Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yani bu tutan bebişin 5. gündü anladığım kadarıyla. aslında takılmıyorum 3 e 5 e bakmıyorum:1::1::1: doktoruma çözününce de ölebiliyolarmış dedim ya öyle olursa. yok genelde yaşamaya devam ediyorlar dedi. 8 hücreli olanım eğer çözülünce de bozulmazsa ki hemen çözdürüp transfer ediyolarmış sanırım. ondan ümitliyim. bir de paket çözünme diyorsun ya diğeri de 6 hücreli canım beraber dondurunca beraber mi çözündürüyolar.?? ben de ilk deneme tutmazsa 6 hücreli ile yine denerim diyordum. doktorum ona da kötü demedi yani 4 hücreli nin bile tuttuğunu biliyoruz dedi.

bu arada su içmekten ve işemekten gına geldi biliyomusun. içtiğim sudan daha fazla işiyorum :1: şuan sana wc den yazıyorum. derrrmişimmm:1:

Yok cnm benim bu tutan 3. Gun :) Karıştı galiba :) Ben Ohss oldugum icin transfer ertelendi ve bebisler donduruldu ya :)İlk 3. Gunde denemek istedi Dr. Ama 1'er 1'er dondurulmuyor. Bir pakette en az 2'serli 3'erli halde donduruluyorlar. Benim daha 3 Günlük ve 5 günlük bebelerim var onlar buzlukta su an :) Eğer 1 tüpü çözdüklerinde bebeler hücre kaybına uğramış olurlarsa hemen 2. Tüpü cozuyorlarmis. Seninkileride muhtemelen aynı tupte dondurmuslardir. Hepsini bir arada çözüp gözlemlerler. Belkide kalani dondurmak istemezse ikisini bile transfer edebilir Dr bu durumda. Olacağı varsa olur yani hiç merak etme. 6 hucreli olan bile birden gelisim göstererek tutunabilir. İç bol bol suyunu proteinlerinde al 1 ayda ağlatırsın sende hiç merak etme:16:

Son düzenleme:
gelişmeleri okudum canım..cok cok geçmişler olsun..ama ben de diğer arkadaşlar gibi inanıyorum ki önümüzdeki ay daha sağlıklı bir süreç olacak..bak jolly de ohss oldugu ay tutmamış ve bir sonraki ay da geldi bebişi..geç oluyor güç oluyor ama inşallah sonu güzel olacak canım..bencede en doğru kararı vermişsin bu ayı beklemekle...önümüzdeki ay daha sakin ve daha sağlıklı bir rahimle transfer yapılırsa emin ol ki bu durumundan cok daha büyük oranla bebeğin tutunacaktır..biliyorum bir an önce olsun istiyorsun ama ne yapalım gözüm sabır bizim işimiz...daha önce bu yollardan geçen arkadaşların olmasıda büyük destek...ne güzel öğreniyor bilgileniyorsun..inan bende seni takip ediyor coğu şeyi senden öğreniyorum..malüm benimde pek fazla zamanım kalmadı..yaklaşık 12 gün sonra adetim gelecek ...ve bende başlayacağım en başından...öpüyorum seni cok..tekrar geçmiş olsun..umarım bu adetinle tüm su birikintilerinden kurtulur ve önümüzdeki ay transferin en ideal şekilde gerçekleşir..

günaydınlar güzel bir hafta olsun ve hayırlı haberler alırız inşallah..gününüz güzel geçsin şekerler :16::16:

kızlar topikteki ilk sayfadaki listemiz var yaa, onu güncellememiz mümkün mü acaba?
hem bilgilerimiz güncellenir hem de başka arkadaşlara da yardımcı olur.
ben maalesef anlayamadığımdan yapamıyorum, mda'da bir süre buralarda olmaz olsa da böyle bir şey talep edemem.
ben hamile değilim ama yeni hamilelerimizi orda görmek güzel olur, bir de olabilse yaş görünse ne iyi olur, pek genç değilim ama olsun:)

