Kızlar aşılama sonucunu bekleyen varmı.bugün 9.günüm çookkk heyecanlıyım:)
inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimmize bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum kızlar siz aşılamadan önce iğne vuruluyomuş o tedavi aşamasını uyguladınız sonra aşılamaya geçtiniz di mi bide benim doktor aşılamadan önce rahim filmi şart değil yapmıcaz dedi siz hepiniz yaptırdınız mı
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende pko hastasıyım salı günü aşılamam yapıldı şuan hiç bir belirtim yok ve düşünmek de istemiyorum allahım hayırlısını versin inş. hepimize dua etmekten başka caremiz yok ALLAHIM isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende 14 ocakta yaptırdım ilk kez aşılama bugün 7. günüm inşallah hepimiz için hayırlısı olur. bir an önce alalırız bebişleri kucağımıza
Cnm hayirli olsun ins guzel hbrler verirsin bize ..
Cnm sonuc ne ins.tutmustur asilaman
Hemüz almadım canım sonuç pazartesi gidicem evde test filan yapmak istemiyorum bugün 12.gün bakalım hayırlısı inşallah
inş. hayırlısı olur hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :)
Merhaba
Bugün ilk aşılamamı oldum.. inşallah işe yarar umutluyum ama cokta korkuyorum alllah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..
Merhaba
Bugün ilk aşılamamı oldum.. inşallah işe yarar umutluyum ama cokta korkuyorum alllah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..
merhabalar..ben 1 senelik tedavi sonucunda 3. aşılamamda hamile kaldım..zor uzun bi süreç ,psikolojim çok bozulmuştu ve hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyordu..ama doktorlarım ne dediyse yaptım hiç sektirmedim..sonunda mutlu sona ulaştım..kızım şimdi 9 yaşında..tıp dahada ilerledi,ben zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırmıştım..doktorlar gerçekten arkadaş gibiydi ve insanı çok rahatlatıyordu..
hayırlısı olsun inş. tutar kendini koru dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?