- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
günaydın kızlar bu güzel hamilelik haberinden sonra inşallah tekrar döner topiğimizin şansı sessiz günleri geride kalsın herkes bir bir yavrularına kavuşsun inşallah.
bize gelince ilk 3 ay bitti inanılacak gibi değil. pazartesi 11hafta5 günlük iken gördüm en son meleğimi ama doktorumuz uğraşmasına rağmen ölçüm yapamadı ense kalınlığı için cumartesi tekrar gideceğim hemde biraz daha büyümüş olur. benim için iyi olduğunu kalbinin attığını görmek yetiyor. inşallah ikili testimiz de temiz çıkar sağlıkla sıhhatle doğar yavrum.
jolly cim sana o kadar çok soru sordum ki bunu sormuşmuydum daha önce hatırlamıyorum ama sorduysam da unuttum canım :)
cuma günü artık estrofem denen illet hapı bırakıyorum 3 ay dolduğu için. ama progestanı bırakmak istemiyorum. daha doktorumla konuşmadım da sen devam etmişmiydin?
hani bu düşüğü erken doğumu falan da engelliyomuş ben böyle baya 6 aylık olana kadar kullanmak istiyorum. doktorum da gereksiz ilaçları istemiyor çok ilaç alıyorsun diyor. inan kesecek progestanı diye dün gidip sağlık ocağında yazdırdım
yani kullanmak istiyorum diye sorucam fikrini alıcam elbette ama o sorana kadar ben sesimi çıkartmiyım diyorum. sen ne zamana kadar kullandın? ha bu arada 8. haftadan sonra iğneyi bırakıp vajinal fitile geçtik sabah akşam. hala da öyle. sen iğneyi 12. haftaya kadar kullandın diye hatırlıyorum hatta daha fazla peki sonrasında direk kestimi? fitil falan vermedi mi?
Oyy büyümüş bile kuzucukk :) Pozisyon vermedi demek kıpırdanıyodur o :) Bende detaylı ulturoson için bütün gün hastanedeydim oda ayetmedi 2 gün sonra tekrar gittim. Pozisyon vermemişti benimkide :) Ben 3 ay hem iğne hem jel olarak devam ettim. Sonra ikisinide bıraktım cnm. 3 aydan sonra sadece corasprin ve vitaminlere devam ettim. Zaten 3 aydan sonra vücutta kendi progestron hormonunu fazlasıyla oluyor. Artık o iyicene yerine oturmuş bişeycik olmaz Allahın izniyle :)