Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok cnm dert etme c.tesi gidersiniz rahat rahat.. İlaçlarının son kullanma tarihlerine cok varmış . Kullanabilirsin tabi. Sonuçta eczaneden aldıklarımızda orda bekliyor . Ha evde Durmuş ha eczanede rafta ne farkeder :) Evet kisiler giderken ağrı oluyor ve adette tam normal sokulemiyor sanki. Gitmiştir gitmiştir hepsicigi merak etme ;)

mrb jollyy acılmadık bı prugeon ıgne var dolapta kac ay dan sonra bozulurr bı bılgın varmı

slm kızlar doktor kesin rahim ağzın dar olduğu için çocuk olmuyormuş dedi basit bi işlemle genişleteceklermiş sonra kendiliğinden olur dedi:16:

slm kızlar doktor kesin rahim ağzın dar olduğu için çocuk olmuyormuş dedi basit bi işlemle genişleteceklermiş sonra kendiliğinden olur dedi:16:

bence canım bı doktora daha gıt derımm..
rahım agzı darsa adet nasıl oluyosunn.

hemen herseye guvenme benım dustum hatalar dusme oyle doktorlar varkı parayı alana kadar bulbul gıbı sakıyolar yok soyle yaparız hamıle kalırsın yok boyle yaparız sonuc ne sıfırr...

sen ıyı bı doktor daha gıt ama ınfertılıte uzmanı olucak en az docent olsunn okyyy

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

karakedı mrbb

senınle en son asılama topıgınde konusmustuk dımı tutmamıstıı asılamalarr

evet cnm benim ben en son 2 basarısız aşılama yaptırmıştım sonra rapor süreci için biraz uzaklaştım şimdi raporum cıkmak üzere rabbimin izniyle inşallah tüpe başlayacagım canım...sen nasılsın?

Günaydın....

Buz gibi bir hava var dışarıda. :)

günaydın cnmm calışanlar için çok zor bir gün gercekten...

herkese günaydın...

günaydınnnnn :))))

evet cnm benim ben en son 2 basarısız aşılama yaptırmıştım sonra rapor süreci için biraz uzaklaştım şimdi raporum cıkmak üzere rabbimin izniyle inşallah tüpe başlayacagım canım...sen nasılsın?

günaydın cnmm calışanlar için çok zor bir gün gercekten...

günaydınnnnn :))))

Mrbb karakedi bende uc basarisiz asilamasonrasi tup basliycaz ama fsh yuksek ciktu 10un altina dusunce basliycaz bugun hasta oldum artik pazartesi doktora gidicemm.hayirlisi hakkimizdaa zor bi sinavdayiz hepimiz..benden sonra isteyenler bilw bebisleri buyuduu bide onlari gorunce iyce icin aciyoo

canım mrb bende ankaradayım benımde yumurta rezervım azz...ve tutmama sansın az dıye dusunme sonucta bı tane yumurta ıhtıyacın var ve kalıtelı olsun yeter yanı bı ordu dogurcak halın yokk..doktorun drek bunu solemesı bence cok vıcdansızc bıışii..

bende ugrasıp duruyorumm bugun muhammer doganay ıle telde gorustumm ..

normalde 6 aydır devlette ugrasıyorumm ve fsh yukselıse gectı ve 14 oldu.
onun ncesı bos ve ozel doktorlarla gectı ısın aslı ALLAHA INANMAK VE IYI BI DOKTOR SECMEKKK..

BU GORUSTUM DOKTOR ISE HEMEN TUPE GECELIM HIC ICME O ILACLARI DIYOO AMANN BILMIYOMMM KARISIK B ISLERR SEN HANGI HASTANE GIDIYOSUN VE YAS KACC

mrb CANSU ben 28 yaşındayım ve fatih hastanesine gidiyorum cnm. orda beni görmeyen doktor kalmadı diyebilirim. hormonlarım normal çok şükür. rahim filmi de çektirdim biraz acılıydı..:s hatta folikül takibi bile yaptırdım ve şöyle bi sonuç çıktı. kistten dolayı yumurtalarım geç olgunlaşıyo ve geç çatlıyo. yani 14ünde çatlıyo diye genel bi kanı var ya o çok yanlış burdan herkes duysun istiyorum. bebek bekleyennler illa ilk 7-14 gün arası ilişki denemesin. bnm 16. olgunlaşmaya başlıyo 21-22de fln çatlıyo. ama işte kafama takılan hormonlarım normal olmasına karşın yumurta rezervin az demesi:( böyle bişeye sebep oluyosa iğneyle çektirsem mi acaba kisti bilemedim..çok dua ediyorum tüp bebeğe geçmeden doğal yollarla olsun diye.. sen hangi hastaneye gidiyosun?