Merhaba arkadaşlar bendeki haberler pek iyi değil. aslında böyle dememem lazım buna şükür şuan çok iyiyim. en iyisi tane tane anlatayım. ultrasondan önce doktorum zaten ebmriyoloji lab. ile görüşmüş dur bir muayne bitsin sana da bilgi vericem dedi. muayneye başlar başlamaz gördük ki bende yeni başlayan hafif şiddetli OHSS olmuş. inanamadım. karın ağrısı miğde bulantısı gibi şikayetlerin var mı dedi hayır yok dedim. sen OHHS olmuşsun dedi doktorum. rahim duvarımı ölçtü sonrasında gayet iyi dedi 8.2 olmuş çok güzel toparlanmış. sonra odama geç geliyorum bir karar vermemiz lazım dedi. eşimi çağırdım odasına geçtim bir süre gelmedi sanırım alev hanıma da danıştı. sonrasında geldi ve durumu açıkladı.
bu durumun son yapılan çatlatma yani hcg iğnesinden sonra da yumurtalıkların uyarılmaya devam etmesi durumudur dedi. nadiren rastlanır kilinik duruma bile varabilir düşük ihtimal olsa da dedi. ultrason görüntümde sanki yumurtalarım toplanmamış gibi koca koca foliküller vardı hiç net bir görünüm yoktu. meğerse onlar içleri sıvı dolu su kesecikleriymiş. yani rahimde sıvı birikmesi olmuş.ve karın boşluğuna akıp ordan da organlara ve bazen de ciğerlere kadar gidebilen bir sıvı birikimi olabiliyormuş. tabi bu en son safa sı. bu durumda ciğerlerdeki sıvının boşaltılması gerekiyormuş vs..
ama şuan bendeki başlangıç aşamasındaymış korkulacak birşey olmadığını söyledi.zaten söylediği şikayetlerden hiçbirisi de bende mevcut değil ağır kasık ve karın ağrısı ve miğde bulantısı. sonrasında 2 seçeneğimiz var dedi. embriyolg elif hnm sanırım oranın doktoru onunla yeniden konuştu. 3 embriyodan 2 tanesi sağlıklı. birtanesi 8 hücreli 3. gün embriyosu.çok iyi dedi hayet güzel normal olan bu dedi. birtanesi de 6 hücreliymiş. ona da kesinlikle çok kötü demiyorum orta derecede iyi dedi 2 saat sonra bir bakmışsınız 8 e bölünmüş olaiblir dedi. ayrıca 4 hücreli bir hastasının dondurulmuş transferinin tuttuğunu ve şuanda gebeliğinin hala devam ettiğini söyledi.
seçenekler; bana bir antibiyotik yazdı hemen sıvı birikiminin ilerlememesi için onu bertaraf etmek için bantları progestanı ve kortizon içeren ilacı kesiyoruz sadece 4 gün süre ile tetra yı kullanmaya devam et dedi.8 hücreli embriyo için 5. güne gitmeyi teklif etti pazartesi seni tekrar kontrol ederim 2 günlük ilaç kullanımın durumu hafiflettiyse yaparım transferini rahim de daha iyi kalınlaşır dedi. ama embriyo 5. güne gidemeyebilir ve bozulaiblir bu bir risk eğer göze alıyorsanız bu yolu izleyelim dedi.
ikinci seçenek de 2 embriyomun da dondurulması verdiği antibiyotiği 8 gün süreyle kullanman pazartesi de kontrole çağırdı takip edip adet olmamı sağlamak sonrasında da rahimi tekrar hazırlayıp transferi o zaman yapmak.

