selam kızlar nasılsınız. biz iyiyiz çok şükür.
melek cim merak etmişsin beni çok teşekkür ederim. günlerimi dolduruyorum artık çok az kaldı.
mda cım seninle aynı günlerde alıcaz sanırım bebeklerimizi kucağımıza.
ben de artık haftalık olarak kontrole gidiyorum. kasılma için kullandığım ilacı artık kesti doktorum kan hapını ve coraspini de kestik. 37 haftalığız bugün dolu dolu

haftaya salı gel sezeryan gününü belirleyelim dedi doktorum

bebeğim ters yani makat geliş. hiç doğum konuşmadık buyüzden direk gün belirleyelim dedi. herkes daha döner son anda doğum zamanı bile dönen var diyo ama ben sanmıyorum. sonum sezeryan gibi.
ama ben son ana kadar dursun istiyorum meleğim karnımda. şuan 2600 gr. biraz minik doğacak. öyle korkuyorum ki sarılık olacak bebek erken alınırsa sütüm gelmeyecek falan diye. o yüzden en azından 39. haftayı bari doldurayım istiyorum. 20 kasım da 38. haftamız doluyor.
en azından 1 hafta daha geçsin ondan sonra istiyorum. ama doktorum almak isteyebilir yine de durmasını teklif edicem. artık 24 ü mü olur 25 i mi? yoksa biraz daha geç mi bilemem ama normal günüm zaten 5 aralık. sanırım 10 gün daha önce kavuşucam bebeğime.
karakedi canım gebeliğin daha çok yeni umarım birdaha lekelenme yaşamazsın çok dikkat et bunlar çok hassas bebekler ilk 3 ay hep risklidir inşallah sıkı sıkı tutunur sana cuma günü hayırlı haberlerini alırız.
superim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ve hamilelik kilo alma durumların nasıl ? ben 61 kg ile başladım şuan 71 kg oldum. doğumda kaç kilosu gider merak içindeyim :)
jolly canım sen nasılsın kızın nasıl hala emziriyormusun? sana sorayım 39 da sezeryan oldun sen sanırım sütün hemen geldi mi gelsin diye arttırmak için falan neler kullandın? ayrıca mama götürdün mü hastaneye. 38 de sezeryan olursam ve sütüm hemen gelmezse mama vermek zorunda kalabiliriz. sarılık olur mu şekeri düşermi diye endişeler içerisindeyim. biberon ve mama kaşığı götürmeyi düşünüyorum hastaneye. emzik götürmicem daha çok erken diye.neler tavsiye edersin canım?
kızlar benim için dua edin çok az kaldı ben hala inanamıyorum tüm risklerime rağmen rabbim nasip etti yakında kucağıma alacak olmak inanılmaz bir duygu. hayırlısıyla yüzünü görmek nasip olsun. öte yandan 5 yıldan sonra eve bir bebek gelecek korkularım var bakabilecekmiyim alışabilecekmiyim lohusalık depresyon herşeyden korkar oldum.