- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
yani bu tutan bebişin 5. gündü anladığım kadarıyla. aslında takılmıyorum 3 e 5 e bakmıyorumdoktoruma çözününce de ölebiliyolarmış dedim ya öyle olursa. yok genelde yaşamaya devam ediyorlar dedi. 8 hücreli olanım eğer çözülünce de bozulmazsa ki hemen çözdürüp transfer ediyolarmış sanırım. ondan ümitliyim. bir de paket çözünme diyorsun ya diğeri de 6 hücreli canım beraber dondurunca beraber mi çözündürüyolar.?? ben de ilk deneme tutmazsa 6 hücreli ile yine denerim diyordum. doktorum ona da kötü demedi yani 4 hücreli nin bile tuttuğunu biliyoruz dedi.
bu arada su içmekten ve işemekten gına geldi biliyomusun. içtiğim sudan daha fazla işiyorumşuan sana wc den yazıyorum. derrrmişimmm
![]()
Yok cnm benim bu tutan 3. Gun :) Karıştı galiba :) Ben Ohss oldugum icin transfer ertelendi ve bebisler donduruldu ya :)İlk 3. Gunde denemek istedi Dr. Ama 1'er 1'er dondurulmuyor. Bir pakette en az 2'serli 3'erli halde donduruluyorlar. Benim daha 3 Günlük ve 5 günlük bebelerim var onlar buzlukta su an :) Eğer 1 tüpü çözdüklerinde bebeler hücre kaybına uğramış olurlarsa hemen 2. Tüpü cozuyorlarmis. Seninkileride muhtemelen aynı tupte dondurmuslardir. Hepsini bir arada çözüp gözlemlerler. Belkide kalani dondurmak istemezse ikisini bile transfer edebilir Dr bu durumda. Olacağı varsa olur yani hiç merak etme. 6 hucreli olan bile birden gelisim göstererek tutunabilir. İç bol bol suyunu proteinlerinde al 1 ayda ağlatırsın sende hiç merak etme

Son düzenleme: