• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok güzel bir haber bu medids,harika, süper çok sevindim inan.Benim başıma gelen seninde başına geldi.Allah herkese nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Tebrik ederim..

sağol canım benim senin ki gibi benim hamileliğim de mucize oldu :)) darısı isteyen herkesin başına inş.

yok canım doğru hatırlıyosun bugün aşılamanın 14.günü bugün kan vercektik güya ama beyimiz(eşim) hazır değilim 1 gün dah kalsın dedi:1: yarına yapcam artık mecbur :31:

ay bu beyler de bizi birgün öldürecek sanki karnında taşıyacak olan o. tedaviyi gören sonucu merakle bekleyen belirti telaşları yaşayan biz kocalar narin anam hazır değiller miş :D çok güldüm kıs. naapsın tabi onun da psikolojisi etkileniyordur ben de merak ediyorum canım senin sonucunu inşallah pozitiftir.

ay bu beyler de bizi birgün öldürecek sanki karnında taşıyacak olan o. tedaviyi gören sonucu merakle bekleyen belirti telaşları yaşayan biz kocalar narin anam hazır değiller miş :D çok güldüm kıs. naapsın tabi onun da psikolojisi etkileniyordur ben de merak ediyorum canım senin sonucunu inşallah pozitiftir.

evet ya bende çok güldüm ama yazık ya onlarında psikolojisi bozuluyo:1::1: biz artık olumsuzluklara duyarsızlaştık galiba :1::1:işin komiği 1 günde hazır hissetcekmiş kendini :1:neyse sende medids gibi patlatsanya bi tane bebiş haberi inşallah (:16:)bu arada iki güzel haber gördüm tesadüfen ,,klomen topiğinden rihana ve esemos da hamileymiş çok sevindim onlar adına:16:

Son düzenleme:
BİR MUCİZE OLDU :))))

tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi

Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,

inanılmaz bir şey :)))))))

medids bu ne kadar güzel bir haber bu böyle. gözünaydın,yolun açık olsun.inşallah su gibi akıp giden sorunsuz rahat bir hamilelik olur.Allah kucağına almayı nasip etsin sağ sağlim...

merhaba arkadaşlar,,

geçenlerde yazmıştım bu ay aşılama yapılacak diye...ama doktorum iptal etti yaaa 4 tane yumurtam olmuş çogul gebelik olur diye iptal etti..gene kendi çabamızla denicez inşallah hayırlara vesile olurr :(

taliha hakkında hayırlısı olsun her doktorun kendi düşüncesi farklı...
ben de pazartesi 2. aşılamayı yaptırdım...kendi doktorum değildi ama böylesi hayırlıdır belki...bu kez kanama ilk gün oldu neden bilmiyorum...

sincap inşallah 2.aşılamanda yüzün güler...
yok canım doğru hatırlıyosun bugün aşılamanın 14.günü bugün kan vercektik güya ama beyimiz(eşim) hazır değilim 1 gün dah kalsın dedi:1: yarına yapcam artık mecbur :31:

melek inşallah yarın güzeş bir haber alırsın.Allah hakkında hayırlısını versin...

biliyosunuz ki ben klomen kullandım yumurtam 20moldu ve dr kendiliğinden çatlayablir diye igne yapmıck. dün akşamda jeli kullanmaya başladımm fakat çok kötü belim agrıyo kasıklarımda da aynen ağrı var .. kist olmasından korkuyorum neden bu ağrılar anlamadım

biliyosunuz ki ben klomen kullandım yumurtam 20moldu ve dr kendiliğinden çatlayablir diye igne yapmıck. dün akşamda jeli kullanmaya başladımm fakat çok kötü belim agrıyo kasıklarımda da aynen ağrı var .. kist olmasından korkuyorum neden bu ağrılar anlamadım

aysecim yumurtan çatlamıştır onun için ağrı yapıyodur ve kullandığın jelde kasıklarda ağrı yapar merak etme kist yoktur..

evet ya bende çok güldüm ama yazık ya onlarında psikolojisi bozuluyo:1::1: biz artık olumsuzluklara duyarsızlaştık galiba :1::1:işin komiği 1 günde hazır hissetcekmiş kendini :1:neyse sende medids gibi patlatsanya bi tane bebiş haberi inşallah (:16:)bu arada iki güzel haber gördüm tesadüfen ,,klomen topiğinden rihana ve esemos da hamileymiş çok sevindim onlar adına:16:

klomen e çok zamandır uğramıyorum ama isimlerini tanıdım çok sevindim ya inşallah sıra bize de gelecek. kız adamlara da yazık işte onların duyguları biz kadar yoğun değil yani daha basit yaşıyolar 1 günde hazır oluvericek işte ne güsel :) kıyamam ya eşlerimiz de birtane hepimizin birtanesi :) benim de artık ekim de tüp bebekde umudum şansımı yüksek görüyor doktorlar. 1 kez normal gebelik oldu diye .ok yüksek şans veriyolar.

canım kasık ağrısı bel ağrısı olur bunları kafana takma yumurtan çatlıyor da olabilir kist olmaz sen korkma.

her ne kadar istanbulda kapalı bi sonbahar olsada..icimm aydınlık ve gunesli :)

güzelll haberlerr duyarız insallah bugun:49:

Mutlu güzel bir gün diliyorum herkese :)))

Melek heyecanla senden haber bekliyoruz :)))))

ArKADASLARRR bisey sorcam ilkkez kullaniyorum oyuzden ? Bu puregon 200 vajinadan attim forumda okudugum kadariyla biraz sirt ustu yatmak gerekiyormus. Onuda yatim ama bu ilac ayni ilacmi agizdan alinanla? Beyaz kucuk yumusak top gibi attim vajinadan eridi ve beyazlik olustu vajina girisinde normal mi canlarimmmmm:14::34:

Mutlu güzel bir gün diliyorum herkese :)))

Melek heyecanla senden haber bekliyoruz :)))))

ArKADASLARRR bisey sorcam ilkkez kullaniyorum oyuzden ? Bu puregon 200 vajinadan attim forumda okudugum kadariyla biraz sirt ustu yatmak gerekiyormus. Onuda yatim ama bu ilac ayni ilacmi agizdan alinanla? Beyaz kucuk yumusak top gibi attim vajinadan eridi ve beyazlik olustu vajina girisinde normal mi canlarimmmmm:14::34:

Herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum :)))

Melek heyecanla senden haber bekliyoruz :)))

tatlım o puregon değil de progestan olmasın, jel ile aynı görevi yapıyor aslında aşılama sonrası bebeğin tutunması için veriliyor, ister ağızdan ister vajinadan kullanılıyor ağızdan alınca biraz baş dönmesi yapıyor ben hep ağız yoluyla aldım.

medids bu ne kadar güzel bir haber bu böyle. gözünaydın,yolun açık olsun.inşallah su gibi akıp giden sorunsuz rahat bir hamilelik olur.Allah kucağına almayı nasip etsin sağ sağlim...

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnş. hepimiz sağlıkla bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz.Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın :)))))

Son düzenleme:
günaydın bayanlar herkese hayırlı cumalar diliyorum.....:16::16::16:

melekcim inşallah güzel haberle gelirsin:16::16::16:

canım o ilacın ismi progestan,ben ilk önce o ilacı ağızdan aldım 2 kutu ama çok baş dönmesi yaptığından sonra vajinadan kullandım.doktor sonra jel verdi bana.ilaç eridiği için beyazlık normal...

h
tatlım o puregon değil de progestan olmasın, jel ile aynı görevi yapıyor aslında aşılama sonrası bebeğin tutunması için veriliyor, ister ağızdan ister vajinadan kullanılıyor ağızdan alınca biraz baş dönmesi yapıyor ben hep ağız yoluyla aldım.

Canim ya hic farketmemisimmm bi gozum kapali yazdim sanirim ohhh beee rahatladim...
Beyaz beyazzzz aspirin cozeltisi gibi akiyo fazla geleni atiyo sanirim cikanlari sildim huylandiriyoo:1:

Back
X