Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bebeleriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir ömür diliyorum ikisinede :)

mavicim maşallah paşamıza rabbim bağışlasın inşallah,, nice nice doğum günleri kutlayın inşallah ,,,:54:

Ahhh mavi nasıl güzel bir oğlan bu böyle.41 kere maşallah ona.Allah bağışlasın.Doğum gününe az kalmış topiğimizin ilk bebeğinin.Kocaman adam olmuş :) Nasıl vaktini alıyor değil mi onunla ilgilenmek. Benim oğlumda tam 8 aylık oldu.Dişler biraz huysuz yaptı benimkinide.Ama canları sağ olsun.Doğum günü şimdiden kutlu olsun Çınar'ın.Sağlıklı, mutlu, huzurlu upuzuuun bir ömrü olsun inşallah.

teşekkür ederiz canım vaktın nasıl geçtiğini bilmiyorum.1 yaşında olacak diye tarifsiz bir sevinç var içimde.kuzum 4 aylıkken rahatsızlığıyla cebelleşmeye başladı hastane postane derken cok ağlayarak biraz gülerek cınarın sağlığıyla uğraşalım derken zaman geçmiş.inan varya cinarın nöbeti olmasında dişi diğer hastalıkları gelip geçicı, dediğin gibi canları sağolsun yeterki iyi olsunlar.

karakedi çok sevindim iki bebeğininde iyi olmasına maaşaallah bebelere, inş. kucağınada alırsın sağlıklı bir şekilde canım.

slm arkadaslar nasılsınız galiba bazı arkadaşların bebişleri doğmuş allah analı babalı buyutsun.bende cınarla uğraşıyorum sağlığımız gayet ıiyi sukurler olsun ilaçlara devam ediyoruz. cınar aralık 10 da 1 yaşına girecek cok heyecanlıyım doğum günü hazırlıkları yapıyorum.daha dun gibi herşey geçen sene bugunler gün sayıyoduk ......pek vaktım olmuyto buraya girmeye cınarı fizik tedaviye götürüyorum sabahları ordan geliyoruz iş güç derken akşam oluyo malum dişlerde cıktığı için onun huysuzluğuda var.sizler nasıllsınız superisi mda isimler aklıma gelmiyo butun kızlar diyeyim kısaca.....herkese sevgiler...

mavicim maşallah oğluşuna doğum gününüz şimdiden kutlu olsun nice güzel sağlıklı sıhhatli doğum günleri kutlayın oğluşunla birlikte. tüm sıkıntılarınız geride kalsın inş. canım.

Kızlar hepinize teşekkürler daha sonra detaylıca yazarım
Mda yı merak ettim salı günü de o doğum yapacaktı
Akrep cim yözün aydın erken de olsa doğmuş bebeişin evinize gelmemişsiniz rabbim sana da bebeğe de güç versin. Çabucak toparlanır inşallah.
Karakedi ikizlerine maşallah subanallah ii bak onlara :)
Sevdemmmmm canım biraz gaz bîzde de var zinco diye bitkisel bir ilaca başladık sütüm geldi ama yeterli değil mama veriyoruz ilave ama sütüm geldikçe daha az mama yiyor çok şükür memeyide bıraktırmıyorum.

Canım benim gördüm şükürler olsun..ikiside gayet iyi gelişimleri aynı gidiyor hiçbir sorun yok dedi doktor..kalp atışlarınıda gördük acayip bir haldeyim anlatamam..ne kadar farklı bir duyguymuş..çok stres yapıyordum gelişimi iyi gitmiyor dediklerinden beri şükür hersey yolunda canım benim..birdahaki kontrol 3 hafta sonra hayırlısıyla

Ay hadi cnm gözünüz aydınn :nazar:İnş. Herşey böyle yolunda gidicek rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin . İkiz gebelik olduğu için biraz daha dikkatli olmalısın . Mutlaka Dr 'unu değiştireceğin zaman Aret Bey'den tavsiye iste . İllaki sizin o taraflarda bildiği tavsiye edeceği bir Dr vardır . Gelişmelerdende bizi haberdar et :)

slm arkadaslar nasılsınız galiba bazı arkadaşların bebişleri doğmuş allah analı babalı buyutsun.bende cınarla uğraşıyorum sağlığımız gayet ıiyi sukurler olsun ilaçlara devam ediyoruz. cınar aralık 10 da 1 yaşına girecek cok heyecanlıyım doğum günü hazırlıkları yapıyorum.daha dun gibi herşey geçen sene bugunler gün sayıyoduk ......pek vaktım olmuyto buraya girmeye cınarı fizik tedaviye götürüyorum sabahları ordan geliyoruz iş güç derken akşam oluyo malum dişlerde cıktığı için onun huysuzluğuda var.sizler nasıllsınız superisi mda isimler aklıma gelmiyo butun kızlar diyeyim kısaca.....herkese sevgiler...

Oyy topiğimizin ilk bebeği 1 yaşında oluyor bile maşallah ona çokta tatllı :16: Sağlığıda yerindeymiş çok sevindim inşallah herşey dahada güzel olucak unutturacak meleğin sana çektiğiniz sıkıntıları .

Kızlar bende 12 Kasım tarihinde kızımın kalp
Atışı yavaşlaması sebebiyle 34+0 da doğum yaptım. Gelişim geriliği görülmüştü 30. Haftada oyüzden 1560 kg 39 cm bir kızım oldu .15gun kuvezde kaldı. 4 gündür şükür evdeyiz. Cok küçük ve hassas bir bebek abisi gibi.

Akreb'çim çok geçmiş olsun ve gözünüz Aydın . Minik kızın hızla toparlanıp kocaman bir kız olucak yakında abisi gibi :) Sanada çoluk çocuk neşeli günler diliyorum :)

Akrep cim yözün aydın erken de olsa doğmuş bebeişin evinize gelmemişsiniz rabbim sana da bebeğe de güç versin. Çabucak toparlanır inşallah.
Sevdemmmmm canım biraz gaz bîzde de var zinco diye bitkisel bir ilaca başladık sütüm geldi ama yeterli değil mama veriyoruz ilave ama sütüm geldikçe daha az mama yiyor çok şükür memeyide bıraktırmıyorum.

Mda henüz haber vermedi bebekten ,gelen gidende fırsat bulamadı herhalde :) İlk günlerin yoğunluğunu üstünden 5 sene geçse unutmam herhalde :) Emsin annesini yesin mamasını büyüsün Beril'cik. Zaten anne kucağında öyle huzurlu oluyorlarki mamayı yese bile seni bırakmaz onun keyfi bir başka:)

bırakmaz merak etme.. Bende kilo kaybından mama takviyesi yapıyordum başta , hala yapıyorum ama azaltarak .. Emmesi iyi şükür .. Bizede damla verdi Dr.. Yoksa vallahi dayanamıyorum ağlamasına ...vakit hızla geçiyor .. Hala bazen bu günlere inanamıyorum ...

karakedi gözün aydın tekrardan cnm, artık daha da dikkatli olursun, topiğin ilk ikizleri geliyor artık.

mavi oğlun çok tatlı maşallah, nice uzun yaşları olsun inşallah.

canım maşallah oğluna çok tatlı rabbim nazarlardan saklasın onu..biranönce sağlıgına kavusur inşallah..yaşınada giriyormuş maşallah paşaya..topiğin abisi...

karakedi çok sevindim iki bebeğininde iyi olmasına maaşaallah bebelere, inş. kucağınada alırsın sağlıklı bir şekilde canım.

canım çok teşekkür ederim..rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin bizlere inşallah sağlıklı sıhhatli sağlalim ikisinide bana bağaşlasın mevlam

sağol cnm benim bakıyorum elimden geldiğince sende kıscemize iyi bak annesi..inşallah sütün çoğalırda hiç mama vermek zorunda kalmazsın cnm benim

karakedi gözün aydın tekrardan cnm, artık daha da dikkatli olursun, topiğin ilk ikizleri geliyor artık.

