canım benin nasıl bi karışımmış o ki içinde neler var acaba faydasını görürsen bizede yaz mutlaka bizde kullanalım nasılsa herşeyi deniyoruz bi de onu denemişiz çok mu![]()
yüzyıldır bilinen infertilite için insanlık tarihinde keçiboynuzundan tutunda daha ne bitkiler otlar karışımlar ..ağaçlara dilek asıp ..bebeği olunca dilek dilediğim için oluyor diye inanan düşünen milyonlarca insan geldi geçti ve hala var malesef...
hiçbirinin çare olduğu olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler değil..üreme problemi olan çiftlerde erkek yada kadın infertilitesi için modern tıp bilimsel gerçek iken...neolur bunlarda umut olacağı inancına kapılmayın..şayet bunları yiyip içip o sırada hamile kalan bebeğine kavuşan oluyor ise yada değerlerinde olumlu yönde değişiklik yakalayan tanıdıklarımız duyduklarımız dinlediğimiz hikayeler ....yaptıkları eylemlerden değil...olması gerektiği zaman geldiği için...Yaradan verdiği için...tesadüften başka şey değil....bu benim görüşüm düşüncem...düşüncemin nedeni de modern tıp bilim ve ilime olan inancım...ama tüm yapan arkadaşlarıma insanlara en azından sağlıklı destekler için saygı duyuyorum...arı sütünden bal dan polenden propolisten incirden bademden soğandan zarar gelmez zamanında ve dozunda yenilen bu tür şeyler...başta insan sağlığına bedenlerimize faydalı fakat üreme kabiliyetini arttırmaz...en basit açıklama yolu...şayet öyle olsaydı...bilim adamları doktorlarımız..gonalf ve diğer tüm ilaçlar iğneler tedaviler yerine hepimize bir torba keçiboynuzu verip yollarlardı...yada kavonoz kavonoz karışımlar....
bugüne kadar tanıdığım tüm profösör ve doktorlar okuduklarım araştırdıklarım tek şey söylüyorlar...sorun yoksa zamanı var...sorun var ise zaten tıpta tedavisi var. macera aramayın...bitkilerle otlarla doğurganlık sağlanıp kısırlık tedavi edilmez...
LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE MADDİ KAYIPLARA UĞRAMAMAK VE KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN DİYE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞIYORUM...ama sağlık için sağlıklı beslenme ve destekler için elbette dediğim gibi gıdalar karışımlar zamanında dozunda yenilir de içilir de ....bebek te sağlıklı vücutta çok daha iyi beslenip büyür..ama üreme kaynağı değiller...umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır...
Son düzenleme: