Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayşe gece rahatsızlandığını yeni gördüm çok geçmiş olsun.orucunu sonra kaza edersin artık üzülme onun için.sonucununda negatif çıkmasına üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.bu arada 4 tane yasini hemen okuyup bitirdim bile.Allah kabul etsin inşallah.eğer kötüysen okuyamazsan 2 taneyide okuyabilirim inan hiç zorlanmadan ve gönüllü olarak okuyorum. o yüzden bu konuda her zaman yardıma hazırım...

yelizcim sanada günaydın.umarım kontrolün iyi geçer ve herşey yolundadır.yasinler ağır gelmedi merak etme ,evde olsan seninde okuyacağından eminim zaten. kendine ve bebeğine çok iyi bak...

canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol evet orucum kazaya kaldı ..maşallah arkadaşım okudun bile şükür bende çabuk okuyorum .. düşüncen için çok sağol ama 2 taneyi ben okurum birazdan.. ercelf arkadaşımıza şifa olur inşallah

ayşe gece rahatsızlandığını yeni gördüm çok geçmiş olsun.orucunu sonra kaza edersin artık üzülme onun için.sonucununda negatif çıkmasına üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.bu arada 4 tane yasini hemen okuyup bitirdim bile.Allah kabul etsin inşallah.eğer kötüysen okuyamazsan 2 taneyide okuyabilirim inan hiç zorlanmadan ve gönüllü olarak okuyorum. o yüzden bu konuda her zaman yardıma hazırım...

yelizcim sanada günaydın.umarım kontrolün iyi geçer ve herşey yolundadır.yasinler ağır gelmedi merak etme ,evde olsan seninde okuyacağından eminim zaten. kendine ve bebeğine çok iyi bak...

Ağzına , yüreğine sağlık arkadaşım .. Allah kabul etsin ... çok fedakarsın yine bu haftada okuyamanların arkadaşların yasinlerini tamamladın canım ... Allah razı olsun senden ..
bu arada takvime göre bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenebilecekmisşsin ... hayırlısı artık ...umarım sağlıklı , hayırlı bir evlat olur..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim off burda beklemek ne zor yaa :-( çok sıcak aysecim keşke bi pozitif haberde senden gelseydi keşke havalara ucsqydik sevinçten ama üzülme tatlım o günde gelecek elbet kendine dikkat et canım...

evet vallahi hestia dan sonra süper olurdu ama olsun dediğin gibi o günlerde gelecek.bu arada ben yasini şerif okuma listesine seni ekleyeyim mi canım

okudum ayse cim 2 tane mesaj da attım ama burdan da yazayım tam net belli mi kaç tane eksik?

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okudu
== seyhan12383 =2 tane dimple020 okudu
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okudu
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu

== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okudu
== hatisim =2 tane ercelf arkadaşımız okudu == berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

minik meleğim ercelf ve diple okuyacağınızdan emin olmak ve eksikleri net görebilmek için sizi okudu diye kaydettim..

ayşecim 2 tane az ben şimdi kapatıp 4 tane okuyacağım haber veren olmazsa sende 2 tane okursun yada eğer yoğunsan ya topiğe yaz bana özel mesaj at kalan 2 taneyide okurum öğlen 14.30 gibi girer bakarım eğer alan olmazsa son ikiyide seve seve okurum tamam mı sen meraklanma...

SON 2 TANEYİ DE BEN OKUYACAĞIM ŞİMDİ BUNUNLA BİRLİKTE EKSİK KALMAMIŞ OLUYOR dimi.

yeni bir gunle yollardayim yine, doktora gidiyorum .gun hepimiz icin güzel geçsin mutluluklar kalin

günaydın cnm inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin bol bol sağlıklı yumurtaların vardır..

gece çorbamı içtikten sonra bi halsizlik çöktü üzerime ve kendimden geçmişim .. eşimiin beni merdivenden indirdiğini ve arabaya bindirdiğini hatırlıyorum gözümü açtığımda hastahanedeydik..tansiyonum düşmüş ve serum verdiler oruçta gitti anlayacağınız...dr gebelik şüphesi varmı dedi günüm geçmediğini ama olabileceğini söyledik kanımı alıp tahlil yaptılar sonucu daha alamadık ben iyi olunca eve geldik eşim şimdi sonucu almaya gitti keşke gebe olsam..rabbim hayırlısını nasip etsin

canım çok geçmiş olsun ikimizde dün acillere gittik desene..havalar çok sıcak oruçda olunca vücut su kaybediyo ama geri alamıyo böyle kötü sonuçlanıyo işte..şu 1-2 gün tutma oruç vücudun kendini tplasın..dikkat et canım kendine dinlen biraz..

