- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
jolly nasılsın , bebiş nasıl :)
İyiyizz kelebekçimm bütün gün kızçeyle oynaşıyoruz . Acayip oyuncu ve çene oldu . Tam bir kız çocuğu çenesi 1 sn durmuyor . Her lafa yetişiyor konuştuğunu muhabbet ettiğini zannediyor bizimle:) Sizin nasıl geçiyor günleriniz bakimm :)
benim en kiymetli topigimmm
ben cuma gunu sezeryanla insllah kavusuyorum bebegime. ne yazikki ne normal dogumu ne epidurali uygun gormediler fitiklarim cok riskli disklerdeymis epidural de olmaz dediler ve en cok korktugum sey basima geldi. genel anestezi olucam cok zor ve kotu ayikiyorum bebegin ilk anlarini hatirlamamak kotu olucak bir yigin insan tepemde olucak allah bilir nasil sacmalicam bu sefer:)... yine allahtan hayirlisi diyip gidicem. umarim bebegim sagliklidir gerisi onemsiz elbette.
guzel dualarinizi esirgemeyin.
Cnm hayırlı olsun . Hiç üzülme sağlıkla gelsinde doğum şekli inan hiç önemli değil . Bir çoğu kişi herşey normalken özellikle sezeryan ve genel anestezi yaptırıyor . Doğumlarda iyice açılmadan yukarı odaya çıkarmıyorlar ameliyathane dışında gözlem odasında tutuyorlar . Aşağıda hemşirelere saçmalarsın yukarıda hemen bebeğini kucaklarsın :)