Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bütün iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.rabbim hepinize nasip etsin inşallah...:16::16::16:
dualarım sizlerle herzaman unutmayın sakın.:34:

Cnm benim transfer günü 2 emb. çözüldü. İkiside 8 hücreliydi ve hücre kaybına uğramamışlardı. Dondurulumuşlar 2 'şerli ve 3'erli şekilde donduruldu. 2 tanesi 1 pakette idi. İkisi birden çözdürüldü. Tekrardan donduruluyormu diye sorduğumda 5.gün olanlar dondurulmuyor. Ancak 3.gün emb. 2 gün daha gözlemlenip iyi durumda is 5.gün tekrardan dondurulabiliyormuş. Hiç bişeycik olmaz merak etme . O eskidenmiş dondurulmuşları çözerken hepsi çöp oluyormuş. Sabahtan kontrole gidiyorsun muayne sonrası uygunsa çözülme işlemi başlıyor. Akşam üstüne doğruda transfer oluyor. Hadi az kaldı çok fazla düşünme böyle olumsuz şeyleri :)

yok düşünmüyorum artık zaten ne düşünürsen düşün sen kısmetinde ne varsa o oluyor Allah yazdıysa olur o yüzden fazla kafama takıp kurcalamak istemiyorum. 2 tane var işte inşallah iyi durumda olurlar ve transferim yapılır. olmazsa da dünyanın sonu değil ilk negatif alan da ben değilim birkaç ay dinlenip yeniden başlarız.
ama ümidim var ne yalan söyliyim. dinlenmiş rahimle bir de ilaçlarla daha da iyi kalınlaşırsa tutar gibime geliyor. şimdilik sadece hapı içiyorum bakalım bir sonraki kontrolümde ne dicek. opu dan sonra 15 tane progestan iğne almıştık 3 ünü vuruldum 12 tanesi duruyor onları ve estrofem tabletlerim vardı diyodum ya onları yanımda götürdüm estrofem kalmamış artık piyasada bulmak zor oluyomuş o yüzden başka bişey yazdı iğnelerimin de durduğunu söyledim fitil vericem dedi. sanırım progestan kapsül vericek vajinal fitil kullanmamı isticek. ama ben iğne kullanırsam daha iyi olacağını düşünüyorum ben vurdurmaya razıyım gerçi 2 kutu da 200 mg progestan da var evde artık hangisini derse ama sanki iğne daha etkili gibi geliyor tabiki. aslında dün biraz okudum vajinal fitil ve iğne nin etkileri aynı yazıyor. sadece iğneyi uygulamak zor. vajinal de direk rahime yayılıyor. bakalım ama değiştirmesini istemem madem aldırdı 15 iğneyi kullansın ikisi de progestan değil mi neticede :))

kizlar herkese selamlar
ben 2gun once sogan kuru yapmaya basladim esimede keciboynuzu yapiorum bizim forumda diger forumlarda ve ibrahim saracoglunun sitesinde benim gibi pco hastasi olup ilk kez sogan kuru uygulayan okudugum hemen hemen herkes hamile kalmis kiminin 2-3 basarisiz asilamasi var kimisi 4 yildir ugrasiyor...okuduklarim bana umut oldu acikcasi bende basladim...sogan kurunun ardindanda incire basliyacagim sogan rahimdeki herseyi temizliyormus incirde yumurtalarin gelisip catlamasini sagliyormus. keciboynuzu kurude sperm kalitesini arttirip sayiyida artirmaya yardimci oluyormus.sadece pcolulara dehil miyomu olanlarin bircogunada iyi gelip miyomlari yok olurken ayni zamandada hamile kalmislar. kizlar bence hepimiz deniyelim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz..cepten giriyorum linki ekliyemedim ama forumda sogan kuruyle hamile kalan varmi topiginden yorumlari okuyabilirsiniz.insallah sifa olurda bizde belki ilk uygulamamizda hamile kaliriz.denemekten zarar gelmez kizlar bence denemekte fayda var..ben baslayali 3 gun oldu gelismeleride paylasicam mutlaka sizinleee

kızlarr mrb bugun doktora gıttımm vee fsh 14 den 7 ye dusmuss...
artı 2 addet 5 ve 6 mm yumurtam varmıs..