biz zaten direkt eşimle istemiyoruz bu ay transfer dedik. doktor da rahatladı yani yine de 5. güne gitmeyi düşünüp bana transferi yapmayı teklif etti. teklif bile etmeyebilirdi. donduralım iyileştikten sonra yeniden deneriz dedim.
o da böyle düşünüyormuş zaten daha mantıklı ve doğru bir karar dedi. ve ekledi sana pazartesi günü 5. embriyo transferi yapsak bile emin ol birsonraki ay daha temiz bir rahim ile transferini yapmak daha yüksek olasılıkla gebelik elde etmemizi sağlar dedi. artık ona inanmak zorundayım. yani şuan bu rahim içi ile endometrium hernekaddar 8.2 mm olsa bile sıvı birikimi içi su dolu keesecikler varken bunların 2 günlük antibiyotik kullanınca geçeceğine de ihtimal vermiyorum herşey boşa olmuş olacak transferim yapılsa bile tutmama ihtimali çok yüksek. o yüzden dondurulacak embriyolarım. 1 ayda da gitmeyebilir bunlar dedim doktora evet olabilir dedi artık uzman olduk hiçbişey vermicem dedi doğum kontrol hapı vs.. adet ol gel bakıcaz geçmediyse 1 ay daha beklicez o zaman yapıcaz transferini dedi. o iki embriyodan da ümitli hele 8 olandan çok ümitli. sana şuan 5. gün embriyosu yapmaktan daha yüksek 1 ay sonra dondurulmuş embriyo ile hamile kalman dedi. rahim içi temiz olur daha iyi kalınlaştırır ve öyle yapar transferimi. beklediğimiz olmadı 11 yumurtandan 3 üne işlem yapılabildi embriyo az olunca da daha ileriye gidemeyiz diyor adam. 1 tane 8 hücreli embriyom var onun da 5. güne gitsin diye heba olmasını göze alamazdım ayrıca bu şekilde ben de istemiyorum transfer. bana hamile kalmak değil canlı doğum yapabilmek 9 ay gebeliği sürdürebilmek o çocuğu besleyebilmek lazım..

böyle işte kızlar. bol bol su iç ve idrar çıkışını kontrol et dedi. cinsel ilişki yasak. ev işi yapmak yasak kendimi yoracak hertürlü iş yasak. dinlen yat istirahat et dedi hep de yatma ara sıra gezin dolan vs.. dedi. pazartesi yine kontrol edicek beni. ben de korktum ya bişey olursa da klinik vaka olursam diye. korkulacak bişey yok o kadar endişelenme dedi daha başlangıç aşamasında dedi verdiğim ilaçla zaten önlemimizi alıyoruz dedi. cep telefonu numarasını da verdi ama o kadar da panik yapma ciddi birşey yok diyor ben korktum hastanelik olcam diyede :)
eğer böyle bir durum oluşmasaydı rahim gayet güzel 8.3 dedi hatta yapıcaktım transferrini dedi. ama nasip herşey. rabbim diyor ki kulum daha zamanı değil sabret ve tevekküle devam et. olmicak olunca rahim duvarı kalınlaşsa bile olmuyor işte başka engeller çıkıyor. ben anladım ki bu işin bu ay olması nasibimde yokmuş. zaten kendi sağlığım herşeyden önemli. biraz dinlenip bu riskten kurtulunca adet olunca yine gidicem içi su dolu kesecikler dedi artık belki de 1 ayda gitmez , gitmeyebilir dedi doktor ama en fazla 2 ayda gider 3 ay beklemeyiz yani diyor. hayırlısı Allahtan. nasibimizde ilk denemeyi dondurulmuşlarla yapmak varmış. artık aralık mı olur ocak mı orasını da Allah bilir.

Herşeyde bir hayır vardır canım. mutlak vardır bundada yüce Rabbimizin bir hikmeti. inşallah emeklerinin karışılığını rabbim bir bebekle verir.

