Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benin nasıl bi karışımmış o ki içinde neler var acaba faydasını görürsen bizede yaz mutlaka bizde kullanalım nasılsa herşeyi deniyoruz bi de onu denemişiz çok mu :1:

yüzyıldır bilinen infertilite için insanlık tarihinde keçiboynuzundan tutunda daha ne bitkiler otlar karışımlar ..ağaçlara dilek asıp ..bebeği olunca dilek dilediğim için oluyor diye inanan düşünen milyonlarca insan geldi geçti ve hala var malesef...

hiçbirinin çare olduğu olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler değil..üreme problemi olan çiftlerde erkek yada kadın infertilitesi için modern tıp bilimsel gerçek iken...neolur bunlarda umut olacağı inancına kapılmayın..şayet bunları yiyip içip o sırada hamile kalan bebeğine kavuşan oluyor ise yada değerlerinde olumlu yönde değişiklik yakalayan tanıdıklarımız duyduklarımız dinlediğimiz hikayeler ....yaptıkları eylemlerden değil...olması gerektiği zaman geldiği için...Yaradan verdiği için...tesadüften başka şey değil....bu benim görüşüm düşüncem...düşüncemin nedeni de modern tıp bilim ve ilime olan inancım...ama tüm yapan arkadaşlarıma insanlara en azından sağlıklı destekler için saygı duyuyorum...arı sütünden bal dan polenden propolisten incirden bademden soğandan zarar gelmez zamanında ve dozunda yenilen bu tür şeyler...başta insan sağlığına bedenlerimize faydalı fakat üreme kabiliyetini arttırmaz...en basit açıklama yolu...şayet öyle olsaydı...bilim adamları doktorlarımız..gonalf ve diğer tüm ilaçlar iğneler tedaviler yerine hepimize bir torba keçiboynuzu verip yollarlardı...yada kavonoz kavonoz karışımlar....
bugüne kadar tanıdığım tüm profösör ve doktorlar okuduklarım araştırdıklarım tek şey söylüyorlar...sorun yoksa zamanı var...sorun var ise zaten tıpta tedavisi var. macera aramayın...bitkilerle otlarla doğurganlık sağlanıp kısırlık tedavi edilmez...
LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE MADDİ KAYIPLARA UĞRAMAMAK VE KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN DİYE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞIYORUM...ama sağlık için sağlıklı beslenme ve destekler için elbette dediğim gibi gıdalar karışımlar zamanında dozunda yenilir de içilir de ....bebek te sağlıklı vücutta çok daha iyi beslenip büyür..ama üreme kaynağı değiller...umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır...

Son düzenleme:
aaaaa aşk olsunn :20: bizde sizin tecrübelerizden faydalanırız sizin ruhunuz genç ruhunuz iyiki erken evlenmişiz bakalım daha ne kadar uğraşcazbebebk için :26:

Allah korusun hiç öyle düşünme...en kısa zamanda anne olacaksınız üstelik genç anneler...benim yaşıma geldiğinde inşallah çoktan okullu olacak sizinkiler..allah önce sağlık versin...gerisi olur her şekilde..

selam kızlar ...bizi bizden başka anlayan yok. çevredekilerin çocuk yokmu olsun artık bak yaşın geçiyo demelerinden sıkıldım artık. ya biz milletin hayatına karışıyomuyuz. millet niye herşeye karışıyor. düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ama hala devem ettiriyolar. anlayış istiyorum artık :37:

aynen sana katılıyorum,inanki banada bıkkınlık geldi artık,bazen sizi ilgilendirmez karışmayın diyesim geliyorr...

yüzyıldır bilinen infertilite için insanlık tarihinde keçiboynuzundan tutunda daha ne bitkiler otlar karışımlar ..ağaçlara dilek asıp ..bebeği olunca dilek dilediğim için oluyor diye inanan düşünen milyonlarca insan geldi geçti ve hala var malesef...

hiçbirinin çare olduğu olacağı bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler değil..üreme problemi olan çiftlerde erkek yada kadın infertilitesi için modern tıp bilimsel gerçek iken...neolur bunlarda umut olacağı inancına kapılmayın..şayet bunları yiyip içip o sırada hamile kalan bebeğine kavuşan oluyor ise yada değerlerinde olumlu yönde değişiklik yakalayan tanıdıklarımız duyduklarımız dinlediğimiz hikayeler ....yaptıkları eylemlerden değil...olması gerektiği zaman geldiği için...Yaradan verdiği için...tesadüften başka şey değil....bu benim görüşüm düşüncem...düşüncemin nedeni de modern tıp bilim ve ilime olan inancım...ama tüm yapan arkadaşlarıma insanlara en azından sağlıklı destekler için saygı duyuyorum...arı sütünden bal dan polenden propolisten incirden bademden soğandan zarar gelmez zamanında ve dozunda yenilen bu tür şeyler...başta insan sağlığına bedenlerimize faydalı fakat üreme kabiliyetini arttırmaz...en basit açıklama yolu...şayet öyle olsaydı...bilim adamları doktorlarımız..gonalf ve diğer tüm ilaçlar iğneler tedaviler yerine hepimize bir torba keçiboynuzu verip yollarlardı...yada kavonoz kavonoz karışımlar....
bugüne kadar tanıdığım tüm profösör ve doktorlar okuduklarım araştırdıklarım tek şey söylüyorlar...sorun yoksa zamanı var...sorun var ise zaten tıpta tedavisi var. macera aramayın...bitkilerle otlarla doğurganlık sağlanıp kısırlık tedavi edilmez...
LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE MADDİ KAYIPLARA UĞRAMAMAK VE KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN DİYE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞIYORUM...ama sağlık için sağlıklı beslenme ve destekler için elbette dediğim gibi gıdalar karışımlar zamanında dozunda yenilir de içilir de ....bebek te sağlıklı vücutta çok daha iyi beslenip büyür..ama üreme kaynağı değiller...umarım ne demek istediğim doğru anlaşılır...

çok teşekkür ederim yorumun için modern tıpa inancımız tbi ki sonsuz ama ne yapalım insan bi umut diyor işte özellikle bu erkek infertilitesinde doktorlar hiçbir tedavi yöntemi için yol göstermiyorlar bize varikosel dediler ameliyat olundu bitti profösörüne varana kadar gittik emin olmak için tmm sizin normal normalde diye gönderiyorlar tek bildikleri proxeed plus onuda verirken İSTERSENİZ kullanabilirsiniz diyorlar bence saçmalık istmekle olur mu gereli ise kullanılır oda zaten bi ilaç değil vitamin desteği olduğunu düşünüyorum ama bu bitkisel yöntemlerle sperm sayısında artış morfolojide iyileşme olan bir çok hastada var ama ben seni çok iyi anladım canım dediklerinde sonuna kadar da haklısın bazende insanların duygularını suistimal eden kötü niyetli insanlarda var ben geçen ay aktardan bi karışım almıştım içinde arı sütü bal polen keçi boynuzu vb....kara bişeydi günde 1 çay kaşığı bayanlarda da etkili olduğunu yazıyordu ama ben kullanmadım neyse eşim bu kürü kullandığı 1 ay içerisinde hem memnun kaldığını kendini iyi hissettirdiğini vucudunda çok çabuk etki gösterdiğini söyle ama alırken özellikle içindekileri okudum kimyasal herhangi bişey içermiyordu ve 1 ay sonra yaptırdığımız sperm analizinda 10 mil. artış oldu şimdi biz bunu göz ardı edebilirmiyiz? ve özellikle soruyorum araştırdığım kadarıya tabi ki dokor değiliz ama morfoloji nin aşılamada önemli olduğunu söylüyorlar hiçbir doktor bunu kaleme bile almıyor ya da bizim gittiğimiz doktorlarda bi sorun var sayıya bakıyorlar 25 mil. o bu ay çok ii .....Ama demek anlatmak istediğini çok iyi anladım ve sonuna kadarda haklısınn...:54:

Haklı olabilirsin masalcım ama 2 yıldır doktorun verdiği ilaçların dışına çıkmamış bir insanım .Benimkisi bir umut işte Çünkü benim şehrimin bu konuda uzmanlaşmış bir doktoru yok 3. senede insan neyapacağını şaşıyor umarım sende beni mağzur görürsün.

