inşallah hepimizin duaları kabul olur,, inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız :))
ben maslak acıbademde yaptırdım 3 kez,, hoca beni yine beklediğini söyledi ..aslında ordan memnunum ama kafamda soru işaretleri var,,acaba başka bir yeremi gitsem diyorum,, bir taraftan da hoca beni artık iyi biliyor diyorum , kafam karışık anlıcağın..
folbiol de tablet, folik asitin aynısı sadece isimleri farklı.. diğer ilaçları da hocaya ben sordum, kullanabilirsin dedi, başka bazı hocaların yazılarında okudum, faydalı olabilir diyodu, bu yüzden içiyorum...
inşallah düşük çıkar fsh an,, bazen dalgalanmalr gösteriyor.. belki tüp bebiş yaptırmadan hamile kalırsın ,, hoca söyledi 70 fsh ile hamile kalan hastası varmış... ama eğer hamile kalmassan tüp bebiş için çok bekleme derim ben.. .
canımm mrbbb
bence uc kere aynı yerde denemısın bence farklı b yer sec ortam olarakta daha pozıtıf olur senın ıcın..
bak mesela ben ıstanbulda yasasam keısn fetrıjına tup bebek merkezı var seval tasdemır benım aılemdekı cogu kısı o hamıel bıraktıı.ve kac dusuk yasadılar onalr olmadı falan fılan yanı banada ora dıyolar ama suan esımın ısı olsun vemaddı durum olsun yapamayız..belkı 15 tatıl ama ınsalla ankara sınırları ıcınde olurr.cunku ıstanbull da tanıdık yok zor yanıı...
bende uzatmıycam baslıycam ama fsh dusuruyolar dussede onemlı olan kalıtelı yumurta olması dımıı...
pekı canım fsh kaclardaydı tup bebek yaptırırkenn..