Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım mavınınde boyleydı ıyı dusunelım ıyı olsun melegımn tutunmus sana ınsallah devamıda gelır carsambaya kadar sabretcez artık sen dıkkat et kendıne uzulmekoı bebısınde uzulmesı herseyın hayırlısı canım Rabbım gonlune gore versın

zaten değerin katlaması önemli imiş canımm çarbambada allahın izniyle katlıcak canımmm inşalalh dualrınız eksik etmeyin ne olurr benden

valla canım ben kan testi yaptırdığımda hiç pozitif sonuç almadığım için (hamile kaldığımdada idrar testiyle öğrenmiştim) bilemiyorum ama bence değerin iyi kızlar daha iyi bilirler tabi..2 gün sonra hayırlısıyla yükselir inşallah sen içini ferah tut..

canım bana çarşambaya kadar rahat yokkk hamiş olmakal bitmiyo baksana değer yükselecekmi keseyi görcekmiyim kalp atışını duycakmıyımm hep böyle geçecek sanırımm ...dualrını eksik etme canımmmmm :16::16::16:

canım bana çarşambaya kadar rahat yokkk hamiş olmakal bitmiyo baksana değer yükselecekmi keseyi görcekmiyim kalp atışını duycakmıyımm hep böyle geçecek sanırımm ...dualrını eksik etme canımmmmm :16::16::16:

malesef canım hamile kalmakla bitmiyo dediğin gibi asıl iş ondan sonra başlıyo..sen dikkat et kendine herşey iyi olacak inşallah dualarımda seninle..

hepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce

canım hayırlı olsun :))) inşallah çarşamba katlanır değerin stres yapma kendine hareketlerine dikkat et ani kalkmalar yapma yukarılara uzanma sakın mümkün olduğunca uyu dinlen ferah tut sen içini inş. çarşamba da güzel haber alacağız senden :))))

Canım merhaba kacıncı gunun ..
Ben asılamanın 12. Gunu test yaptım 43.31 çıkmıstı 2 gun sonrasıda katlanmıstı
ıns senınde katlanacak

canım kan değerin bence çok iyi ben 12.günde baktırdığımda 34.küsür çıkmıştı hatırlarsan inşallah değerin yükselecek canım.rabbime binlerce şükürler olsun meleğin seninle :16::16::16::16:

Canım merhaba kacıncı gunun ..
Ben asılamanın 12. Gunu test yaptım 43.31 çıkmıstı 2 gun sonrasıda katlanmıstı
ıns senınde katlanacak

canım benim 14.günüm 48,49 çıktı senin 14.günün kaça yükseldi
allahın izniyle benimde katlanacak çarşamba günü

canım kan değerin bence çok iyi ben 12.günde baktırdığımda 34.küsür çıkmıştı hatırlarsan inşallah değerin yükselecek canım.rabbime binlerce şükürler olsun meleğin seninle :16::16::16::16:

ayyy canım valla içim ferahladı yazını okuyunca ne beileyim 48,49 çıkınca değeri beğenmedim sanki :9::9: inşalalh çarşamba katı katına çıkar bebeğim beni hiç bırakmaz çınar bebek gibi :16::16:

canım hayırlı olsun :))) inşallah çarşamba katlanır değerin stres yapma kendine hareketlerine dikkat et ani kalkmalar yapma yukarılara uzanma sakın mümkün olduğunca uyu dinlen ferah tut sen içini inş. çarşamba da güzel haber alacağız senden :))))

çalışıyorum ama bilgisayar baışnda rahatımm canım dikkat ediyorum kendime rabbime emanet meleğin onu bana bağışlasın inşallahh :16::16::16:

mavıcım canım bebısle aranız nasıl
teyzesi oğlum çok yaramaz 3 gündür coştu şu gaz sancısı bizi bitirdi valla,konuşmayı çok seviyo heryerden beni takip ediyo babası kıskanmaya başladı onun kucağındayken bile bana bakıp gülücükler saçıyo çok güzel duygular rabbim sizlerede tatdırsın inşallah...senin hamileliğin nasıl geçiyor?

ayyy canım valla içim ferahladı yazını okuyunca ne beileyim 48,49 çıkınca değeri beğenmedim sanki :9::9: inşalalh çarşamba katı katına çıkar bebeğim beni hiç bırakmaz çınar bebek gibi :16::16:

sen içini ferah tut canım kolay değil bende 2.testten sonra rahatlamıştım,eminim çarşamba günü sevinçten herşeyi unutacaksın...:34: bu arada şükür namazınıda kılmışsın hemen çok iyi.:34:

teyzesi oğlum çok yaramaz 3 gündür coştu şu gaz sancısı bizi bitirdi valla,konuşmayı çok seviyo heryerden beni takip ediyo babası kıskanmaya başladı onun kucağındayken bile bana bakıp gülücükler saçıyo çok güzel duygular rabbim sizlerede tatdırsın inşallah...senin hamileliğin nasıl geçiyor?

Sen içini ferah tut canım kolay değil bende 2.testten sonra rahatlamıştım,eminim çarşamba günü sevinçten herşeyi unutacaksın...:34: Bu arada şükür namazınıda kılmışsın hemen çok iyi.:34:

rabbım sağlık versın ıns..tatlılıgını tahmın edebılıyorum allah sıze bağışlasın ıns.
Bebek bakımı konusunda ben bıraz tereddutteyım bazen gıydırebılırmıyım acaba dıyorum.. Ama zamanla alışırım sanırım..
Benım bulantılarım bas agrım çok hala yataktayım .
Ara ara acildeyım boyle gecıyo canım ya bulantılarım gecsede soyle agız tadıyla yemek yıyebılsem artık

Karakedi canım, çok geçmiş olsun her zaman dualarımızdasınız, bu olmazsa dondurulmuşların olur inşallah orada da bebiklerin seni bekliyor...Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah...

bitanem benim çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin yeter..rabbim elbet birgün banada nasip edecektir...

bebeskocum tebrik ederim silik çıktıysa hamilesin demektir benim kan sonucum 55 ken silik çizgiyi görmüştüm seninde pozitiftir kan testin inşallah Allah gönlüne göre verir önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama. kan sonucunu merakla bekliyoruz canım.

karakedi canım sen de umutsuz olma kırmızıya dönse bile umut kesilmez pembeliğe bakma sende bir idrar testi alıp yapabilirsin bugün. yarın muhakkak gidip kanını ver.

sevde cim nasılsın canım girmiyorsun uzun zamandır merak ettim seni ufaklık ve sen iyimisiniz kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi :)

ben de adet oldum olacam yine gecikti benim adetim 33. günümdeyim acaba kimyasaldan sonrası gecikmesi normal mi bilemiyorum ümitlenmiyorum hiç..

Jollyyy canımm yine sana bir sorum olacak hatırlarsan tabiki. kimyasal sonrası ben ilaçları bırakınca hemen ertesi gün adet olmuştum. ama bu ay gecikti senin de kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme olmuşmuydu? dondurulmuşa başladığın için hatırlarsın belki ama sen ara vermemişmiydin yoksa anımsayamadım ??

canım gittim bugün merkeze merak etme ama sonuc negatif dondurulmuşlarla birdahaki adetimde devam edeceğiz inşallah..

hepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce

bitanem benim sen içini ferah tut meleğin seninle seni hiç bırakmıycak inşallah...

alla alla niye vermedilerki pcolu olan kimle konuştuysam hep vermişler bu ilacı..belkide senin pco değildir ne bileyim kafam karıştı..vardır herhalde doktorunun bir bildiği..rahatça verirsin istediğin kiloyu merak etme..

ya sen öle deyince benimde kafam karıstı 3 yıldır ben boşuna mı pco tedavisi görüyorum dersin..canım ilacın adı diaformın gibi bişey mi peki?

