canım çakşır otu erkekler için bire birmiş interneten yaz bı bakasna faydasına dün başladı onada bakalım biz elimizden geleni yapalım takdir allahınInanıyorum ki bizlerde anne olca tez zamanda
![]()
bugün cansunun test günümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çakşır otu erkekler için bire birmiş interneten yaz bı bakasna faydasına dün başladı onada bakalım biz elimizden geleni yapalım takdir allahınInanıyorum ki bizlerde anne olca tez zamanda
![]()
Canim arkadaslarimm bugunn cok merak ettirdimm kusura kalmayin ama cesaret edemedimm..bugun o kotu hbere alisik dglim.gordum ruyalarrr i dgl ...anliycaniz hic hamile dglmm.yarin kkan vericm sabah gidicem oglen alirim.hemen yazicam.kimbilir ne halde olucamm.yinede bi umut dua edin.bide lucrin vurunuyorum bugun aranizfa vurunan oldumu
Ewett bebeskocum dun regl gunumdu ve hepp gunmde olurdum..bu sefer olmadim mutlu oldum ama sonra okudum bi kac topikte ignelerin ilaclarin adeti ertelettini okuyunca kafam zokladi ve umitlerim suya dustu..hayirlisi bakalimm bebeskocumm insallah pozitif sonucla sizlerede bi umut olurummm..canımm dün senin regli gününde demi bak olmamışın ne güzel hamilesin bence sen.benimde rengli günüm her ayın 20 ile 23 arasında idi olmadım hamiştim ama devam etmedi seninki devam eder inşalalhher ay düzenli olurdum ama malesef kimyasal gebelikten sonra değişti mart 5 de oldum bakalım nisanın kaçında olcam
Ewett bebeskocum dun regl gunumdu ve hepp gunmde olurdum..bu sefer olmadim mutlu oldum ama sonra okudum bi kac topikte ignelerin ilaclarin adeti ertelettini okuyunca kafam zokladi ve umitlerim suya dustu..hayirlisi bakalimm bebeskocumm insallah pozitif sonucla sizlerede bi umut olurummm..
canım ben 3 aşılamamada 1 tüp bebeğimde hep ya günümde YADA GÜNÜMDEN ÖNCE RENGLİ OLURDUM BAZI KİŞİLERDE DEĞİŞİYO AMA HERKESTE DEĞİL SEN HAMİŞSİN BENCE BEN ÖYLE HİSSEDİYORUMMM SON TÜP BEBEĞİMDE HAMİŞTİM OLMADIM BİLİYOSUN![]()
Bende uc asilamamdaaa hep asilamanin 10.gunu oldummm.
Bu sefer 11.gunu gorduk sukur ama menegon lucrin gonalf bi surude igne;-) kullandimm.bunlarda adet gecikmesi yapar dedim.insallahhh dedin cikarr bebeskooocumm
doydocum devlette tekrar asılama yaptırmana gerek yok asılama yaptırdıgın yerlerden aşılamanın olumsuz olduguna dair raporu al onlar yeterli oluyor rapor cıkartman için bende 2 aşılamamı özelde yaptırdım tekrar aşılama yaptırmaya gerek kalmadan devlet hastanesinden aldım raporumu canım benim..sadece aşılama yaptıdırıgın ilçedeki aile saglıgı müdürlüklerine giderek aşılama kagıtlarını onaylatıyorsun sonra devler o aşılamaları kabul ediyor..raporunuda tüp bebek raporu olarak direk veriyor canım..tüp bebek raporunda en gec 2 ayda cıkar zaten..
Slmm kizlarr sonuc cikinca yazicam kanimi verdim beklemedeyimmmm
Kizlar sonuc negatifff
canımm çok üzüldüm inan dicek hiç birşey yokrabbim tez zamanda sana normal yolla hayırlı bi evlat versin inşalalhh.ben çok umutlu idim senden
Nasip cnmm demekki daha zamani gelmemiss.sozun bittigi yer ..
kızlarrr benım sonuc 2.4 cıktı hep sıfır cıktı bı umıt varmı ılacları keseyımmıı..hastanede dglım suann
Kizlar sonuc negatifff
kızlarrr benım sonuc 2.4 cıktı hep sıfır cıktı bı umıt varmı ılacları keseyımmıı..hastanede dglım suann
canım çok üzüldüm ya. bundada vardır bir hayır. dediğin gibi demekki zamanı gelmemiş henüz. rabbim fazla bekletmeden süpriz olarak gönderir inşallah.
( Boşuna ziyan ettiler diğer bebeklerinide
İnş. bir dahaki sefere sağlıkla gelicek bebiklerinn.
Ewwett jollycimm cokk cnm sikkin olmamasi nasip ama bes embrio cope gitti ben onlari ne zahmetle yapmistimm.belki ozel arastirip uc tane koydurabilirim dewlettw saka gibi.. ya bivtane oda birinci kalite olsa icim yanmazdi .seninki ozelde oldu dimi jollyy