Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar bu güzel hamilelik haberinden sonra inşallah tekrar döner topiğimizin şansı sessiz günleri geride kalsın herkes bir bir yavrularına kavuşsun inşallah.

bize gelince ilk 3 ay bitti inanılacak gibi değil. pazartesi 11hafta5 günlük iken gördüm en son meleğimi ama doktorumuz uğraşmasına rağmen ölçüm yapamadı ense kalınlığı için cumartesi tekrar gideceğim hemde biraz daha büyümüş olur. benim için iyi olduğunu kalbinin attığını görmek yetiyor. inşallah ikili testimiz de temiz çıkar sağlıkla sıhhatle doğar yavrum.

jolly cim sana o kadar çok soru sordum ki bunu sormuşmuydum daha önce hatırlamıyorum ama sorduysam da unuttum canım :)
cuma günü artık estrofem denen illet hapı bırakıyorum 3 ay dolduğu için. ama progestanı bırakmak istemiyorum. daha doktorumla konuşmadım da sen devam etmişmiydin?
hani bu düşüğü erken doğumu falan da engelliyomuş ben böyle baya 6 aylık olana kadar kullanmak istiyorum. doktorum da gereksiz ilaçları istemiyor çok ilaç alıyorsun diyor. inan kesecek progestanı diye dün gidip sağlık ocağında yazdırdım :P

yani kullanmak istiyorum diye sorucam fikrini alıcam elbette ama o sorana kadar ben sesimi çıkartmiyım diyorum. sen ne zamana kadar kullandın? ha bu arada 8. haftadan sonra iğneyi bırakıp vajinal fitile geçtik sabah akşam. hala da öyle. sen iğneyi 12. haftaya kadar kullandın diye hatırlıyorum hatta daha fazla peki sonrasında direk kestimi? fitil falan vermedi mi?

Oyy büyümüş bile kuzucukk :) Pozisyon vermedi demek kıpırdanıyodur o :) Bende detaylı ulturoson için bütün gün hastanedeydim oda ayetmedi 2 gün sonra tekrar gittim. Pozisyon vermemişti benimkide :) Ben 3 ay hem iğne hem jel olarak devam ettim. Sonra ikisinide bıraktım cnm. 3 aydan sonra sadece corasprin ve vitaminlere devam ettim. Zaten 3 aydan sonra vücutta kendi progestron hormonunu fazlasıyla oluyor. Artık o iyicene yerine oturmuş bişeycik olmaz Allahın izniyle :)

Oyy büyümüş bile kuzucukk :) Pozisyon vermedi demek kıpırdanıyodur o :) Bende detaylı ulturoson için bütün gün hastanedeydim oda ayetmedi 2 gün sonra tekrar gittim. Pozisyon vermemişti benimkide :) Ben 3 ay hem iğne hem jel olarak devam ettim. Sonra ikisinide bıraktım cnm. 3 aydan sonra sadece corasprin ve vitaminlere devam ettim. Zaten 3 aydan sonra vücutta kendi progestron hormonunu fazlasıyla oluyor. Artık o iyicene yerine oturmuş bişeycik olmaz Allahın izniyle :)

işte ben evhamlıyım ya şimdi de büyüyor diye korkularım var erken doğum riskim olur mu vs.. o yüzden önlem amaçlı kullandırsa bari diyorum ama doktoruma güveniyorum durumumu da biliyor ben teklif edicem ama eğer gerek yok derse ben de bırakıcam. Allaha emanet kendimi strese sokmak bebeğe de olumsuz yansıyordur. 3 ay nasıl geçti inşallah 6 ayda geçer ben de senin haftalarına gelirim.

ilk başta alışverişler için heveslenirken şimdi elim gitmiyor dur ikili temiz çıksın dur cinsiyeti belli olsun sonra da ramazan ve sıcaklar giriyor sanırım eylül e bırakırım :)

nasılsınız
arkadaslar melek04un 20 mayısta dogumu vardı kendısınden haber alan varmı acaba
ıns saglıcakla gelmıstır bebısı dunyaya

Son düzenleme:
superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))

cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.

bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur

Çok güzel bir haber bu çok mutlu oldum allahım kucağında almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))

cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.

bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur

hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin .evet bizede umut oldu

evet yokluğu çok zor inş bizede nasip eder allah
aslında bi gidip görüşsem mi?
kararsızım biraz daha bekleyelim bakalım şu aralar işlerde çok sıkışık izin almam problem olur eylül gibi düşünüyorum işin açıkcası
sende sağ salim kucağına alırsın inş.

inşallah canım kendini ayarla işte fazlada uzatma gününü bizde aynı sen gibiydik işler var yeni iş kurduk onun başındayız eşim ayrı bi yerde çalışıyor daha erken daha erken derken kafaya tak etti gitcem dedim ne olucaksa olsun aklımdada kalmasın dedim oldu ve bitti :D

işte ben evhamlıyım ya şimdi de büyüyor diye korkularım var erken doğum riskim olur mu vs.. o yüzden önlem amaçlı kullandırsa bari diyorum ama doktoruma güveniyorum durumumu da biliyor ben teklif edicem ama eğer gerek yok derse ben de bırakıcam. Allaha emanet kendimi strese sokmak bebeğe de olumsuz yansıyordur. 3 ay nasıl geçti inşallah 6 ayda geçer ben de senin haftalarına gelirim.

ilk başta alışverişler için heveslenirken şimdi elim gitmiyor dur ikili temiz çıksın dur cinsiyeti belli olsun sonra da ramazan ve sıcaklar giriyor sanırım eylül e bırakırım :)

Vallahi o evham 9 ay sürüyor ne yazıkki :( Ne kadar rahat olmaya çalışsakta hep bir korku var. Kolum ağırsa çocuğa bişey oldu diyorum o derece :) Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış sen yinede bende öyle yapmaya çalışıyorum :) Alışverişe ne kadar geç başlarsan o kadar iyi aslında alıcak bişey kalmadı illaki bişey alıcamya gereksiz şeylere sardımm :)))

nasılsınız
arkadaslar melek04un 20 mayısta dogumu vardı kendısınden haber alan varmı acaba
ıns saglıcakla gelmıstır bebısı dunyaya

Evett Meleğin bebek olmuştur. Evde dinleniyordur herhalde şimdi. Gelsede bize havadisleri versee :)

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

Vallahi o evham 9 ay sürüyor ne yazıkki :( Ne kadar rahat olmaya çalışsakta hep bir korku var. Kolum ağırsa çocuğa bişey oldu diyorum o derece :) Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış sen yinede bende öyle yapmaya çalışıyorum :) Alışverişe ne kadar geç başlarsan o kadar iyi aslında alıcak bişey kalmadı illaki bişey alıcamya gereksiz şeylere sardımm :)))

Evett Meleğin bebek olmuştur. Evde dinleniyordur herhalde şimdi. Gelsede bize havadisleri versee :)

çok fuzuli şeyler almamaya çalış kullanamazsan da yazık boşuna para vermişim dersin sonra aldıkların hayli hayli yeter eğer eksik olursa da ihtiyaca göre alırsın. kendine de almışsındır mutlaka lohusa gecelikleri vs.. :)
sen doğum iznine ne zaman ayrılıyosun?

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

Amin canım. Allah evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün. dualarınızı eksik etmeyin.

çok fuzuli şeyler almamaya çalış kullanamazsan da yazık boşuna para vermişim dersin sonra aldıkların hayli hayli yeter eğer eksik olursa da ihtiyaca göre alırsın. kendine de almışsındır mutlaka lohusa gecelikleri vs.. :)
sen doğum iznine ne zaman ayrılıyosun?

Ya tırnak makası alıyorum 3 gün sonra pembesini göryorum bi tanede pembe olsun diyorum onun gibi bi sürü şeyden çifter çifter oldu :) 1 yaşa kadar tamamladım artık 2 yaşlara felan bakmaya başladım :1: Aldım kendimede emzirme sütyenleri atletleri . :) 32. haftada çalışabilir raporu almıştım. 37 hafta bitene kadar çalışıcam herhalde bir aksilik çıkmazsa. İzine ayrılıp 1 hafta sonrada doğrurum artık :) Yarın kontrolüm var bakalım ne kadr büyümüş bizimki merak ediyorum .

Anamm ne güzel bir haber bu. Bebecik kendi istediği zaman gelmek istemiş. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmm . Hayırlı olsun şimdiden :)

Ayy canım benim ne güzel bir haber bu çok sevindim bak gördün mü kötü biten herşeyin sonunda mutlaka güneş doğar :16: allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin hiç korkma herşey çok iyi olucak mucizen artık seninle..ne kadarlık peki?inşallah bizlerde o güzel haberi veririz en kısa zamanda.dualarını bekliyorum canım..

canım ne güzel bir haber bu maşallahhh hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. sen şimdi kendine çok dikkat bak benim ilk 3 ayım bitti hem inanamıyorum bittiğine günler hızla geçiyor hem de daha korkuyorum. hep yat uzan kendini sakın yorma. :)))

Çok güzel bir haber bu çok mutlu oldum allahım kucağında almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin .evet bizede umut oldu

tesekkur ederım guzel dilekleriniz icin. allahim hepimize guzel haberler paylasmayi nasip etsin.
superim ben 8. haftanin icindeyim.
elcelf senin transfer gunun dun gibi aklimda gercekten cabuk gecti 3 ay ama ben o kadar cok bulanti cekiyorum ki bir ay bir yil gibi gecti ve daha en az 1 ay daha boyle. dinlen demissin zaten yataktan sadece kusmak icin cikabiliyorum simdilik:)

canımmm çok sevindim. hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çok mutlu oldum inan. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza.

Herkese selam.Öncelikle ilk aşılamamdan itibaren tanıdığım eski arkadaşlarıma kocaman :54: ardından yeni umut ve beklentilerle bu zorlu yolda savaş veren tüm anne ve adaylarına :54:

Kısaca 2 olumsuz aşılamadan sonra hepinizin yaşadığı gergin günlerden birinde annem yeter artık git bir tüp bebek dene sözleriyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum.:44:Bu arada bu topiği hiç bırakmadım hep okudum,sizlerle güldüm,ağladım.Bazılarının bebek alışverişyle mutlu oldum,rahim yetmezliği sorunu yaşayan serklaj ihtimali olan hamile arkadaşların endişelerini en derinden yaşadım... 4 yumurta gelişti hepsi de toplanabildi ikisi döllendi ve 3. gün transferi yapıldı... Sıra geldi beklemeye.Bu aşamada 3 gün transfer sonrası ufak gezinmeler dışında hiç bir iş yapmadım annem yanımdaydı.3 günden sonra dışarıya bile çıktım.Hiç ümitli değildim.O bakımdan inanılmaz rahattım.Ta ki doktorumun '' Hayırlı olsun'' cümlesine kadar.:52:

ilk 4 hafta çok güzel geçti keseyi görmeyi gittğimizde çift kese vardı :52: Lakin bir gece kanamam oldu ve birini kaybettim bu arada iğne ve jele halen devam ederken.Sonra elimizde kalan bir tane ile şu an 8+4 deyim ve halen kanamalarım şiddetli olmasada oluyor. :43: Ultrasonda rahim içinde kanamalı bölgeler var ve üzücü biir miktarda kese içinde de mevcut :43:

İlk tüp denemem de tutmuş olması çok sevindirici elbette lakin gebeliği devam ettirebilmekte bir o kadar zorlu ve sıkıntılı.Benim nedenlerime gelince rahim açıklığım var.Yani Servikal yetmezlik 3. ayda serklaj olacağım o zamana kadar bebeğim benimle olursa şayet :nazar: Allahım evlatlarınızı kucağınız almayı nasip etsin...

akreb ve charms ikinizede çok sevindim inşallah bebekleriniz sizi hiç bırakmaz,sağ sağlim kavuşursunuz...

