çınarbey hazır uyumuşken yazayım dedim.
10.12.2012 sabah saat 06:00 da uyandım zaten gece belimin ağrısından hiç uyuyamamıştım,eşimi uyandırdım kayınvaldemlere çaylarını koydum geceden saçlarımı falan yapmıştım bir tek giyinecektim.valizim herşeyim hazırdı yinede tekrar açıp baktım herkes kahvaltısını yaptı ben hazırlanırken o sırada okadar kötüydüki hava fırtına ve yağmur göz gözü görmüyordu nasıl gideceğiz diye endişelendim sadece saat 07:15 de yola çıktık silecekler yetmiyordu trafik yoğundu ve hava çok karanlıktı, bende heyecan yoktu ama eşim özellikle heyecandan kalbi duracaktı,hastaneye ulaştık direk odamıza çıktık ben giyinirken yengemle eşim odayı süslüyolardı annemler yetişemedi ben doğuma girmişim onlar gelmişler,odada fotoğraf çekindik kamera kayıtları falan derken 08:45 de aşağıya indik ameliyathaneye girdim ekip hazırdı doktorum gelene kadar oturduk sohbet ettik,herkesi tanıdığım için saolsun yengem yanımda olduğundan çok rahattım,kayınvaldemlerle sarıldık ağladılar,eşimi öpmeyi unutmuştum bir bakışı vardı bana hiç unutamam beni unuttun diye sarıldık zaten o yan odada beklicekti,ameliyathaneye geçtim masada anestezici işlemlerini yaptı ve bacaklarım uyuşmaya başladı hiç heyecanım yoktu diyordum ama tansiyonum 17 olunca yengem çok heyecanlısın tansiyonun yükseldi dedi doktoruyla beraber sana azcık sedasyon yapalım dediler sakinleşmem için bende tamam dedim,bebeğim çıktıktan sonra gözlerimi açtım nasıl ağlıyordu kuzum,herkes gülüyordu,saat 09:25 de çınarım dünyaya geldi

3.110 grm.yanıma getirdiler kokladım öptüm kuzumu çok tuhaf hissettim kendimi eşim zaten afallamış şaşırmış diyoki elim ayağım karıştı görünce tuhaf oldum dedi.üstünü giydikten sonra kapıya bizimkilere göstermiş yengem herkes ağlamış tabi ben hemen odaya götürmeyin dedim,benimle bereber çıkacaktı,benimde o sırada bunlar olurken işlemim bitti ve oğlumla odaya çıktık,ameliyathaneden çıkarken eşimde yanımdaydı aşkım oğlumuz çok güzel dedi ve öptü beni ağlamamak için zor tuttum kendimi,sarı çok tatlı bir oğlum var yüzüne bakmaya doyamadık eşimle,halada doyamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu.....