bebeskoooooo. Ben sana cuma yap demedimmi silik cikarsa git kan ver tek cizgi varsa gitme demedimmi lafima geldin dimii bak bendee cokk heyecanlandimmmm yaaa hatta inanirmisin agladimm yaa.rabbim.insallahhhh olduuh bu iss.bende uc yildirrr o testlerden yaparin kocaman tek cizgi karsima cikar hic silik rastlamadim kesinn hamilesinnn yarin ben doktorda olucam aksam ogrenirim haberi...cnmmm cokkkk sewindimmmmmmmmmmnmmmmm ....
evet demiştin canım ama cesaretim yoktu sabah kalktım hasta olmamışım yine bi yapayım dedim çıkmasada üzülmicektim yarın kana gidecem için bide hasta olmadım ya tesillim oydu aslında yaptım 10sn sonra çıktı 2.çizgi ama silik eşim yok diyor 2.ninde 1.gibi koyu çıkması lazım bende sen ne anlan ben hamileyim sen inanma diyince oda inandı hemen şükür namazı kıldım ağlaya ağlaya o andad hepiniz için dua ettim tez zamanda sizinde olcak inşallah rabbim dualarımız kabul ettim hepinizden allah razı olsun dur bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak canımmmmmm dualarım siizinleee .sizde eksik etmeyin benden