Karakaedi-cansu ikinizde hamileymişiniz çok sevindim sizin adınıza rabbim olmayanlarada versin inşallahhh.ben soracak olursanız mart 5 de yaşadığım kimyasal gebelik sonunda siteye girmedim aklımdan silmeye başladım çocuk işini ben silmek istedikçe eşim hatırlatıyodu en sonunda 2 hafta önce kaan aydos tan randevu alıp özel yerine gittik dosyamıza baktı eşime dediki sizin siperm dna nız bozuk olabilir eğerki böyle bişe varsa eşiniz hamile kalamaz kalsa bile düşük olur dedi aynende öyle olmuştu zaten.eşim düzen labaraturanda siperm verdi sonucu 2 gün önce çıktı kaaan beyin dediği gibi çıktı siperm dna sı hasarlı çıktıkaan bey dün eşime 2 ad ilaç yazdı onları kullanacak 1 ayn sonra fsh ve testestoran değerleri için kan verecek ilaçlarda düzelecek inşallah dedi ve siz normal yolla hamile kalırsınız dedi şuan tüp bebek yaptırmaya gerek yok dedi beklicez görecez kızlar inşallah normal yolla bende hamile kalırım duarınız eksik etmeyin hepiniz öpüyorum allaha emanet olunn
![]()
kızlar hepinize selamlar
kesemizi gördük şükürler olsun hatta keselerimizi gördük :))) ikizler geliyor...öyle tuhaf duygular içerisindeyim ki anlatamam..2 hafta sonra tekrar cagardı..keselerin büyümesine bakıcakmış ondan sonrada kalp atışları için çağarıcak inşallah..
ercelf canım keseciklermiş :)))çok mutluyum ben 1 tane istedim rabbim 2 tane nasip etti..
bebeşko cnm hoşgeldin merak içerisindeydim inan nerelerdesin diye..inşallah seninde en kısa zamanda göbişin dolucak canım benim..bak sorunun ne olduguda cıkmış ortaya..inşallah oda çözülünce hersey iyi güzel olucak...dualarımdasın..
charms canım gördüm keselerimi ikizler geliyor şükürler olsun :)))
karakediiii gozlerim doldu bir diil iki!!! allahim ikisini de saglikla kucagina almani nasip etsin cok cok sevindim. artik korkma keyfini cikar. gozumun onune kiz bebek geldi.

bebeskoom mutluluk gozyaslari senin icin de yakin. cok cok sevindim soruna uygun bir yol izleyebileceksiniz artik cok daha umutlu olmalisin. bu topikte kalmicak anne olmayan daha once de demistim. allah yardimcin olsunnn tez zamanda guzel haberlere inslah