kizlar benim doktorum herman isci sezeryanin adini son ana kadar anmiyormus ona dogum yaptiran arkadasim var ayrica ben de evlendigimden beri hep ona gidiyorum bebek takibim de onda. eger bir arayisiniz varsa gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.benim tum arkadaslarim artik bu doktora gidiyor hepsi bayiliyor. bebek disinda cok farkli sorunu olan arkadasima da yardimci oldu arkadasim ona ilah gozuyle bakiyor artik![]()
doktor avrupa florence nightingale'de ve sgk anlasmasi oldugu icin cok cuzzi muayne ucreti benim saglik sigortam oldugu icin ben klinigine gidiyorum o da besiktas fulyada hastaneye cok yakin. saglik sigortasi olana ikinci bir doktor tavsiyem daha var. o da seker mi seker ve basarili bir normal dogumcu. acibadem maslakta riskli gebelik uzmani ibrahim bildirici. ancak bu hastane dogum icin agzini 13.000 tlden acti. sigortam olsa da deger mi bu kadar paraya beni dusundurdu acikcasi. ben dr hermandan memnunum ama doguma hangisi kismet hesaplandigi gibi mi olucak hersey bilmiyorum.
bu iki doktor aklinizda bulunsun. ben tatilde o kadar kotu iki doktor deneyimi yasadim ki istanbula kosarak geldim omrumden omur aldilar hem de yok yere. bu nedenle doktorun onemini iyi anladim.
allah bebek dileyen tum kadinlara anneligi yasatsin. tedavi gorenlere yardim elini uzatsin. hamilelere de saglikli dogum nasip etsin. yurekten diliyorum...
canım bende normal doğum yaptıran doktor istiyorum ama daha gidemedim kafamdaki doktora bilmiyorum nasıl olduğunu..acıbadem çok saçma fiyatlara doğum yaptırıyo bi doğum için o kadar paraya yazık yani..senin hastanede doğum fiyatları ne kadar özel sağlık sigortan var sanırım..benimde var fakat doğum primi çok az karşılıyo..