Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarr Mcan 'dan haberiniz varmı bu aralar bebisimizin dogması gerekiyordu. İlk kizimizin sabirsizlikla haberlerini bekliyoruzz :)

Aysee sende hamilemizin Simdi gördüm gözün aydin cok sevindim . Hayirli olsun şimdiden bebisin ;)

Son olarak Seyhan ve Mda neden gelmiyor artikk. Kızlar bizi habersiz bırakmayın ;)

Kimseler yok..ercelfcim transferinin sonucunu heyecanla bekliyorum... Hayırla ve dua. İle..bugün 9.günüm benimde doğru dürüst bi belirti yok .. Aksine regl belirtileri yine.. Umudum tükeniyor... Sıkıntı basıyor ..:(((

Kizlarr Mcan 'dan haberiniz varmı bu aralar bebisimizin dogması gerekiyordu. İlk kizimizin sabirsizlikla haberlerini bekliyoruzz :)

Aysee sende hamilemizin Simdi gördüm gözün aydin cok sevindim . Hayirli olsun şimdiden bebisin ;)

Son olarak Seyhan ve Mda neden gelmiyor artikk. Kızlar bizi habersiz bırakmayın ;)

herkese merhabalar.beş gün önce doğum yaptım .çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hepiniz için ayrı ayrı dua ettim inanın hastanede...

herkese merhabalar.beş gün önce doğum yaptım .çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hepiniz için ayrı ayrı dua ettim inanın hastanede...

canım cok sevındım gercekten darısı basımıza ınsallah ılk prensesımız geldı cok sukur detayları anlatırmısın kızın ızın verdıkce kokla melegını bol bol

Mcan canimm cokk sukur dogum olayinida atlattin...bebisinii opp..dualar icindee sagolasinn

Kızlar merhaba
Mcan canım doğum yapmışsın hayırlı evlat olur inşallah:)
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..

Ayy super bisey :16: Hayirli olsun cnmm bebis ve sen iyisinizdir umarım 1 Ocak'ta mı doğdu yoksa yılbaşı bebeği mı oldu :) En kısa zamanda detayları bekliyoruz. Simdi tadını cikar bakalim darısı basımıza artık :)

Kızlar merhaba
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..

Hadi bakalim gözün aydin:) Demistim sana artık çözülürken hiç hücre kaybı olmuyor ;) Cnm onlar dondururken biliyorlar herseyi . Bence özellikle en iyileri sona bırakıyorlar. Bende öyle oldu mesela . En iyi kalite 5. Gun bebislerii varken sadece 3. Gun olanı çözdüler ve transfer ettiler. Ben ilk basta en iyisini secerler diye düşünmüştüm ama sonraya birakiyorlarmis. Nitekim tuttuda. 6 hucreli 8 hucreli farketmez 4 hucreli bile tutan arkadaslar var. Bencede hiç kafana takma ins. tutunur bebisin sana 17 Ocak'ta güzel haberlerini alırız :16:

maşallah canım kızını hayırlısıyla aldın kucağına:nazar: rabbim güzel günler göstersin kuzuna :nazar:bahtı açık olsun inşallah :16:
Kızlar merhaba

ohhh sonunda transferini hayırlısıyla atlattın :nazar:sen şimdi boşver hücreleri falan rabbim nasip etsin inşallah kuzucuğunu:16: dualarımız sen ve sevde için :16:

bıraz gec haber verdım ama ben hamıleyım..
rabbım hepinize nasıp eder ıns dualarımdasınız

Ozeldee olmuyoo diye biliyorum.en azindan ankarada gittim hastanelerde 600asilama arti ogne icin500tutmustu cepten verceksiniz demislerdi ama baska ozel hastAne bilmiyorum degisiyooovsanirinm
evet canım gıttım maalesef bazı hastaneler yapıyormus ama benım doktorum ermenı kokenlı ısım olmaz devlette dedı sınır oldummmm
meraba,özel hastanelerde rapor çıkıyo bilğiniz olsun

canım belırlı hastanelerde oluyor sanırım ben gıttım yapmıyoruz bız devlette ıs dedı bana yanı ısıne gelmedı sanırım acıkcası baska yer bakıyımmm bare :5:

canım gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah....

Dua edin benim için rahim kalınlığı gayet normal herşey yolunda artık işimiz Alah a kaldı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
canım inşallah herşey istediğin gibi olur bbeğin bir an önce sana gelir inşallah..

selamun aleykum
arakadaslar kafam çok karısık
dun rahatsızlandım acilde gebelık testı yaptım 43.31 çıktı sonucum
2 gun sonra tekrar yaptırmam gerekıyormus katlanacak dedı degerım duser mı
ben sımdı hamılemıyım kızlar dua edın luften
ayşecim değerin inşallh yükselir canım çok güzel bir haber

herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..
superim geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah çabuk düzelirsin...

pek takip edemiyorun kızlar geçmişi okuyamıyorum fazla. oğlum biraz yaramaz gaz problemimiz var,yorum yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde aklımdasınız hamile olan yada tedavi aşamasındakiler.şimdi bile zor yazıyorum oğlum dizimde mızıldanıyor gaz çıkarmaya çalışıyor :1::1::1::1: arada girmeye çalışırım hepinizi çok merak ediyorum çünkü...:54::54::54::54:

Kızlar merhaba

Transferin olmuş sonunda.Hayırlısı olsun inşallah.Test günün ne zaman?

Gözün aydın mcan.Sağlıkla almışsın kucağına.Tebrik ederim.Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Adını ne koydunuz küçük prensesin?

bıraz gec haber verdım ama ben hamıleyım..
rabbım hepinize nasıp eder ıns dualarımdasınız

Çook güzel bir haber buu.Ne güzel Allah sana ilk aşılamayla hamile kalmayı nasip etti.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına..

Back
X