Eki Görüntüle 720547
arkadaşlar biraz ara verdikten sonra biraz önce içimden bi ses bi kere daha yap ne olur ki dedi kalktım yaptım ve sonuç bu fikrinizi benimle paylaşabilir misiniz bu arada ovulasyon testi bu yaptığım gebelik değil ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh ne kadar çok isterdim gebelik testleriminde böyle olmasını
bi hamile kalayım her gün gebelik testi yapıcam sırf o 2 çizgiyi yanyana görebilmek için :)))))))))

Ya tırnak makası alıyorum 3 gün sonra pembesini göryorum bi tanede pembe olsun diyorum onun gibi bi sürü şeyden çifter çifter oldu :) 1 yaşa kadar tamamladım artık 2 yaşlara felan bakmaya başladım :1: Aldım kendimede emzirme sütyenleri atletleri . :) 32. haftada çalışabilir raporu almıştım. 37 hafta bitene kadar çalışıcam herhalde bir aksilik çıkmazsa. İzine ayrılıp 1 hafta sonrada doğrurum artık :) Yarın kontrolüm var bakalım ne kadr büyümüş bizimki merak ediyorum .
Çalışabiliyorsan ne güzel bebeğinle daha çok vakit geçirirsin. Ama alışverişi a artmışsın:) umarım hepsini kullanabilirsin. Ben daha elimi atamıyorum alışverişe sanırım 6. Aydan sonra falan başlarım. Dün ikili test için ölçüm yapıldı kan bereim haftaya belli olacak sonucu ikisi birlikte değerlendirilecek umarım temiz çıkar. Cinsiyet için de 11+5 ken gittiğimde aormuştum erken demişti bu sefer de sorup ısrarcı olmak istemedim. Önce testlerimiz temiz çıksın da gerisi önemli değil.
tesekkur ederım guzel dilekleriniz icin. allahim hepimize guzel haberler paylasmayi nasip etsin.
superim ben 8. haftanin icindeyim.
elcelf senin transfer gunun dun gibi aklimda gercekten cabuk gecti 3 ay ama ben o kadar cok bulanti cekiyorum ki bir ay bir yil gibi gecti ve daha en az 1 ay daha boyle. dinlen demissin zaten yataktan sadece kusmak icin cikabiliyorum simdilik:)
Umarım sıkıntıların çabuk geçer canım kusmasan daha iyi tabi ama sık sık ye yataktan kalkmadan başıcuna kraker koy tuzlu bişeyler kalkmadan yemek bulantıları hafifletirmiş. Nasıl 3 ay olacak yordum Allah büyük işte geçti gitti şimdi de bu kalan 6 ay nasıl geçer diyorum :)
Eki Görüntüle 720547
arkadaşlar biraz ara verdikten sonra biraz önce içimden bi ses bi kere daha yap ne olur ki dedi kalktım yaptım ve sonuç bu fikrinizi benimle paylaşabilir misiniz bu arada ovulasyon testi bu yaptığım gebelik değil ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh ne kadar çok isterdim gebelik testleriminde böyle olmasını
bi hamile kalayım her gün gebelik testi yapıcam sırf o 2 çizgiyi yanyana görebilmek için :)))))))))

İnşallah gebelik testini de görürsün böyle canım. Nacizhame fikrim ya yumurtlama günün yaklaşıyor testi hergün tekrarla ikinci çizgi giderek koyulaşırsa anlaki yumurtlama günün. Ama yumurtlamış da olabilirsin o yüzden sık ilişki canım bu çizgiyi görmeye başladığın andan itibaren. Bol şanslar:)

