Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiin canım benim çok sağol iyi dilekelrin için inşşş didğin gibi olur hemen gelir bebişim allahın izniyle
senin de galiba doğum çok yaklaştı rabbim sağ sağlim kurtulmanı nasip etsin inşş bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin rabbim bizlerde nasip etsin inşş
çok sağol canım geçti çok şükür şimdi hiç olmazsa aklımız da soru işaretleri kalmadı neden niçin olmuyo diye şükürler olsun herşey halledildivalla canım benim bi dış gebeliğim var ondan sonra genel de bu tür yapışıklıklar olabilirmiş ama tüpoün içini de ne var ancak laporoskopi yöntemiyle görülebilirmiş
ben hsg filmi de çektirmiştim dr söylediğim de sıvı geçişi olabilir ama tüpün için ne durumda bilemeyiz demişti zaten 1 negatif aşılama da olunca bi deniyelim bakalım dedi iyi kide yapmışız gerçekten birden fazla sorun çıktı hepsi de gebeliğe engeldiler
zaten bende çok netten senin gibi araştırmıştım ben dr söylediğim de dr hiç yapmayalım demedi zaten hemen de yaptı
tabi dr sor canım bakalım o ne diyecek ne yorum yapacak eğer yapalım derse hiç korkma yaptır canım rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin
soracağım varsa canım hiç çekinme özleden de yazabilirisn yardımcı olabilirsen ne mutlu bana![]()
canım hemen sonucu görmeden ümitsizliğe kapılma rabbim him beklemediğimiz bi anda nasip ediyo işte seninkide inş öyle olurolmazsa da hiç üzülme tadir kısmet böyleymiş dersin vakti zamanı gelmeden bişeyler olmuyo rabbim ne zaman isterse zamanı geldiyse o zaman nasip edecek
bize de sabretmek rabbime inanmak kalıyo işte
insan zamanla herşeye alışıyo arkadaşım zor da olsa...
bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorum![]()
uzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..
evet canım en matklısı dr bi konuş bakalım hem niye onun yanında tutuluyosun ki galina heyecan yapıyosuntesekkur ederim cevap icin ben bi doktora danisayim eger aklimda bisey kalirsa sorarim tekrar cunku doktorla konusurken tutuluyorum eve gelince sunu da sorsaydim diyorumtekrar gecmis olsun artik snden de mujdeyi bekliyoruz calismalara tam gaz devam:))
evet canım yaa..zaten salı günü sonucu öğrenince üzüleceksem üzüleceğim,şimdiden dertlenmeye gerek yok dimi ?Allahım inşallahh bize ,tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah en yakın zamanda...
evet eğer tutmazsa yine,takdir buymuş dicem,avunacak bişeyler bulmaya çalışcam bakalım yaaaaa.....kesinlikle sabır şart şart...
![]()
canım ne diyecegimi bilemiyorum rabbim acını dindirsinyeni okudum genetik sorununda çıkmış kafam allak bullak bu haberlere dayanamıyorum ee sorunlu olsada kalbi duruyor sorunsuzda yani benim minigim gibi
tamamen takdir meselesi umarım şimdi daha iyisindir mdada yok sanırım çok okuyamasamda geçmişi herkez iyidir inş?
Kızlar merhaba ben yeni üyeyim. 15 aydır bebek istiyoruz fakat henüz Allah kısmet etmedi. 16 Kasım'da hsg çektirdim ve doktor adetin 3. Günü tekrar gelmemi istedi. Aşılama tedavisine başlayacak galiba. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Hala beklemedeyim henüz olmadım. Aşılama süreci ile ilgili bilgisi olan var mı? Birde adet olacakmış gibi hissetmiyorum, ama hamilemiyim onu da bilmiyorum. Çok sıkıntılı bir süreçbu konularda tecrübesi olanlar paylaşabilecek mi?