Merhaba arkadaşlar,
Acımı üzüntümü paylaşmışsınız herşeyden önce hakkınızı helal edin lütfen.
Bebegim gideli 13 gün oldu ama ben halen onun gelişine inanamadığım gibi gidişinede inanamıyorum.
Hiç kıyamadığım yere göge sıgdıramadıgım tam beş yıl deli gibi yollarını gözlediğim miniğim artık benimle değil.
Çok büyük bir acıymış, sanki böyle bir acıyı hiç yaşamamışım, negatif ve iptal tedavilerimdede canım çok yanmıştı.
Ama negatif sonuç almak gibi degilmiş.
Öyle bir acıki kürtaj olup hastaheneden taburcu olduktan sonra beni iki gün daha yogun bakımda yatırmaya yetti.
İçimden acısını düşüncesini atamadım , hayatı boyunca agrı kesici içmeyen ben diazem ignesinin bile faydasız oldugunu anladım.
Acım çok derin her aklıma geldiğinde iki damla yaş iniveriyor gözlerimden.
Oysa ki biz onu görmeye gitmiştik kalpi pıtır pıtır atıyordu , hareket ediyordu. Bizi dünyanın en mutlu insanları yapmıştı.
Biz onu o kadar çok beklemiştikki o bizi neden istememişti. Yada benmi koruyamamıştım minik narin kelebeğimi ,
Halbuki benden ayrılmak bile istememişti, sabahlara kadar agrılarla kıvrandım ama beni terk etmedi direndi, sonunda bıraktı gitti.
Bir daha aynı yollardan geçmek o kadar zor ve agır geliyorki...
Ama yapacak bişey yok takdiri ilahi işte , inşallah ahirette bana şefaatçi olur kuzum bizi orada bekler...
Daha fazla yazamıyorum ve bir süreliğine buralardan uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Beni affedin, umarım nice mutlu haberlerle burada buluşuruz.
Jollycim, Superim,tgbsr, sizleride çok tebrik ederim sabrınızın mükafatını aldınız. Allah kucagınza almak nasip etsin.

seni öyle iyi anlıyorum ki canım. bunca çaba bunca emek ve hepsi bir yana orada kalbinin attığını gördüğün anda yanında hissettiğin anda yaşadığın o mutluluğun seni bırakıp gittiğine inanmak çok ama çok zor. 3 ay olana dek çok ama çok korkuyordum ama cinsiyeti filan belli olunca heralde gelecek bebeğim demeye başladığım anda kaybettim onu. ne desem ne söylesem tesselli etmez seni çok iyi biliyorum. benim tek tesellim rabbim belki onu cennette görmek nasip eder bize. allaha emanet ol canım arkadaşım.

canım takvimi daha yapmadım benim geç döllenme olduğu için şuan tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyoruz..haftaya kalp atışını duymaya gittiğimde öğrenicem inşallah..ama bir an öncede yapmak istiyorum o ayrı :1: kardeşin için hayırlı olsun sen hiç üzülme vakti zamanı gelince sende anne olucaksın herşeyde bir hayır var..sen ne durumdasın hala klomen mi kullanıyosun?

amin allah razı olsun canım takvimde çok yakışmış..,
evet klomen tedavisi oluyorum bu ikinci ayım bugün 29. günüm 31 32 günde adet oluyorum ve kasık agrılarım var yine olmadı sanırım adet olacağım..

ne tatlı yengen varmış senin öyle boşver canım bunlar kıymetli bebekler herşeyin olsun hepsinden hevesini al şekerlerin çok güzel Allah dağıtmayı nasip etsin az kaldı artık kendini daha çok dinle canım kontrollerini ihmal etme öpüyorum seni.

benim tek yumurtalık olduğu için o da iyi beslenemiyor sanırım 11 yumurtadan 3 olgun çıktı ama tek yumurtalıktan 11 yumurta toplanması gayet iyi dedi doktorum. 3 üne işlem yapılmış 3 ü de döllenmiş zaten. 3. gün transferi kesin de 5. güne giderler mi bilmiyorum.rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin. sen de dinlen 1-2 ay sonrasında fazla da ara verme canım kullan dondurulmuşlarını. senin de rahimin çok kalın değilmiş benim son kontrolümde 7.5mm di opu dan sonra 5.5 ölçtüler. şuanda iğne ve kalça bantı kullanıyorum kalınlaşsın diye. sana transferden sonra neler vermişlerdi canım ben progestan iğneye devam edicem bir de kan sulandırıcı iğne vericekler sanırım bebek rahimde beslenebilsin diye.

sanırım kaçan kız kardeşindi dimi canım sonra herşey tatlıya bağlanmıştı. hep böyle olmaz mı zaten Allah hayırlı etsin ne diyim. yeni evli ya çok taze daha bu kadar erken iyi değil ama işte henüz cicim ayları varken insanlar daha istekli oluyorlar cinsel hayatlarında hemencecik oluveriyor. evlilik senesi arttık.a bebek olma ihtimali düşüyor biliyomusun. çünkü ister istemez cinsel hayat monotonlaşıyor. olsun sen sakın üzülme sen de daha yolun çok başındasın şuan tedavi görüyormusun canım fazla ara vermeden devam et hemen pes etme.

