Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

Çok zor bu imtihan bende aşılama yaptırcam yarın yumurtalık kontrloum var benim iyi buyumemişlerdi 100 e çıkarttılar dozajını umarım yarın ıstenılen sevıyeye gelir cok yorucu surec cok yorldum esımde sorun yok benımde ksıtım vardı kıst aspirasyonu yapıldı ıcı boşaltıldı yani sizlerin negatıf yazılarını okuyunca umudum kırılıyor acıkcasıı benimde ilk kez olcak Allahım yardım etsin bzilere merhamet etsin

İlk asilamam da negatif sonuc almis biri olarak sizlere tavsiyem sakin ha belirtilere kapilip kendinizi hamile oldugunuza inandirmayin sonuclari cok daha agir oluyo.ilk asilamamdan sonra nerdeyse butun hamilelik belirtilerini yasadim diyebilirim.gogus agrisi sisligi hassasiyeti mide bulantilari yanmalari kasik bel agrilari asermeler bas donmeleri tamam dedim oldu bu sefer ama sonucu alinca yikilmistim resmen.o yasadiklarimizin hepsi kullandigimiz ignelerin ilaclarin yan etkileri ve tabi psikolojikte olabiliyor.daha sonra 1ay verdik simdi pazartesi tekrar gidicem 2ci asilama icin.ins.bu seferde ertelemezler.hepimize allah basta bol sabir sonra tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimmize bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum kızlar siz aşılamadan önce iğne vuruluyomuş o tedavi aşamasını uyguladınız sonra aşılamaya geçtiniz di mi bide benim doktor aşılamadan önce rahim filmi şart değil yapmıcaz dedi siz hepiniz yaptırdınız mı

canım ben çektirdim rahim filmi. doktordan doktora değişir tabi ama bence tüpler açıkmı değilmi diye bi çektirsen iyi olur bence. ayrıca ilk kez aşılama olanlar klomen kullanıyor sonra yumurta belli büyüklüğe gelince iğne yapıp iğneden 36 saat sonra aşılama yapılıyor. hakkında hayırlısı olsun cnm

rahim filmi muhakka cektır neden doktorun boyle bsey dedı anlamadım asılamada onemlı bir asama ya tuplerın kapalıysa bosuna asılama yaptırmış olursun anlamıyorum bu doktorları

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende pko hastasıyım salı günü aşılamam yapıldı şuan hiç bir belirtim yok ve düşünmek de istemiyorum allahım hayırlısını versin inş. hepimize dua etmekten başka caremiz yok ALLAHIM isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Cnm hayirli olsun ins guzel hbrler verirsin bize ..

merhabalar..ben 1 senelik tedavi sonucunda 3. aşılamamda hamile kaldım..zor uzun bi süreç ,psikolojim çok bozulmuştu ve hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyordu..ama doktorlarım ne dediyse yaptım hiç sektirmedim..sonunda mutlu sona ulaştım..kızım şimdi 9 yaşında..tıp dahada ilerledi,ben zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırmıştım..doktorlar gerçekten arkadaş gibiydi ve insanı çok rahatlatıyordu..

Merhaba

Bugün ilk aşılamamı oldum.. inşallah işe yarar umutluyum ama cokta korkuyorum alllah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..

Merhaba

Bugün ilk aşılamamı oldum.. inşallah işe yarar umutluyum ama cokta korkuyorum alllah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..

Ayni gun olmusuz asilamayi.hepimiz icin hayirlisi olsun.yasadiklarini belirtilerini bu surecte yasadiklarini paylasirsan cok sevinirim.ben ayin 8de alcam sonucu seninde ayni gundur sanirim?

Con haklisin sabir cok onemli ama insan bazen oyle bir duruma geliyorki sabrinin artik kalmadigini dusunuyorsun aglama krizleri isyanlar derken bir anda toparlaniyorsun yeni ay yeni umutlar ve her seferinde hayal kirikligi.ona ragmen umut hic bitmiyor.ben birgun bebegim olacagina inaniyorum ve o gunu sabirsizlikla bekliyorum.ve o gunun gelmesi icin elimden gelen herseyi yapicam bikmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…