sağol canım bundan sonra sıcaklarda fazla durmamaya dikkat edicem sebeplerden biride olabilir tabi..sen nasılsın ne zaman geliyo kırmızılar?
durma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.
Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...