doktor ılaca ı cevap vermıssın dedı.ama ben en cok ıctım caya baglıyorum.ama yınede tupe baslayamadıkk kızlarr..

doktor bıde genetık test ıstedım kromozonlarımı ıncelıyceklermıs hamıle kalmayı ne etkılıyo dye bılmıyorumda doktor3 ayda anca cıkar hastanede dedı beklemek ıstemezsen dısarda yaptır dedı ayrıca amh tekrar ıstedı ..ve dısarda ozelde yaptırdım 3 hafta sonra sonuclarla gıdıcem bu sefer ınsallahh baslarımm durum buu yanı ne uzuldum ne sevındım :( sadece artık beklemek sıkıntı..bıde tup olsa tutmasa yıne beklıycemm dıyorum karısıgım anlıycanızz

kızlarr mrb bugun doktora gıttımm vee fsh 14 den 7 ye dusmuss...
artı 2 addet 5 ve 6 mm yumurtam varmıs..

doktor ılaca ı cevap vermıssın dedı.ama ben en cok ıctım caya baglıyorum.ama yınede tupe baslayamadıkk kızlarr..

doktor bıde genetık test ıstedım kromozonlarımı ıncelıyceklermıs hamıle kalmayı ne etkılıyo dye bılmıyorumda doktor3 ayda anca cıkar hastanede dedı beklemek ıstemezsen dısarda yaptır dedı ayrıca amh tekrar ıstedı ..ve dısarda ozelde yaptırdım 3 hafta sonra sonuclarla gıdıcem bu sefer ınsallahh baslarımm durum buu yanı ne uzuldum ne sevındım :( sadece artık beklemek sıkıntı..bıde tup olsa tutmasa yıne beklıycemm dıyorum karısıgım anlıycanızz

aaa fsh nın düşmesine çok sevindim,, demekki etkili olmuş yaptıkların ne güzel ...
gelişen yumurtalarınmı 2 tane,, normalde daha fazla sanırım değilmi?
doktorun garantici anlaşılan,, herşeyi yapmadan başlamıyo ne güzel,, pozitif düşünelim pozitif olsun cnm.... tüp te tutmassa diye düşünme sakın... çünkü mutlu pozitif olanlar daha başarılı oluyolar gibi geliyor bana

aaa fsh nın düşmesine çok sevindim,, demekki etkili olmuş yaptıkların ne güzel ...
gelişen yumurtalarınmı 2 tane,, normalde daha fazla sanırım değilmi?
doktorun garantici anlaşılan,, herşeyi yapmadan başlamıyo ne güzel,, pozitif düşünelim pozitif olsun cnm.... tüp te tutmassa diye düşünme sakın... çünkü mutlu pozitif olanlar daha başarılı oluyolar gibi geliyor bana

bayaga saydılar ama oraya ıkı tanesını yazdılarrr..
canım sende o caydan ıcıyodun dımı hayıt otu falan fılan varya

bayaga saydılar ama oraya ıkı tanesını yazdılarrr..
canım sende o caydan ıcıyodun dımı hayıt otu falan fılan varya

içiyodum ama bundan sonra hergün düzenli içicem,, biliyormusun bana da çok büyük umut oldu fsh nın düşmesi,,
günde 1 keremi içiyosun yoksa sabah akşam 2 kere mii??
senin çok başarılı olucağını düşünüyorum tüp bebekte

içiyodum ama bundan sonra hergün düzenli içicem,, biliyormusun bana da çok büyük umut oldu fsh nın düşmesi,,
günde 1 keremi içiyosun yoksa sabah akşam 2 kere mii??
senin çok başarılı olucağını düşünüyorum tüp bebekte