kızlar merhaba,
kendimle ilgili durumu sizlerlede paylaşmak istedim..kürtajdan 1 hafta sonraki kontrolümde rahimimin tamamen toparlandığı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum ve bize hiç ara vermeden ilişkiye başlamamızı söyledi..yani 3ay ara falan vermiyoruz..hiçbir sorun yok yani..2 gün öncede patoloji sonucumu almak için tekrar gittik doktora ve öğrendik sonucumuzu..bebeğin genetik sorunu varmış ve kromozomu yüksekmiş o yüzden kalbi durmuş..kadında 23 erkekte 23 kromozom var ve bebekte toplamda 46 kromozom olması gerekirken bizimkinde 69 kromozom varmış..bu durumun ne benimle nede eşimle alakalı olmadığı tamamen bebeğin genetiğinden kaynaklandığını söyledi doktor..sebebini araştırmak için bizden kromozom testi istedi..bide kan pıhtılaşması testide yaptırdım..sonuçlarım 2 hafta sonra çıkıcakmış..o gün tekrar kontrol etti beni ve rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlaman yakın herşey yolunda maşallah dedi..bende artık üzülmüyorum bu duruma demekki bebeğim sağlıklı değilmiş ve bana zarar vermemek için gitmiş..yeniden hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş..herşeyde bir hayır var diyorum artık..allahım en kısa zamanda yeniden yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu banada..bende bu sırada yarından itibaren yeniden diyete başlıyorum..kilo vermeye devam en azından bişeyle ilgilenirim kafam dağılır hemde kilo veririm..benden haberler böyle..bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..
Eki Görüntüle 569169 Eki Görüntüle 569170 Eki Görüntüle 569171
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
evet canım en matklısı dr bi konuş bakalım hem niye onun yanında tutuluyosun ki galina heyecan yapıyosunben tak aksine arka arkaya sorular sororım kafamı karıştıran bişey omasın isterim ben oraya ne için gidiyorum derdime çare arayamaya sen de hiç sıkılma onu görevi bu zaten
AMİİİİİİN canım inan bende o müjdeyi vermek için sabırsızlanıyorum artık olsun diyorum bi an önce tabi rabbim bilir vaktini zamanı![]()
aynen canım hiç kendini kasma nasibinde varsa olmuştur zaten yoksa rabbim bilir kısmet başka aya kalır![]()
bence suan hic asilama aciklamalarina girmeyelim bi adet ol oyle olur mu? soz ben sana yazicam herseyi. belki hamilesindir olumsuz dusunceler uretmeyelim yokmus gibi valla benim icimden boyle geldi
canım aramıza tekrar dönmene çok sevindik inan.cabuk toparlaman çok iyi olmuş rabbim inşallah sana meleğini tekrar gönderecektir..en azından hamile kalabiliyor oldugunu görmen de bişey bundan sonrasına bakmak her zaman en iyisi..rabbimin herzaman hepimizin için elbet bir bildiği var canım benim..
sana sormak istediğim bişi var kilo vermekten bahsetmişsin canım yanlış hatırlamıyorsam senin aşılamadan sonra kendiliğinden olmuştu hamilelğin o süreçtede kilo vermişmiydin canım..yani kilo vermen mi acaba bunu kolaylaştırdı sormak isteğim bu aslında canım benim..
canım çok güzell güle güle bebişinle kullan canım benim.rabbim nazarlardan saklasın sizi..
Charms çok sağol iyi düşüncen için, bu ayda kısmet olmadı, hüsranAralık ayı içinde aşılama olur galiba 11 inde doktora gideceğim. Allah'tan hayırlısı.
![]()
sağol canım bende tekrar aranızda olmaktan dolayı mutluyum burası iyi geliyor bana..inşallah dediğin gibi bundan sonra herşey daha güzel olur benim için..canım ben aşılamadan sonra hamile kalmadım haziran sonunda 2.aşılamamı yaptırmıştım yaptırmadan önce 10kg vermiştim tutar diye ama tutmadı..ondan sonra eylülde tekrar diyete başladım 4kg daha verdim kasımda tüp bebek yaptırmaya hazırlanırken ekim sonu hamile kaldığımı öğrendim..bende pko olduğu için kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş doktorlar öyle demişti..şimdi tekrar başladım diyete 5kg daha vermek istiyorumki tekrar kolay hamile kalabileyim ve hamileliğim sağlıklı şekilde devam etsin..sende de pko mu vardı cnm?