Nasılsınız bugün evdeyim temizlik yaptım oruç vurdu başıma halsiz bi şekilde oturuyorum neler yapıyorsunuz bakalım...

ya kızlar benim yaşım forumdaki en küçük yaş mı diyecektimki baktım ki dimple020 benden 2 yaş küçükmüş :52: hadi herkes yaşını yazsın bakalım içimizde dimpleden daha küçük olan varmı :24::24:

ben 31 yaşındayım.....eskiden hep maksimum 25 imde anne olurum derdim ama allahın işine karışmamalıymışım onu öğrendim....

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

canım yaa nedemek kendimi kıtır hissediyorum valla sen bizlere taş çıkarırsın kesinlikle..senin yaşın 36 ama ruhun gencecik canımm..bebeklerin vakti zamanı ne zamansa o zaman gelecek diyoruz ya evlilikte öyle demekki bizler ruh eşimizi çok çok erken bulmuşuz evlenmişiz..hem seninde yaşın çok değil büyütme kendini o kadar..inşallah ağustos ayında seninde hamile haberini alıcaz canım bizlerden önce seni anne yapıcaz biz :16:

Nasılsınız bugün evdeyim temizlik yaptım oruç vurdu başıma halsiz bi şekilde oturuyorum neler yapıyorsunuz bakalım...

tşklr canım iyi olmaya çalışıyoruz allah orucunu kabul etsin kolaylık versin canım bizde sohbet ediyoruz h.g sende

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu

== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okudu
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okudu
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okuyacak

Bu arada benim yaşım da 23

hoşgeldin cnm sıcaklarda oruç çok zor bırak temizlik yapmayı yat dinlen daha kötü olma sonra..buarada topiğimizin Melekten sonra 2.en küçük anne adayısın sende..

bak benden küçük anne adaylarımızda varmış topiğimizde çıtır değilmişim yani benden daha çıtırlar varmış :1::1:

MDA....NERDESİNNNNNN baksana bizim kızlar çıtır çıtır.....dimple 24 yaşındaaa...Allah'ım ben o yaşta evli bile değildim 3 değil 5 değil 10 değil....yaş farkımıza bak..12 yaş küçük benden dimple,, kızlar kendimi acaip kıtırr hissettim benim 36 ımı doldurmama 6 ayım kaldı...bir gün çocuğum olursa..çocukcağız 6 yaşındayken annesi doktor doktor tansiyon..şeker..şu bu geziyor olur... çocuk menopozumda büyüyecek iyi mi ...ben kariyer iş güç hayat derken..treni epey kaçırmışım...vahh bana vahlar bana yani...
dimple superim...sizleride erkenden evermişiz gencecik kızlar evli hanımlar olmuş ..inşallah erken anne olma isteklerinizde gerçeklerşir...beraber büyürsünüz

canımcım kimin ne kadar ve nasıl yasayacağı hiiiç belli olmaz hayat bu maalesef az da olsa geç kaldık tren önümüzden geçerken bizler aval aval bakmışız ,
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
sağlıklı uzun yıllar geçirelim ve doğacak çocuklarımızın mürvetini görelim inşallah

hoşgeldin cnm sıcaklarda oruç çok zor bırak temizlik yapmayı yat dinlen daha kötü olma sonra..buarada topiğimizin Melekten sonra 2.en küçük anne adayısın sende..

hoşbuldum canım..haklısın dinlenmek gerekiyo ama 1 haftadır evi temizlememiştim ....çok şükür iftar için yemeklerde hazırladım artık rahatım akşama kadar yatar dinlenirim:1: acaba aramızda daha küçük anne adayı çıkarmı

bende 25 yaşımda anne olmayı istiyodum ama nasip değilmiş..olsun eninde sonunda olucak yaşı takmayalım kafaya cnm

aynen canım yaşı takmamak gerekiyor .
geçenlerde hastahanede sıramı beklerken yanımdaki bayanla sohpet ettik 16 sene çocuğu olmamış aşılama 2 tüp bebek denedikten sonra sıkılıp bırakmış tedaviyi aradan 3 ay geçmiş doktoru bu bayanı arayp kadını tekrar tüp bebek tedavisi için ikna etmiş tedaviyle üçüz bebeği olmuş.. rabbimin hikmetine bakarmısın yıllarca çocuk olmamış yani rabbim verincede birden vermiş

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu

== mda =2 tane okuyacak