mavi oğlun çok tatlı maşallah, nice uzun yaşları olsun inşallah.

evet cnm artık daha dikkatliyim hiçbişey yapmıyorum işe gidip gelmek dışında evdede ufak tefek işler sadece onun dışında mümkün olduğunca dinlenmeye calışıyorum..

ercelf ve akreb gözünüzaydın,inşallah ömür boyu sağlıkla büyütürsünüz kuzularınızı...
mavi bizde seni çok özlemiştik.dilerim foruma her girişinde çınarın daha iyiye gittiğini yazarsın.şimdiden doğum günüde kutlu olsun çınar bebeğin...

Arkadaslar merhaba hepınız merak etmıssınuz allah razı olsun . Gecen hafta salı gunu 26.11 de mınık kızcem ELIF NAZLI m 10:16 da epıdural sezeryan ıle dunyaya geldı ve amelıyathanede yanagıma mısler gıbı dokuz senedır bekledıgım o opucugunu kondurdu . Tarıfsız bır duygu anlatamam. Evde yenı tasındıgımız ıcın ınternetımız yok.Dogum hıkayemızı detaylı sonra yazacagız. Sıze haber vermek ıstedık. Ama uykusuzluk ve emzırme sorunlarımız var ama herseye deger mıs.
Ercelf canın senınde berılın uzun omurlu olsun akrep cım senıde tebrık ederım . Gorusmek uzere saglıkla kalın

Arkadaslar merhaba hepınız merak etmıssınuz allah razı olsun . Gecen hafta salı gunu 26.11 de mınık kızcem ELIF NAZLI m 10:16 da epıdural sezeryan ıle dunyaya geldı ve amelıyathanede yanagıma mısler gıbı dokuz senedır bekledıgım o opucugunu kondurdu . Tarıfsız bır duygu anlatamam. Evde yenı tasındıgımız ıcın ınternetımız yok.Dogum hıkayemızı detaylı sonra yazacagız. Sıze haber vermek ıstedık. Ama uykusuzluk ve emzırme sorunlarımız var ama herseye deger mıs.
Ercelf canın senınde berılın uzun omurlu olsun akrep cım senıde tebrık ederım . Gorusmek uzere saglıkla kalın

Gözünüz aydınn Mda'cımm. Çok mis kokuyorlar ama o ameliyathanede ilk kucağına verildiği an varya dünyada öyle bir koku yokmuş hep söylerdide normal bebek kokusu olacağını düşündürdüm :) Emzirme , uykusuzluk hepsi geçicek sağlıklı olsunlarda . Tadını çıkar bakalım artık anneliğin . Dikkat edin kendinize :16:

Hepinize teşekkür kızlar :) yavaş yavaş büyüyor kızım şükür :). Sizlere de geçmiş n
Olsun sağlıklı büyüsün minikler :)

Hepinize teşekkür kızlar :) yavaş yavaş büyüyor kızım şükür :). Sizlere de geçmiş n
Olsun sağlıklı büyüsün minikler :)

mda ve akrep

cok cok sevindim saglik haberlerinizi alinca en onemlisi buydu saglikla yavrularinizi kucaklamak bundan sonra da size kolayliklar diliyorum. omurleri guzel ve uzun olsun. duanizi eksik etmeyin benim de cok az kaldi

Mda cım gözün aydın elif nazlın uzun ömürlü sağlıklı yaşasıninşLlh ben de spinal oldum çok rahattı bebeğimi bana öptürdükle an tarif edilemez ilk ağlamasında da o iki damlanın gözlerimden nasıl süzüldüğünü nasıl boşalıp ağlamaya başladığımı anlamadım. Bende fırsat bulunca uzun uzun yazacağım.

Mavi cim sarışın paşan çol tatlı Allah sağlık sıhhat versin canım.

Back
X