Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim arkadaslarimm bugunn cok merak ettirdimm kusura kalmayin ama cesaret edemedimm..bugun o kotu hbere alisik dglim.gordum ruyalarrr i dgl ...anliycaniz hic hamile dglmm.yarin kkan vericm sabah gidicem oglen alirim.hemen yazicam.kimbilir ne halde olucamm.yinede bi umut dua edin.bide lucrin vurunuyorum bugun aranizfa vurunan oldumu

Canim arkadaslarimm bugunn cok merak ettirdimm kusura kalmayin ama cesaret edemedimm..bugun o kotu hbere alisik dglim.gordum ruyalarrr i dgl ...anliycaniz hic hamile dglmm.yarin kkan vericm sabah gidicem oglen alirim.hemen yazicam.kimbilir ne halde olucamm.yinede bi umut dua edin.bide lucrin vurunuyorum bugun aranizfa vurunan oldumu

canımm dün senin regli gününde demi bak olmamışın ne güzel hamilesin bence sen.benimde rengli günüm her ayın 20 ile 23 arasında idi olmadım hamiştim ama devam etmedi seninki devam eder inşalalh :49::49::49: her ay düzenli olurdum ama malesef kimyasal gebelikten sonra değişti mart 5 de oldum bakalım nisanın kaçında olcam

canımm dün senin regli gününde demi bak olmamışın ne güzel hamilesin bence sen.benimde rengli günüm her ayın 20 ile 23 arasında idi olmadım hamiştim ama devam etmedi seninki devam eder inşalalh :49::49::49: her ay düzenli olurdum ama malesef kimyasal gebelikten sonra değişti mart 5 de oldum bakalım nisanın kaçında olcam
Ewett bebeskocum dun regl gunumdu ve hepp gunmde olurdum..bu sefer olmadim mutlu oldum ama sonra okudum bi kac topikte ignelerin ilaclarin adeti ertelettini okuyunca kafam zokladi ve umitlerim suya dustu..hayirlisi bakalimm bebeskocumm insallah pozitif sonucla sizlerede bi umut olurummm..

Ewett bebeskocum dun regl gunumdu ve hepp gunmde olurdum..bu sefer olmadim mutlu oldum ama sonra okudum bi kac topikte ignelerin ilaclarin adeti ertelettini okuyunca kafam zokladi ve umitlerim suya dustu..hayirlisi bakalimm bebeskocumm insallah pozitif sonucla sizlerede bi umut olurummm..

canım ben 3 aşılamamada 1 tüp bebeğimde hep ya günümde YADA GÜNÜMDEN ÖNCE RENGLİ OLURDUM BAZI KİŞİLERDE DEĞİŞİYO AMA HERKESTE DEĞİL SEN HAMİŞSİN BENCE BEN ÖYLE HİSSEDİYORUMMM SON TÜP BEBEĞİMDE HAMİŞTİM OLMADIM BİLİYOSUN :49::49::49:

canım ben 3 aşılamamada 1 tüp bebeğimde hep ya günümde YADA GÜNÜMDEN ÖNCE RENGLİ OLURDUM BAZI KİŞİLERDE DEĞİŞİYO AMA HERKESTE DEĞİL SEN HAMİŞSİN BENCE BEN ÖYLE HİSSEDİYORUMMM SON TÜP BEBEĞİMDE HAMİŞTİM OLMADIM BİLİYOSUN :49::49::49:

Bende uc asilamamdaaa hep asilamanin 10.gunu oldummm.
Bu sefer 11.gunu gorduk sukur ama menegon lucrin gonalf bi surude igne;-) kullandimm.bunlarda adet gecikmesi yapar dedim.insallahhh dedin cikarr bebeskooocumm

Bende uc asilamamdaaa hep asilamanin 10.gunu oldummm.
Bu sefer 11.gunu gorduk sukur ama menegon lucrin gonalf bi surude igne;-) kullandimm.bunlarda adet gecikmesi yapar dedim.insallahhh dedin cikarr bebeskooocumm

canımm bugün güzel haberlerini bekliyoruzzzz inşalalh hamilesindir canımmm:16::16::16:

doydocum devlette tekrar asılama yaptırmana gerek yok asılama yaptırdıgın yerlerden aşılamanın olumsuz olduguna dair raporu al onlar yeterli oluyor rapor cıkartman için bende 2 aşılamamı özelde yaptırdım tekrar aşılama yaptırmaya gerek kalmadan devlet hastanesinden aldım raporumu canım benim..sadece aşılama yaptıdırıgın ilçedeki aile saglıgı müdürlüklerine giderek aşılama kagıtlarını onaylatıyorsun sonra devler o aşılamaları kabul ediyor..raporunuda tüp bebek raporu olarak direk veriyor canım..tüp bebek raporunda en gec 2 ayda cıkar zaten..

Kızlar cevaplarınız için cok teşekkür ederim, canım benim sende çok sagol hemen hastahaneye gidip başvurayım o zaman inşallah olur, benim ama iki aşılamamda özel muayenehanede oldu, bi deneyeyim, olmadı devlette iki defa daha aşılama yaptırırım. Hepimiz için hayırlısı olsun, gelsin artık bizim bebişlerde inşallah

kızlarrr benım sonuc 2.4 cıktı hep sıfır cıktı bı umıt varmı ılacları keseyımmıı..hastanede dglım suann

kızlarrr benım sonuc 2.4 cıktı hep sıfır cıktı bı umıt varmı ılacları keseyımmıı..hastanede dglım suann

benim de negatiflerde hep 0.1 çıktı 2.4kafa karıştırıyo demi bence pazartesiye kadar devam et pazartesi tekrra kan ver herşey ortaya çıkar canım belki bebeğin son anlarda tutundu bellide olmaz rabbimimden umut kesilmezz:16::16:

canım çok üzüldüm ya. bundada vardır bir hayır. dediğin gibi demekki zamanı gelmemiş henüz. rabbim fazla bekletmeden süpriz olarak gönderir inşallah.

:(( Boşuna ziyan ettiler diğer bebeklerinide :( İnş. bir dahaki sefere sağlıkla gelicek bebiklerinn.

Ewwett jollycimm cokk cnm sikkin olmamasi nasip ama bes embrio cope gitti ben onlari ne zahmetle yapmistimm.belki ozel arastirip uc tane koydurabilirim dewlettw saka gibi.. ya bivtane oda birinci kalite olsa icim yanmazdi .seninki ozelde oldu dimi jollyy

Ewwett jollycimm cokk cnm sikkin olmamasi nasip ama bes embrio cope gitti ben onlari ne zahmetle yapmistimm.belki ozel arastirip uc tane koydurabilirim dewlettw saka gibi.. ya bivtane oda birinci kalite olsa icim yanmazdi .seninki ozelde oldu dimi jollyy

Cnm benimde özeldeydi. İstanbul tüp bebek merkezi. Orada devlet raporuda geçiyor. Hatta yaptıranlarla görüşmüştüm. Sadece 450 TL alıyorlarmış raporlu hastalardan. Seninde oraya gitme gibi bir şansın olmaz mı ? Raporlu ve raporsuzlara aynı muameleyi yapıyorlar hemde. Normalde ilaçlarla birlikte 5-6.000 tutuyor ama senin raporun var hiç başka yer aramana gerek yok. 2'de koyarlar 3'te koyarlar 1 düzünede dondurulmuş beben olur :)

Back
X