Gunaydın kızlar aysecım gecmıs olsun canım yasını seve seve okurdum bılıyosun ama rutın troıd kontrolum ıcın hastanedeyım oyuzden okuyamıyorum kusura bakma hastaymısında sana yardım etmeyı cok ısterdım mcan Allah razı olsun canım senden evde olsam hafıfletırdım yukunu sımdıden Allah kabul etsın ınsallah bu dualarımız ercelfe bebıs olarak gerı donsun hestıa takvım cok yakısmıs canım:)

günaydın tatlım inşallah kontrollerin güzel geçer troidle ilgili..umarım bebişinde sende iyisindir canım..

günaydın canlarım hayırlı cumalar aysecim geçmiş canım çok ins bi süpriz olur pozitif haber alırsın bitanem ben kadını okudum haberin olsun bende hastanedeyim sonuç brkliyorum e2 tlf giriyorum :-) öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın :16:

günaydım canım inşallah e2 sonucun çok güzel çıkar haberlerini bekliyorum canım :16:

günaydın cnm inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin bol bol sağlıklı yumurtaların vardır..

canım çok geçmiş olsun ikimizde dün acillere gittik desene..havalar çok sıcak oruçda olunca vücut su kaybediyo ama geri alamıyo böyle kötü sonuçlanıyo işte..şu 1-2 gün tutma oruç vücudun kendini tplasın..dikkat et canım kendine dinlen biraz..[/QUO

çok teşekkür ederim canım ya evet bize nazar deydi bence:1: sağolasın dinleniyorum canım allah razı olsun

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarımızın en yakın zamanda kabul olması dileğimle..ben düne göre daha iyiyim ama bu sıcaklar olmasa dahada iyi olucam..

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarımızın en yakın zamanda kabul olması dileğimle..ben düne göre daha iyiyim ama bu sıcaklar olmasa dahada iyi olucam..

günaydın canım... hayırlı cumalar sana ve diğer arkadaşlara.... umarım gönüllerimizden geçenlerin,'' keşke'' dediklerimizin hayırlısıyla bir bir gerçekleşmesi dileğiyle...

Cok sevindim ya....ne güzel bir gelişme...benimde icimde umut belirdi sende yana...inşallah canım inşallah olur bu sefer...her şey güzel gitmiş bu sefer...hayırlısı..umarım tüpe gerek kalmaz..canım nedendir bilmiyorum içimden tup yaptırmak gelmiyor..ağır geliyor..zor geliyor nedense...inşallah aşılama ile olurda mecbur kalmam..ikimizde mecbur bırakmasın Rabbim...cok düşündüm ama icim yok diyor..herhalde bir cocuğum var diye..hiç olmasa idi böyle dusunmezdim..
Aslında tatil coktan bitti..uzatmaları oynuyoruz..bayramda kardesimin düğünü var..uskudarda olacağım..keske gorusebilsek..malum Bayburt cok uzak..usak dayiz..esimin memleketinde..gitgel yollarda helâket olmayalım diye rapor alıp kaldık..gecen ay biliyorsun bı halt edip klomen aldım oda şisirmisti yumosu..şimdi bu aya da etki eder ümidiyle umud ediyorum bende. Olur ya kendiliğinden olur diye..incir yemek de hiç aklıma gelmedi inan ki..ya nasip iste..fakirin umudu..bir arkadasım vardı 2cocuklu..cok üzülüyordu bana..dua ediyordu..2 ay önce 3 . Cocuk icin düğmeye bastılar di..bugün aradım hamile imiş..bu kadar çabuk..inanamadım..hiç belli etmedim ama teli kapatinca hungur hungur ağladım....kaderimiz büyük bir imtihanda. Sabır istemiyorum Rabb'imden artık..selamet istiyorum...hepimiz icin...

canım bende de birilerini duyunca kıskançlık oluyo ne yalan söyliyim. üzme kendini benim de inşallah gerekkalmaz tüpe canım. sende içinden nasıl geliyorsa öyle yap çok sıkma kendini tedavi için. biz şimdi 15 gün gitmicez üsküdar a çok şükür ondan sonrasını bilemiyorum negatif olursa tüp için evraklara başlarız ara bulursak da eylül de biyerlere gitmeyi düşünüyoruz. kısmet canım.