mrb CANSU ben 28 yaşındayım ve fatih hastanesine gidiyorum cnm. orda beni görmeyen doktor kalmadı diyebilirim. hormonlarım normal çok şükür. rahim filmi de çektirdim biraz acılıydı..:s hatta folikül takibi bile yaptırdım ve şöyle bi sonuç çıktı. kistten dolayı yumurtalarım geç olgunlaşıyo ve geç çatlıyo. yani 14ünde çatlıyo diye genel bi kanı var ya o çok yanlış burdan herkes duysun istiyorum. bebek bekleyennler illa ilk 7-14 gün arası ilişki denemesin. bnm 16. olgunlaşmaya başlıyo 21-22de fln çatlıyo. ama işte kafama takılan hormonlarım normal olmasına karşın yumurta rezervin az demesi:( böyle bişeye sebep oluyosa iğneyle çektirsem mi acaba kisti bilemedim..çok dua ediyorum tüp bebeğe geçmeden doğal yollarla olsun diye.. sen hangi hastaneye gidiyosun?

Canim mrb ben uzun bi ozel muayene ve ozel hastane sonrasi zekai tahir burak hast.gifiyorum.yani son alti ay ordayimm..canim banada hic sorun yok diyorlardi ama artik igne ilac hormonlar bozuldu fsh yuksek yani yumurta rezervim bosaliyormus ..o kadsr okuyorum fsh 40labile hamilie kalan cok var.yani senin sorun aynisi yumurta rezerv dusuk.o dedin islem cok riskli yumurtana zarar veren bi islem.bence bi iki doktor daha goster derim.iyce emin ol gercekten tum doktorlar oky verirse yaptir.sonra daha dpnulmez sonuclara girme..doktor tavsiye edebilirim.ben ilk devlette hakkimi kullancam yeterince gitti para zaten eger tutmazsa en azindan para biriktirmis olurum.zorr bacimm Allah kolaylik versin.yumurta rezerv dusuklugu varsa zaten hormonlar duzgun dgldir bi hormon daki sasma hepsini etkiliyio

çınarbey hazır uyumuşken yazayım dedim.

10.12.2012 sabah saat 06:00 da uyandım zaten gece belimin ağrısından hiç uyuyamamıştım,eşimi uyandırdım kayınvaldemlere çaylarını koydum geceden saçlarımı falan yapmıştım bir tek giyinecektim.valizim herşeyim hazırdı yinede tekrar açıp baktım herkes kahvaltısını yaptı ben hazırlanırken o sırada okadar kötüydüki hava fırtına ve yağmur göz gözü görmüyordu nasıl gideceğiz diye endişelendim sadece saat 07:15 de yola çıktık silecekler yetmiyordu trafik yoğundu ve hava çok karanlıktı, bende heyecan yoktu ama eşim özellikle heyecandan kalbi duracaktı,hastaneye ulaştık direk odamıza çıktık ben giyinirken yengemle eşim odayı süslüyolardı annemler yetişemedi ben doğuma girmişim onlar gelmişler,odada fotoğraf çekindik kamera kayıtları falan derken 08:45 de aşağıya indik ameliyathaneye girdim ekip hazırdı doktorum gelene kadar oturduk sohbet ettik,herkesi tanıdığım için saolsun yengem yanımda olduğundan çok rahattım,kayınvaldemlerle sarıldık ağladılar,eşimi öpmeyi unutmuştum bir bakışı vardı bana hiç unutamam beni unuttun diye sarıldık zaten o yan odada beklicekti,ameliyathaneye geçtim masada anestezici işlemlerini yaptı ve bacaklarım uyuşmaya başladı hiç heyecanım yoktu diyordum ama tansiyonum 17 olunca yengem çok heyecanlısın tansiyonun yükseldi dedi doktoruyla beraber sana azcık sedasyon yapalım dediler sakinleşmem için bende tamam dedim,bebeğim çıktıktan sonra gözlerimi açtım nasıl ağlıyordu kuzum,herkes gülüyordu,saat 09:25 de çınarım dünyaya geldi:emir_bebek: 3.110 grm.yanıma getirdiler kokladım öptüm kuzumu çok tuhaf hissettim kendimi eşim zaten afallamış şaşırmış diyoki elim ayağım karıştı görünce tuhaf oldum dedi.üstünü giydikten sonra kapıya bizimkilere göstermiş yengem herkes ağlamış tabi ben hemen odaya götürmeyin dedim,benimle bereber çıkacaktı,benimde o sırada bunlar olurken işlemim bitti ve oğlumla odaya çıktık,ameliyathaneden çıkarken eşimde yanımdaydı aşkım oğlumuz çok güzel dedi ve öptü beni ağlamamak için zor tuttum kendimi,sarı çok tatlı bir oğlum var yüzüne bakmaya doyamadık eşimle,halada doyamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu.....

