Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayae cim okuyunca çok sevindim canım inşallah hamilesindir hep senin çok kısa sürede hamiş kalacağın doğuyordu içime umarım öle olur hamile olabilirsin kendini fazla yorma canım hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun superisi olacağı varsa oluyor işte canım tedavini ol sonra zaten adet sökülünce düzelirsin canım.

allah razı olsun canım ıns deger katlanırsa sevıncem..

Dua edin benim için rahim kalınlığı gayet normal herşey yolunda artık işimiz Alah a kaldı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Canimmm mrbbb insallahhhh herseyy guzell olucajk pozitiff dusunn hersey pozitif olsun kasma kendinii timammii

Haklısın sanırım bant hap yada fitil neticede hepsi rahimi hazırlamak için kullanılıyor her doktorun ilaç protokolü farklı olsa da yaptığı iş aynı rahimi hazırlamak ultrasonla da izlemek ve herşey yolunda şimdilik daha fazla kurcalamicam rahat olmak tedavinin en büyük kısmı. Transferden sonra yeniden konuşurum doktorumla ne verirse onu kullanırım daha da sorgulamicam kafamda bana zarar veriyor. Senin de dondurulmuş muydu canım?

canım kusura bakma anca vakit bulup yazabildim bence de doktoruna güven yok canım 3gün emriyosuydu 2tane transfer edildi 35 yaşındayımda zaten okadar ilaç kullanmama karşın 7 yumurtam oldu 4 döllendi ikisi transfer edildi diyer ikisi 5 güne kalamadıkları için dondurulamadı inşallah tutunur bebegin sana

Son düzenleme:
herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..

çok geçmiş olsun canım havalarda soguk üşütmemeye çalış

Dua edin benim için rahim kalınlığı gayet normal herşey yolunda artık işimiz Alah a kaldı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canım hayırlısıyla vakit geldi çattı çok şükür..herşey yolundaymış sevindim..kap gel embriyolarını da birlikte bekleyelim ..bugün 6.günü bitirdim..yarın bir haftayı dolduruyorum ..çok düşünmemeye çalışsamda ne kadar başarabiliyorum tahmin et. 1000lik yapboz aldım inanılmaz dağıtıyor kafamı..hem zevkli hemde vakit geçirmeye bire bir...tavsiye ederim..yatmıyorum öyle yatak döşek..ağır işler yapmıyorum..yemek yapıyorum en fazla..ama gel gör ki yine kötü sonuç fikrinden de kendimi alamıyorum..

sağol canım dikkat ediyorum ama kurtulamıyorum işte..

canım çok geçmiş olsun cok sıkıntı çekmişsin.A.şifa versin ..

canım kusura bakma anca vakit bulup yazabildim bence de doktoruna güven yok canım 3gün emriyosuydu 2tane transfer edildi 35 yaşındayımda zaten okadar ilaç kullanmama karşın 7 yumurtam oldu 4 döllendi ikisi transfer edildi diyer ikisi 5 güne kalamadıkları için dondurulamadı inşallah tutunur bebegin sana

canım aynı yaşlardayız..demek dondurulması için 5 gün embryosu olması lazım..bunu bilmiyordum..banada sizi arayacağız dediler ama ses cıkmadı..bu yüzden demekki..5 günü tamamlayamadılar ve donduramadılar...yoksa ararlardı...yumurtaların nasıldı canım peki..biliyorsun benimki 2, kalite idi..tutma ihtimali %30 civarında dedi..taktım buna...beklemek de cok zor..umarım elif de bende senin gibi mutlu sona ulaşırız..tabi diğer arkadaşlarımızla ....

canım aynı yaşlardayız..demek dondurulması için 5 gün embryosu olması lazım..bunu bilmiyordum..banada sizi arayacağız dediler ama ses cıkmadı..bu yüzden demekki..5 günü tamamlayamadılar ve donduramadılar...yoksa ararlardı...yumurtaların nasıldı canım peki..biliyorsun benimki 2, kalite idi..tutma ihtimali %30 civarında dedi..taktım buna...beklemek de cok zor..umarım elif de bende senin gibi mutlu sona ulaşırız..tabi diğer arkadaşlarımızla ....

canım öncelikle inşallah emriyoların tutunur sana ben bana konanların yada dondulacakların kalitesini bilmiyorum bana transfer sırasında doktorun dediyi en kalitelilerini sana trasfer yaptık dedi oyüzden diyerlerini bilemiyorum inşallah tutunurlar bebişleriniz size ALLAHIM herkesin yüzünü güldürsün RABBİM ol desin yeter

canım hayırlısıyla vakit geldi çattı çok şükür..herşey yolundaymış sevindim..kap gel embriyolarını da birlikte bekleyelim ..bugün 6.günü bitirdim..yarın bir haftayı dolduruyorum ..çok düşünmemeye çalışsamda ne kadar başarabiliyorum tahmin et. 1000lik yapboz aldım inanılmaz dağıtıyor kafamı..hem zevkli hemde vakit geçirmeye bire bir...tavsiye ederim..yatmıyorum öyle yatak döşek..ağır işler yapmıyorum..yemek yapıyorum en fazla..ama gel gör ki yine kötü sonuç fikrinden de kendimi alamıyorum..

canım çok geçmiş olsun cok sıkıntı çekmişsin.A.şifa versin ..

Benimde 1000 lik bir puzzle ım var evde yarısı yapılmadı onu tamamlamayı düşünüyorum:) 6 gün geçmiş bile sevde cim düşünmemeye çalış nasip se olur öyle düşün canım. İnşallah güzel çözünür embriyom ve alırım sonrada beklemeye başlarız beraber:)

kızlar selamm sızlere bıseyy sorucagım bılen varsa cevaplarsa cok memnun olurummm..
bu ay tedavı oldum olmadı subatta asılama olucaz
bu asılama ıcın ozel hastaneye gıdıyorum rapor cıkartabılıyormuyum peki???

kızlar selamm sızlere bıseyy sorucagım bılen varsa cevaplarsa cok memnun olurummm..
bu ay tedavı oldum olmadı subatta asılama olucaz
bu asılama ıcın ozel hastaneye gıdıyorum rapor cıkartabılıyormuyum peki???

Ozeldee olmuyoo diye biliyorum.en azindan ankarada gittim hastanelerde 600asilama arti ogne icin500tutmustu cepten verceksiniz demislerdi ama baska ozel hastAne bilmiyorum degisiyooovsanirinm

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

Canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun:nazar:

Sağoll cnmm hadi bakalim öğrenme sırası sende simdi :)

eğer drun tecrübeliyse dönmez heralde:44: benimde 13 haftada kızdı hala aynı:16:bu arada cicileriniz hayırlı olsun:16: güzel günlerde sağlıkla giysin minnak prensesin :54:

Valla cnm Dr kendinden o kadar emindiki şimdiye kadar hiç yanılmadım ben söyledim mi %100 bir daha sormanıza bile gerek yok diyor :) İns . Yanılmaz . Bulur bulur beni bulur var ya :)

amanda aman annesinin prensesi mi geliyormuş,çok sevindim canım prenseslerin cicileri de çok güzel oluyor gerçekten,Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)))

Evett prenses bebisim gelicek :) Âmin ins. Sag salim alırız kucağımıza miniklerimizi :16:

Kuzucumm yarın transferin varmış. Herhalde su anlar heyecan doruktadir :) Yarin bebekli bı hatun olmanın ilk gunu tadını cikar bakalim :) Yarin guzel haberlerini bekliyoruz ;)

Back
X