Çook teşekkür ederim masal darısı başına inşallah. Ben geçen ayki tedavimin ardından çok fazla üzülmedim.Hep dedim Allah büyük.olmuyorsa nedeni var zamanı değil.Ekimde 2. tüp denemesini yapacaktık ve ben o güne kadar bebek için hiç birşey yapmamaya karar verdim.Bunun için dua bile etmedim.Bu sorunun hayatımın odak noktası olmasını istemedim artık.Hemen güzel bir tatil planı yaptık. Eşime dedim ki bir tüp parası gitti tatile diye o zaman:) Sanırım en güzel tüp tedavisi bu oldu tatil bizim için.iğne yok, opu yok,transfer yok, bekleme stresi yok:)) Tatilden dönüştede iyiki ben haziranda hamile kalmamışım yoksa bu tatili yapamazdık dedim. Herşeyin bir nedeni ve zamanı olduğuna gerçekten inanıyorum artık.İnşallah devamı gelir sevincimin....

hestia ne güzel bir haber tam tatil çocuğu desene. bize de böyle süpriz yapsa keşke. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. aklına kötü şeyler getirme.

arkadaşlar okuyacağım diyip ve bugünün son olduğu bilinmesine rağmen neden haber verilmiyo..okunmayacaksa neden 2 3 gün öncesi bildirilmiyo inanın üzülüyorum gçen gün dimple için okuyacağımız listeyi yaptım ve malesef değiştircem ve yarın akşama kadar değiştirip haber vericem arkadaşlar

okumayanları çıkarmalısın canım. yani hem okumayıp hem haber vermeyenleri.

gece çorbamı içtikten sonra bi halsizlik çöktü üzerime ve kendimden geçmişim .. eşimiin beni merdivenden indirdiğini ve arabaya bindirdiğini hatırlıyorum gözümü açtığımda hastahanedeydik..tansiyonum düşmüş ve serum verdiler oruçta gitti anlayacağınız...dr gebelik şüphesi varmı dedi günüm geçmediğini ama olabileceğini söyledik kanımı alıp tahlil yaptılar sonucu daha alamadık ben iyi olunca eve geldik eşim şimdi sonucu almaya gitti keşke gebe olsam..rabbim hayırlısını nasip etsin

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine vücudun kaldırmıyor sanırım biraz vitamin desteği al bence.

ayşecim 2 tane az ben şimdi kapatıp 4 tane okuyacağım haber veren olmazsa sende 2 tane okursun yada eğer yoğunsan ya topiğe yaz bana özel mesaj at kalan 2 taneyide okurum öğlen 14.30 gibi girer bakarım eğer alan olmazsa son ikiyide seve seve okurum tamam mı sen meraklanma...

canım çok sağol ekstradan kaç tane okuyacaksın bu okuduğun yasini serifler sana ve bebeğine de şifa olsun inşallah.

son iki tane kaldı canım eksik yok ben okuyacağım merak etme

canım istersen paylaşalım sen de hasta olmuşsun bak 1 tane sen 1 tane ben okuyayım. son haberini ver abdestim var ok. dersen okuyalım birer tane bitsin bu iş.

canım bende de birilerini duyunca kıskançlık oluyo ne yalan söyliyim. üzme kendini benim de inşallah gerekkalmaz tüpe canım. sende içinden nasıl geliyorsa öyle yap çok sıkma kendini tedavi için. biz şimdi 15 gün gitmicez üsküdar a çok şükür ondan sonrasını bilemiyorum negatif olursa tüp için evraklara başlarız ara bulursak da eylül de biyerlere gitmeyi düşünüyoruz. kısmet canım.

hestia ne güzel bir haber tam tatil çocuğu desene. bize de böyle süpriz yapsa keşke. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. aklına kötü şeyler getirme.

okumayanları çıkarmalısın canım. yani hem okumayıp hem haber vermeyenleri.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine vücudun kaldırmıyor sanırım biraz vitamin desteği al bence.

canım çok sağol ekstradan kaç tane okuyacaksın bu okuduğun yasini serifler sana ve bebeğine de şifa olsun inşallah.

canım istersen paylaşalım sen de hasta olmuşsun bak 1 tane sen 1 tane ben okuyayım. son haberini ver abdestim var ok. dersen okuyalım birer tane bitsin bu iş.

tamam canım bende abdest aldım şimdi 1 sen 1 ben okuyalım bitsin dediğin gibi canım

sagol canım benım sonucum ne olursa olsun heray gıdıcem doguma kadar boyle sende bebegını ıyı bak canım kontrolun ne zaman cınsıyetı ogrenmedın deme daha sende ben yarın nasıpse gıdıcem ınsallah gosterırse cınsıyetıde ogrenıcez cok heycanlıyım superım bız ıyıyız canım sende ıyıymısın cok sukur sıcaklar berbat gercekten dısarı cıkılcak gıbı degıl optum hepınızı kızlar

e2 değeri 348 cikti geçen seferki degerden sonra bana biraz düşük geldi ama malum 3600 lerde idi bakalım doktor ne dicek bekliyorum daha :-(

Back
X