast.sinde

Son düzenleme:
canım bizde varikosel vardı ameliyattan önce 15 mil. yıkama sonrası 5 mil kaldı şimdi 25 milyon yıkama sonrası 15 milyon ameliyatın üstünden 1 buçuk sene geçti fazlada bişey yapmadık canım kendiliğinden sadece geçen ay bitsel takviyelerden uygulamıştık bende pko var ama adetim düzenli hayırlısı artık canım allah hepimize nasip etsin 3. günü gidiyorsun canım sen aysun karabulut a gitmiş miydin belki karşılaşmışızdır seninle orda devlet hast.sinde

Evet onada gitmiştim bir sefer ama daha sonra üniversiteye geçti diye aşılama yaptıramadım, varikoseldi, ameliyattı, ilaçtı vs. derken anca oldu yaşta 30a gelmeden aşılamaya başlıyacagız eşim doğal yolla ısrar ediyordu ondna bekledik ama aşılamada bile umut yokken doğal nasıl olsun, rabbim bu mübarek günler hürmetine, hepimize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah

Evet onada gitmiştim bir sefer ama daha sonra üniversiteye geçti diye aşılama yaptıramadım, varikoseldi, ameliyattı, ilaçtı vs. derken anca oldu yaşta 30a gelmeden aşılamaya başlıyacagız eşim doğal yolla ısrar ediyordu ondna bekledik ama aşılamada bile umut yokken doğal nasıl olsun, rabbim bu mübarek günler hürmetine, hepimize en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah

evet canım bende gidiyordum ona o gidince bıraktım bende bizimde aşılama olmazsa eğer tüp için başka yere gitcem işte bakalım artık hayırlısı

evet canım bende gidiyordum ona o gidince bıraktım bende bizimde aşılama olmazsa eğer tüp için başka yere gitcem işte bakalım artık hayırlısı

İnşallah tez vakitte güzel haberler alalım, ama eğer aşılamada bişey olmazsa tüp bebek için arastıralım beraber burda tüp bebek olmaz araştırıcaz artık hayırlısı olsun

Kızlar bizde eşimin sperm konusunda yeni yollara başvurduk .Uzun zamandır keçi boynuzu kullanıyordu ama 20 mm geçemedi.Biz buay doğal bitki deniyoruz.Karışım yaptırdık.Eşimin arkadaşıda kullanmış şuan eşi hamile.Adam kesin konuşmus 1 ay eşinde sende kullanın 70 mm aşağı çıkarsa yanıma gelin demiş .Ama tadı çok kötü yaa .Günde 3 kere 1 yemek kaşığıymış.Şimdilik şeker kaşığı ile başladık biz.Çocuğum olursa hemen isteyene göndericem ye ye bitmez .Kime inananacağımızı şaırdık.En azzından buay kendi şansımı kendim yaratıcam.

ikimizde hastalıkları aynı yaşlarımızda yakınmış ben senden 2 yaş daha geriyim :) inş tez zamanda allah sanada bana da ve diğer arkadaşlarımıza hayırlı bi evlat nasip eyler :54: off sıkıldım iş yerinde :52:

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

İnşallah tez vakitte güzel haberler alalım, ama eğer aşılamada bişey olmazsa tüp bebek için arastıralım beraber burda tüp bebek olmaz araştırıcaz artık hayırlısı olsun

iyi olur canım yardımcı oluruz hem birbirimize inş en kısa sürede güzel haberler alırızda gerek kalmaz :54:

bu arada yaş mevzusu açılmış ve dimple020 arkadaşımızdan (topiğin en küçük ana adayı ünvanını):1: kendime alıyorum benim yaşım 22....:54:

22..................ben gideyim arkadaşlar ....biraz daha muhabbet devam ederse yaşlar ortaya çıktıkça neredeyse ablayı geçtim direk teyze ünvanı alacağım şuan aranızda :)))))

Kızlar bizde eşimin sperm konusunda yeni yollara başvurduk .Uzun zamandır keçi boynuzu kullanıyordu ama 20 mm geçemedi.Biz buay doğal bitki deniyoruz.Karışım yaptırdık.Eşimin arkadaşıda kullanmış şuan eşi hamile.Adam kesin konuşmus 1 ay eşinde sende kullanın 70 mm aşağı çıkarsa yanıma gelin demiş .Ama tadı çok kötü yaa .Günde 3 kere 1 yemek kaşığıymış.Şimdilik şeker kaşığı ile başladık biz.Çocuğum olursa hemen isteyene göndericem ye ye bitmez .Kime inananacağımızı şaırdık.En azzından buay kendi şansımı kendim yaratıcam.

canım benin nasıl bi karışımmış o ki içinde neler var acaba faydasını görürsen bizede yaz mutlaka bizde kullanalım nasılsa herşeyi deniyoruz bi de onu denemişiz çok mu :1:

22..................ben gideyim arkadaşlar ....biraz daha muhabbet devam ederse yaşlar ortaya çıktıkça neredeyse ablayı geçtim direk teyze ünvanı alacağım şuan aranızda :)))))

aaaaa aşk olsunn :20: bizde sizin tecrübelerizden faydalanırız sizin ruhunuz genç ruhunuz iyiki erken evlenmişiz bakalım daha ne kadar uğraşcazbebebk için :26:

canım benin nasıl bi karışımmış o ki içinde neler var acaba faydasını görürsen bizede yaz mutlaka bizde kullanalım nasılsa herşeyi deniyoruz bi de onu denemişiz çok mu :1:

300-TL para verdik eyer işe yaramazsa gidip kafasına dökücem :))))))))).Canım içinde bir sürü ot var saydı adlarını bal var keçi boynuzu var polen var.nebilym .Kapkara bişey ama inat ettim yiycem.Kendimi sizin için feda edicem.Bana bişey olursa en azından bir kişi denemiş olur.Baktık olmuyo toplu halde sipariş verririz.:1:

300-TL para verdik eyer işe yaramazsa gidip kafasına dökücem :))))))))).Canım içinde bir sürü ot var saydı adlarını bal var keçi boynuzu var polen var.nebilym .Kapkara bişey ama inat ettim yiycem.Kendimi sizin için feda edicem.Bana bişey olursa en azından bir kişi denemiş olur.Baktık olmuyo toplu halde sipariş verririz.:1:

inş işe yarar canım ne kadar süre kullanılması gerekiyormuş ki 300 tl baya iyimiş :)

Back
X