kızlar bugün gittim kanımı verdim bir umut olsun sonuç pozitif olsun çok isterdim ama malesef beni yine negatif karsıladı..üzülmüyorum 1-2 gündür iyice alıştırdım kendimi...elbet bundada var bir hayır diyorum ve önümdeki bebiklerimi düşünüyorum..inşallah onlardan birtanesi bana sımsıkı tutunur canlarım..doktor aradı bugün sonucu söylemek için bugün 4 tane pozitifim oldu ama malesef sizinki negatif dedi o pozitifler için okadar sevindim ki kızlar anlatamam süreçleri bildigim için dedim benim gülmedi ama başkalarının bugün yüzü güldü bunada şükür...işte benden haberler böyle kızlar bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyor...

kızlar bugün gittim kanımı verdim bir umut olsun sonuç pozitif olsun çok isterdim ama malesef beni yine negatif karsıladı..üzülmüyorum 1-2 gündür iyice alıştırdım kendimi...elbet bundada var bir hayır diyorum ve önümdeki bebiklerimi düşünüyorum..inşallah onlardan birtanesi bana sımsıkı tutunur canlarım..doktor aradı bugün sonucu söylemek için bugün 4 tane pozitifim oldu ama malesef sizinki negatif dedi o pozitifler için okadar sevindim ki kızlar anlatamam süreçleri bildigim için dedim benim gülmedi ama başkalarının bugün yüzü güldü bunada şükür...işte benden haberler böyle kızlar bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyor...

keşke 1 ay ara versen canım rahmin bi dinlense sonraki adetinde gitsen ben kurbanda negatifi aldım en az 2 ay en fazla 3 ay iyiolurmuş seninde buz bebeğin senle olcak inan buna :16::16:

rabbım sağlık versın ıns..tatlılıgını tahmın edebılıyorum allah sıze bağışlasın ıns.
Bebek bakımı konusunda ben bıraz tereddutteyım bazen gıydırebılırmıyım acaba dıyorum.. Ama zamanla alışırım sanırım..
Benım bulantılarım bas agrım çok hala yataktayım .
Ara ara acildeyım boyle gecıyo canım ya bulantılarım gecsede soyle agız tadıyla yemek yıyebılsem artık

bebek bakımında hiç tereddütün olmasın öyle bir giydiriyosun bakıyosun ki sanki 40 yıllık annesinde biliyosun gibi.hatta kayınvaldem çok şaşırmıştı nasıl tereddüt etmeden yapıyosun falan diye.zamanla herşeyi onunla öğreniyosun...hamileliğin zor geçiyomuş inşallah bir an önce normale dönersin canım...

canım hakkında hayırlısı olsun.rabbim sanada nasip edecek inşallah sabrın sonu selamettir biliyosun :34::34::34: şimdi olmadı ama bir daha ki sefere bebeğin seninle inşallah:16::16::16::16::16:

bitanem benim çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin yeter..rabbim elbet birgün banada nasip edecektir...

canım gittim bugün merkeze merak etme ama sonuc negatif dondurulmuşlarla birdahaki adetimde devam edeceğiz inşallah..

bitanem benim sen içini ferah tut meleğin seninle seni hiç bırakmıycak inşallah...

ya sen öle deyince benimde kafam karıstı 3 yıldır ben boşuna mı pco tedavisi görüyorum dersin..canım ilacın adı diaformın gibi bişey mi peki?

evet canım değişiyo isimleri diaformin,glucophage,metformin diye..ben metformin içiyorum..sen hiç bu tarz bi ilaç içmedin öylemi?doktorunun vermesi gerekiyodu bence ilginçmiş dedim ya vardır bi bildiği..buarada sonucun negatifmiş hiç üzülme canım vardır bundada bir hayır inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir şekilde alırsın dondurulmuş bebişini göbeğine :16:

Sen içini ferah tut canım kolay değil bende 2.testten sonra rahatlamıştım,eminim çarşamba günü sevinçten herşeyi unutacaksın...:34: Bu arada şükür namazınıda kılmışsın hemen çok iyi.:34:

canım bende çarşambadan sonra rahatlıcam allahın izniyleee.namazımı kıldım canımm çok şükürr idrar testinden hemen sonra kıldım :16::16::16: Yer gök dua
üzerine :16::16::16:

Back
X