rabbim nasip ettikten sonra 3. gün yada 5. gün farketmez canım tutacaksa tutar şuan rahim duvarım ince iğne ve bant kullanıyorum opu dan sonra hemen başlattı doktorum. 5. güne gitmek istemesinin sebebi de rahimi 5 günde daha iyi toparlar ilaçlar diye düşünüyor sanırım. ben doktorumdan çok memnunum istanbuldaki eurofertil :)sen konyadakinden memnunmusun canım? eğer rahim duvarım 7 yi geçerse yapacak transferimi. artık tutmazsa da 3 embriyodan 1 ini almış 2 sini dondurmuş olacağımdan bir sonraki ay rahimi daha iyi kalınlaştırıp dondurulmuşlarla denerim napalım. bu arada superisi hamile sen kaçırdın sanırım kendiliğinden geldi mucizesi :)
mda da bebeğini kaybetmiş bize de superisi haber verdi. hayat :( gülermisin ağlarmısın....

canım evet tedavi oluyorum bu ay yine klomen kullandım ama sanırım adet olacağım

mdanin mesaji mahfetti beni dagildim.... allah sabir versin bian once acisi dinsin. cok dagildim aslinda bir suru isim tutmustum aklimda mesaj yaziyim diye. ercelf cok gecmis olsun sana da. bi ay daha sabir olucak bu is;)
mavi enfeksiyonun ne alemde? bu kadar agirlasmisken keske bu agriyi da cekmeseydin insallah rahatlamissindir biraz daha.

kusura bakmayin arkadaslar unuttum baska kime ne yazacagimi.
kisaca tedavi asamasindakilere kolayliklar diliyorum transferi yapilan arkadaslardan mujdeler bekliyorum sevindirin bizi. ama en onemlisi bebegini kaybeden mda ya sabrin en buyugunu diliyorum.

annemle konustum bir arkadasi var astrolojiyle ilgilenen o 2013 yilinda dogacak bebeklerin dunya icin cok hayirli olacagini soylemis. artik sebebi ne bilmem duyunca cok mutlu oldum sonucta burda 2013te anne olucak cok arkadasimiz var ve arkasi da gelicek. insallah ben de olurum onlardan biri. hayirli evlatlarimiz olur canimiza can mutlulugumuza mutluluk eklenir.

herkese guzel bir hafta dilerim

Yok cnm benim bu tutan 3. Gun :) Karıştı galiba :) Ben Ohss oldugum icin transfer ertelendi ve bebisler donduruldu ya :)İlk 3. Gunde denemek istedi Dr. Ama 1'er 1'er dondurulmuyor. Bir pakette en az 2'serli 3'erli halde donduruluyorlar. Benim daha 3 Günlük ve 5 günlük bebelerim var onlar buzlukta su an :) Eğer 1 tüpü çözdüklerinde bebeler hücre kaybına uğramış olurlarsa hemen 2. Tüpü cozuyorlarmis. Seninkileride muhtemelen aynı tupte dondurmuslardir. Hepsini bir arada çözüp gözlemlerler. Belkide kalani dondurmak istemezse ikisini bile transfer edebilir Dr bu durumda. Olacağı varsa olur yani hiç merak etme. 6 hucreli olan bile birden gelisim göstererek tutunabilir. İç bol bol suyunu proteinlerinde al 1 ayda ağlatırsın sende hiç merak etme:16:

benim topu topu 2 embriyoydu zaten bilmiyorum artık beraber mi dondurdular tek mi e peki böyle paket halince çözeceklerse ne anlamı var ki bana hem yaştan hem de rahim anomalimden dolayı hep 1 tane konacak zaten. olmazsa ben şimdi diğer embriyomla deneyemicekmiyim birdahaki ay mesela onu anlamadım. ohss 8-10 güne geçer de o içi su dolu kesecikler yani kistler 1 adet de atılmayabilir dedi doktorum o yüzden transferşm aralık ayına kalabilir. senin ohss dan kaç ay sonra yapıldı transferin?