Herkese selam.Öncelikle ilk aşılamamdan itibaren tanıdığım eski arkadaşlarıma kocaman :54: ardından yeni umut ve beklentilerle bu zorlu yolda savaş veren tüm anne ve adaylarına :54:

Kısaca 2 olumsuz aşılamadan sonra hepinizin yaşadığı gergin günlerden birinde annem yeter artık git bir tüp bebek dene sözleriyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum.:44:Bu arada bu topiği hiç bırakmadım hep okudum,sizlerle güldüm,ağladım.Bazılarının bebek alışverişyle mutlu oldum,rahim yetmezliği sorunu yaşayan serklaj ihtimali olan hamile arkadaşların endişelerini en derinden yaşadım... 4 yumurta gelişti hepsi de toplanabildi ikisi döllendi ve 3. gün transferi yapıldı... Sıra geldi beklemeye.Bu aşamada 3 gün transfer sonrası ufak gezinmeler dışında hiç bir iş yapmadım annem yanımdaydı.3 günden sonra dışarıya bile çıktım.Hiç ümitli değildim.O bakımdan inanılmaz rahattım.Ta ki doktorumun '' Hayırlı olsun'' cümlesine kadar.:52:

ilk 4 hafta çok güzel geçti keseyi görmeyi gittğimizde çift kese vardı :52: Lakin bir gece kanamam oldu ve birini kaybettim bu arada iğne ve jele halen devam ederken.Sonra elimizde kalan bir tane ile şu an 8+4 deyim ve halen kanamalarım şiddetli olmasada oluyor. :43: Ultrasonda rahim içinde kanamalı bölgeler var ve üzücü biir miktarda kese içinde de mevcut :43:

İlk tüp denemem de tutmuş olması çok sevindirici elbette lakin gebeliği devam ettirebilmekte bir o kadar zorlu ve sıkıntılı.Benim nedenlerime gelince rahim açıklığım var.Yani Servikal yetmezlik 3. ayda serklaj olacağım o zamana kadar bebeğim benimle olursa şayet :nazar: Allahım evlatlarınızı kucağınız almayı nasip etsin...

akreb hoşgeldin canım uzun zaman sonra seni görmek ne güzel..güzel bir haberle dönmüşsün aramıza çok sevindim..canım hiç canını sıkmaallah ol dedikten sonra kanamanda olsa bebeğin hep seninle oluyo iyi düşün iyi güzel şeyler olsun..inşallah bebeğin hep seninle olucak çok dikkat et kendine..

Eki Görüntüle 720547

canım biraz geç gördüm yazını ve testi..sanki yumurtlayacakmışsın gibi geldi banada..2.çizginin ilk çizgiden biraz daha koyu olması lazım unutma..inşallah testi tekrarlamışsındır ve çift çizgiyi yakalamışsındır..ondan sonrası size kalmış artık..güzel haberlerini bekliyorum..

canım biraz geç gördüm yazını ve testi..sanki yumurtlayacakmışsın gibi geldi banada..2.çizginin ilk çizgiden biraz daha koyu olması lazım unutma..inşallah testi tekrarlamışsındır ve çift çizgiyi yakalamışsındır..ondan sonrası size kalmış artık..güzel haberlerini bekliyorum..

testi dün yapamadım ama bugün kesin yaparım zaten testi yapmadan şeffaf akıntım geliyordur cuma ve cumartesi
cuma yapamadım tek çizgi çıkacak nasıl olsa diye sonra cumarteside gelince yapmaya karar verdim ve sonuç bu canım
perşembe gecesi ve cumartesi gecesi ilişki oldu inş birinden birinde yakalayabilmişizdir.
bugünde yapıcam testi bakalım sonuçbu defa ne olacak
bir de cumartesi kasıklarımda haifif hafif sancılar oluyordu herhalde bu yumurtladığımın habercisiydi değil mi????

Back
X