Son düzenleme:

10.12.2012 sabah saat 06:00 da uyandım zaten gece belimin ağrısından hiç uyuyamamıştım,eşimi uyandırdım kayınvaldemlere çaylarını koydum geceden saçlarımı falan yapmıştım bir tek giyinecektim.valizim herşeyim hazırdı yinede tekrar açıp baktım herkes kahvaltısını yaptı ben hazırlanırken o sırada okadar kötüydüki hava fırtına ve yağmur göz gözü görmüyordu nasıl gideceğiz diye endişelendim sadece saat 07:15 de yola çıktık silecekler yetmiyordu trafik yoğundu ve hava çok karanlıktı, bende heyecan yoktu ama eşim özellikle heyecandan kalbi duracaktı,hastaneye ulaştık direk odamıza çıktık ben giyinirken yengemle eşim odayı süslüyolardı annemler yetişemedi ben doğuma girmişim onlar gelmişler,odada fotoğraf çekindik kamera kayıtları falan derken 08:45 de aşağıya indik ameliyathaneye girdim ekip hazırdı doktorum gelene kadar oturduk sohbet ettik,herkesi tanıdığım için saolsun yengem yanımda olduğundan çok rahattım,kayınvaldemlerle sarıldık ağladılar,eşimi öpmeyi unutmuştum bir bakışı vardı bana hiç unutamam beni unuttun diye sarıldık zaten o yan odada beklicekti,ameliyathaneye geçtim masada anestezici işlemlerini yaptı ve bacaklarım uyuşmaya başladı hiç heyecanım yoktu diyordum ama tansiyonum 17 olunca yengem çok heyecanlısın tansiyonun yükseldi dedi doktoruyla beraber sana azcık sedasyon yapalım dediler sakinleşmem için bende tamam dedim,bebeğim çıktıktan sonra gözlerimi açtım nasıl ağlıyordu kuzum,herkes gülüyordu,saat 09:25 de çınarım dünyaya geldi:emir_bebek: 3.110 grm.yanıma getirdiler kokladım öptüm kuzumu çok tuhaf hissettim kendimi eşim zaten afallamış şaşırmış diyoki elim ayağım karıştı görünce tuhaf oldum dedi.üstünü giydikten sonra kapıya bizimkilere göstermiş yengem herkes ağlamış tabi ben hemen odaya götürmeyin dedim,benimle bereber çıkacaktı,benimde o sırada bunlar olurken işlemim bitti ve oğlumla odaya çıktık,ameliyathaneden çıkarken eşimde yanımdaydı aşkım oğlumuz çok güzel dedi ve öptü beni ağlamamak için zor tuttum kendimi,sarı çok tatlı bir oğlum var yüzüne bakmaya doyamadık eşimle,halada doyamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu.....

canım allah oğluna sizlerle birlikte uzun ömür versin..tebrikler...darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah:)

Mavicim ne güzel,çok sevindim senin adına darısı bizlerin de başına inşallah,bizim içinde çınar beyi öp kokla,Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah. :)))

tebrik ederim allah cok saglikli cok uzun omur versin ogluna ve ailene. cok mutlu oldum yazdiklarini okurken kalbim carpti:) allah isteyen herkese nasip etsin operim koklayarak

Mrbb karakedi bende uc basarisiz asilamasonrasi tup basliycaz ama fsh yuksek ciktu 10un altina dusunce basliycaz bugun hasta oldum artik pazartesi doktora gidicemm.hayirlisi hakkimizdaa zor bi sinavdayiz hepimiz..benden sonra isteyenler bilw bebisleri buyuduu bide onlari gorunce iyce icin aciyoo

mrb cansu..
benimde fsh yüksek,, tüp bebek yaptırıyorum.. 10 un altına düşünce başlıcaz tedaviye demişsin,, özel birşey yapıyor musun fsh düşürmek için?? ben cylo progenova kullanıyorum,, sen neler kullanıyorsun,, bende düşürmeye çalışıyorum da..

mrb cansu..
benimde fsh yüksek,, tüp bebek yaptırıyorum.. 10 un altına düşünce başlıcaz tedaviye demişsin,, özel birşey yapıyor musun fsh düşürmek için?? ben cylo progenova kullanıyorum,, sen neler kullanıyorsun,, bende düşürmeye çalışıyorum da..

Bieson bi sabah bi aksam aluyorum arti gece 11de melotonina uyku hapi olarakta biliniyi ama asil amac bieson uykudayken etki edermis oda uyutuyo uyuyamiyorum cunku.artiii coban cantasi civam percemi hayit tohumu adlan percemi cayi karisimi sabah aksam iciyom birer bardak arti bol bol duaa ediyorum..elimden gelenn buuu sen neler yapiyosun fsh kac yasin kac canim

evet cnm çok zor bir sınavdayız ama hayırlısı elbet rabbimin bir bildiği vardır..sevdiği kullarına dert verirmiş rabbim..bizimde elbet anne olma vaktimiz gelecek hayırlısıyla...

canım cınarın sana ailene ve bizlere emin ugur getiricek..gözlerim dolu dolu okudum inan okadar güzelki yazdıkların rabbim bu tarifsiz hissi inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere yani bizlerede tattırır canım..rabbim sizi birbirinizden hiç ayırmasın..rabbim güzeller güzeli çınar bebeği analı babalı büyütsün..

Back
X