ınsallahh canımm bakalımmm...
ALLAHH KIMSENIN UMUDUNU KIRMASIN EMEKLERINI BOSA CIKARTMASINN...
SABAH BI AKŞAM BI BARDAK ICIYORUMMM..
BENCE SENDE BASLA DEVAMM ETT BELKI SENINKI BIRAZ ZAMAN ALCAK(DUZENLI ICERSEN EN FAZLA 2 AYA DUSER EN KOTU DURUMDA BILE) AMA DUSCEK SONUNDA HERKESIN VUCUDUN VERDI TEPKI FARKLI OLUYO..
YANI ORDAKI DOKTORLAR BILE SEVINDI BU KADAR BEKLEMIYOLARMIS...

kızlar merhaba! progestan adetinizi geciktirdimi? aranızda kullanan oldumu? bata kaç gün kala bırakmak gerekiyor? bitene kadar mı kullanmamız lazım?

ınsallahh canımm bakalımmm...
ALLAHH KIMSENIN UMUDUNU KIRMASIN EMEKLERINI BOSA CIKARTMASINN...
SABAH BI AKŞAM BI BARDAK ICIYORUMMM..
BENCE SENDE BASLA DEVAMM ETT BELKI SENINKI BIRAZ ZAMAN ALCAK(DUZENLI ICERSEN EN FAZLA 2 AYA DUSER EN KOTU DURUMDA BILE) AMA DUSCEK SONUNDA HERKESIN VUCUDUN VERDI TEPKI FARKLI OLUYO..
YANI ORDAKI DOKTORLAR BILE SEVINDI BU KADAR BEKLEMIYOLARMIS...

amin inşallah cnm Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
bende içicem , teşekkür ederim bana umut oldun

Arkadaşlarım bugün opu bitti çok şükür..protestan iğnelerine başladım.. Şimdi haber bekleyeceğim durum ne olacak çok heyecanlanıyorum ..ohss kafama takılıyor ..Olurum diye korkuyorum..çok zor oluyor gidip gelmek.. Artık bitsin bu gidip gelmek yoruldum artıkkkkkkkkkk:(((

kizlar herkese selamlar
ben 2gun once sogan kuru yapmaya basladim esimede keciboynuzu yapiorum bizim forumda diger forumlarda ve ibrahim saracoglunun sitesinde benim gibi pco hastasi olup ilk kez sogan kuru uygulayan okudugum hemen hemen herkes hamile kalmis kiminin 2-3 basarisiz asilamasi var kimisi 4 yildir ugrasiyor...okuduklarim bana umut oldu acikcasi bende basladim...sogan kurunun ardindanda incire basliyacagim sogan rahimdeki herseyi temizliyormus incirde yumurtalarin gelisip catlamasini sagliyormus. keciboynuzu kurude sperm kalitesini arttirip sayiyida artirmaya yardimci oluyormus.sadece pcolulara dehil miyomu olanlarin bircogunada iyi gelip miyomlari yok olurken ayni zamandada hamile kalmislar. kizlar bence hepimiz deniyelim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz..cepten giriyorum linki ekliyemedim ama forumda sogan kuruyle hamile kalan varmi topiginden yorumlari okuyabilirsiniz.insallah sifa olurda bizde belki ilk uygulamamizda hamile kaliriz.denemekten zarar gelmez kizlar bence denemekte fayda var..ben baslayali 3 gun oldu gelismeleride paylasicam mutlaka sizinleee

kızlar topikte size bahsettiğim soğan kürü bölümü linkini ekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html

Günaydın,Herkese iyi haftalar diliyorum...

Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))

Günaydın,Herkese iyi haftalar diliyorum...

Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))

günaydın cnm gözünaydın demek oğluşun olcak sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..

Back
X