gelişmeleri okudum canım..cok cok geçmişler olsun..ama ben de diğer arkadaşlar gibi inanıyorum ki önümüzdeki ay daha sağlıklı bir süreç olacak..bak jolly de ohss oldugu ay tutmamış ve bir sonraki ay da geldi bebişi..geç oluyor güç oluyor ama inşallah sonu güzel olacak canım..bencede en doğru kararı vermişsin bu ayı beklemekle...önümüzdeki ay daha sakin ve daha sağlıklı bir rahimle transfer yapılırsa emin ol ki bu durumundan cok daha büyük oranla bebeğin tutunacaktır..biliyorum bir an önce olsun istiyorsun ama ne yapalım gözüm sabır bizim işimiz...daha önce bu yollardan geçen arkadaşların olmasıda büyük destek...ne güzel öğreniyor bilgileniyorsun..inan bende seni takip ediyor coğu şeyi senden öğreniyorum..malüm benimde pek fazla zamanım kalmadı..yaklaşık 12 gün sonra adetim gelecek ...ve bende başlayacağım en başından...öpüyorum seni cok..tekrar geçmiş olsun..umarım bu adetinle tüm su birikintilerinden kurtulur ve önümüzdeki ay transferin en ideal şekilde gerçekleşir..

sağol sevde cim bu da geldi başımıza tam oldu ama hiç üzülmüyorum bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. sen de başla artık hayırlısı ile canım belki yine beraber yapılır transferimiz :)

Herşeyde bir hayır vardır canım. mutlak vardır bundada yüce Rabbimizin bir hikmeti. inşallah emeklerinin karışılığını rabbim bir bebekle verir.

seni öyle iyi anlıyorum ki canım. bunca çaba bunca emek ve hepsi bir yana orada kalbinin attığını gördüğün anda yanında hissettiğin anda yaşadığın o mutluluğun seni bırakıp gittiğine inanmak çok ama çok zor. 3 ay olana dek çok ama çok korkuyordum ama cinsiyeti filan belli olunca heralde gelecek bebeğim demeye başladığım anda kaybettim onu. ne desem ne söylesem tesselli etmez seni çok iyi biliyorum. benim tek tesellim rabbim belki onu cennette görmek nasip eder bize. allaha emanet ol canım arkadaşım.

evet canım nasip böyleymiş artık üzülmüyorum bekledik daha da bekleriz yeterki sonu güzel olsun öyle değil mi. sen nasılsın neler yapıyorsun tekrar ne zaman başlayacaksın denemeye. diğer tüp bebek forumuna artık kimse hiçbirşey yazmıyor ben de pek yazmıyorum artık.

canım evet tedavi oluyorum bu ay yine klomen kullandım ama sanırım adet olacağım

orası belli olmaz canımcım. inşallah adet olmazsın. ama bu sefer de olmazsa artık klomen le denemeden önce doktorunla bir görüş üst üste klomenle denemen de iyi değil. aşılama düşünebilirsin yada iğne tedavisi.

amin allah razı olsun canım takvimde çok yakışmış..,
evet klomen tedavisi oluyorum bu ikinci ayım bugün 29. günüm 31 32 günde adet oluyorum ve kasık agrılarım var yine olmadı sanırım adet olacağım..

sağol canım seninde takvimi yapacağın günleri görücez hiç merak etme..inşallah adet olmazsın her kasık ağrısında adet olcam diye düşünme hiç belli olmuyo..bak hamileyim benimde kasık ağrım var..inşallah hamilesindir..

ah canım ya senin perin gibi banada bir mucize vurursa ancak yoksa tedaviye filan gücüm yok daha.

inşallah senin mucizende kendiliğinden gelir canım bunu canı gönülden istiyorum..sen kendini ne zaman hazır hissedersen başla tedavine moral çok önemli biliyosun canım..umudumuzu kaybetmiyoruz unutma :71:

