Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar pazartesi doğumumu yaptım,çok tatlı bir oğluşum var.nete giremiyorum vaktim olunca yazarım hepinizi öpüyorum......

Günaydın kızlar malesef bu sabahki testim negatif silik bile olsa hayalet bile olsa yok ikinci çizgi. Çok tuhaf neden çarşamba akşamı vardı onu bilemiyorum. Başka test yapmicam yeter artık bıktımmm.

Günaydın kızlar malesef bu sabahki testim negatif silik bile olsa hayalet bile olsa yok ikinci çizgi. Çok tuhaf neden çarşamba akşamı vardı onu bilemiyorum. Başka test yapmicam yeter artık bıktımmm.

hayırlısı olsun.

kızlar pazartesi doğumumu yaptım,çok tatlı bir oğluşum var.nete giremiyorum vaktim olunca yazarım hepinizi öpüyorum......

Ayy yerim senin bebişiniiii hadi bakalım anneliğin tadını çıkar şimdi. Vaktin olunca detayları bekliyoruzz :)

mavi gözünaydın canım.inşallah iyi günlerde büyütürsün bebeğini...

ercelf inşallah bi dahaki sefere nasip olur çift çizgiyi görmek...

mavi58 --iyi olmana sevindim allahım bizede ogünlere gelmeyi nasip etsin

Ercelfim sakın üzülme o beklediğin gün muhakkak gelicek

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

canım bozma moralini...oluyor böyle yanıltmalar..sen öyle fotoyu gösterince bende cok heyecanlanmıştım ama hayırlısı olsun..mis gibi seni bekleyen embroyoların var..inşallah bu ay transferin olur..bende birazdan gidiyorum doktora..dün geldi kırmızılar..bakalım bugün başlayacak mı tüp tedavisi..yoksa bi sonraki aya mı kalacak yine...??

canım bozma moralini...oluyor böyle yanıltmalar..sen öyle fotoyu gösterince bende cok heyecanlanmıştım ama hayırlısı olsun..mis gibi seni bekleyen embroyoların var..inşallah bu ay transferin olur..bende birazdan gidiyorum doktora..dün geldi kırmızılar..bakalım bugün başlayacak mı tüp tedavisi..yoksa bi sonraki aya mı kalacak yine...??

İnşallah başlayabilirsin canım hayırlısı olsun senin için de . Benimkisi de umut dünyası işte gecikecek belliki tek umudum donmuş embriyom eğer olmazsa naaparım bilmem heralda artık bu iş kürtajdan sonra hiç olmadığı için kürtajda bir sorun oluştuğunu düşünücem ve laparoskopi yaptırıcam. 2. Tüpe geçmek için de acele etmicem çok yoruldum sevde 1-2 ay ara vermek yetmiyor vücut toparlanamıyor 6 ay kadar kapatıcam bu defteri.

çok çok çok tebrik ederim :emir_bebek: :nazar::nazar:
allah ömür boyu sizi birbirnizden ayırmasın. çınar'a sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür diliyorum.
topiğin ilk bebeği olarak kendisini çok merak ediyoruz. zaman bulunca fotoğrafınızı da eklersen süper olur
allah sizi tüm kötülüklerden korusun
:nazar:

Tebrik ederim.Analı, babalı, sağlıkla büyüsün oğlun.Darısı başımıza. Bizim yerimizede öp, kokla, çokkk sev onuuu...

canım hiç üzülme bikaç güne dondurulmuş bebeğini alıcaksın göbeğine ve inşallah en kısa zamanda sende göreceksin ikinci çizgiyi..

mavicim topicimizin ilk annesi ,ilk bebegimiz çınarımız hoşgeldi, umarım tüm hayatı güzelliklerle geçer. İkinizide çok öpüyorum. :nazar::nazar::nazar:

kızlar uzun süredir nete giremiyorum herkesi cok özledim hamiş haberlerş varmı cok merak ediyorum benim moral sıfır bu ara artık karar verdik tüp bebek yaptırmaya inşallah hakkımızda hayırlısı budur dr yumurta rezervi testi istedi tüp bebek yapılırken neler yapılıyo bebiş koyulurken acıyomu neler olup bitiyo çok merak ediyorum bilgilendiriseniz cok sevinirim hepinize ii aksamlar

canım allah analı babalı büyütsün..maşallah çınar bebeğe topiğimizin ilk bebişine nazarımız degmesin maşallahhh...:nazar::nazar::nazar:

canım moralini bozma dondurulmuş bebeişinle çift çizgiyi göreceksin inşallah.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarımız seninle...

Back
X