[sıze=3]mda canım sana şu anda acının dinmesi için bol bol dua ediyorum:85: Rabbim mucizeni en umutsuz

olduğun anda gönderdi sana ....umarım bu acını yeniden anneliği tadarak unutturur ...bi dahaki sefere

yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah tüm dualarımız seninle ....:54::54::54:

charms transferin hayırlı olur inşallah :16:rabbim bu kez nasip etsin inşallah
:16:

Ercelf canım transferin ertelenmiş hayırlısı buymuş demekki:16: Sadece bebişin gelişi bi kaç ay ertelenecek.....o kadar ama allahın izni ile gelecek:16: Jolly nin darısı başına inşallah allah emanetsin

canım:54:

jolyy ve superisi taze annişler takvimleriniz hayırlı uğurlu olsun :54::54:
[/sıze]

Taze anniş diyene bakın benimki hepi topu 11 haftalık:1: Sanırsın 40 haftayı devirdim :9:

sağol canım seninde takvimi yapacağın günleri görücez hiç merak etme..inşallah adet olmazsın her kasık ağrısında adet olcam diye düşünme hiç belli olmuyo..bak hamileyim benimde kasık ağrım var..inşallah hamilesindir..

inşallah senin mucizende kendiliğinden gelir canım bunu canı gönülden istiyorum..sen kendini ne zaman hazır hissedersen başla tedavine moral çok önemli biliyosun canım..umudumuzu kaybetmiyoruz unutma :71:

inş canım inş.. dualarını bizlerden eksik etme sen artık bi anne adayısın rabbim dualarını kabul ediyor..

benim topu topu 2 embriyoydu zaten bilmiyorum artık beraber mi dondurdular tek mi e peki böyle paket halince çözeceklerse ne anlamı var ki bana hem yaştan hem de rahim anomalimden dolayı hep 1 tane konacak zaten. olmazsa ben şimdi diğer embriyomla deneyemicekmiyim birdahaki ay mesela onu anlamadım. ohss 8-10 güne geçer de o içi su dolu kesecikler yani kistler 1 adet de atılmayabilir dedi doktorum o yüzden transferşm aralık ayına kalabilir. senin ohss dan kaç ay sonra yapıldı transferin?

sağol sevde cim bu da geldi başımıza tam oldu ama hiç üzülmüyorum bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. sen de başla artık hayırlısı ile canım belki yine beraber yapılır transferimiz :)

evet canım nasip böyleymiş artık üzülmüyorum bekledik daha da bekleriz yeterki sonu güzel olsun öyle değil mi. sen nasılsın neler yapıyorsun tekrar ne zaman başlayacaksın denemeye. diğer tüp bebek forumuna artık kimse hiçbirşey yazmıyor ben de pek yazmıyorum artık.

orası belli olmaz canımcım. inşallah adet olmazsın. ama bu sefer de olmazsa artık klomen le denemeden önce doktorunla bir görüş üst üste klomenle denemen de iyi değil. aşılama düşünebilirsin yada iğne tedavisi.

canımm benim şimdi okudum tedavi içinde rabbim hayırlısını nasip etsin inş. en yakın zamanda kavusursun yavrularına ... öyle zor ki bi çok insanın prblemi artık kolay evlat sahibi olunamıyor..rabbim yardım etsin bizlere..
canım dr tedavime karar veriyor bu ay dan sonra tedavimizi tekrar konusucaz evet belki de aşılama yapılır..hayırlısı allahtan

Cnm ben opu sonrasındaki ilk adette birlikte attım su keseciklerini. Hemen ilk ay başladım dondurulmuş tedavisine. Sen dr'una sorsaydın keşke ikisini tek tüpte mi ayrı ayrı mı dondurdunuz diye. Gerçi aynı tüpte bile olsa en iyi bir tanesini transfer ederler. Kalan 1 taneyide 5.güne kadar gözlemleyip eğer iyi durumdaysa 5.gün donduruyorlarmış. Tabi in. geek kalmaz bunlara ilkinde gelir bebiş.

jolyy ve superisi taze annişler takvimleriniz hayırlı uğurlu olsun :54::54:[/b][/sıze]

Sağol cnmmm ee sen tecrübeli sayılırsın tabikisi kocaman olmuş beben baksana cinsiyeti belli olucak artık yakında :1:

Back
X