Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

İnsallah canim bakalim hayirlisi cuma gunu belli olcakk:)) ins.sendende guzel hbler duyariz.ne zor bu bekleme sureci yaa off cuma gelsin bir an once:)

Hmm bende kanuni sultan suleymana gidiyorum bu asilama da tutmazsa farkli bir dr arastiricam ama tercihim bayan doktor.ins.gerek kalmaz.tek istegim bu

inş. canım benim inş. tutmuştur bende pazartesi gidicem tekrardan anca o zaman belli olur dedi doktorum bakalım ben bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hep bi tedirginlik içindeyim şimdi de pazartesini bekle valla cok zor ama sabretmekten başka caremiz yok

Cnm bunlar guzel bekleyisler zaman oyle cabuk gececkki bi bakicaksnz kucaginda bebisin:) sana bisiy sorcam goguslerinde agri sislik yada uclarinda aci varmi?

Cnm bunlar guzel bekleyisler zaman oyle cabuk gececkki bi bakicaksnz kucaginda bebisin:) sana bisiy sorcam goguslerinde agri sislik yada uclarinda aci varmi?

cok hafif bi ağrı var ama öyle şişkinlik göğüs uclarında acı ya da koyulaşma olmadı bünyeden bünyeye değişıyodur bence o. bende günlerce göğüslerimi takip ettim ama pek bi değişikilik yok

Benim goguslerde de hicbir degisiklik yok.asilamadan sonra 2-3gun uclari acidi sonra gecti.bugn 9.gunum kasik agrisi falanda yok sadece midem agriyo oda sanirim usuttugum icin.belirtim yok kisacasi(

Ya bisiy diyimmi sabahtan beri dusunuorm yapsammi yapmasammi diye ama yok yapmicam yaa az kaldi zaten:) sen napiosun ne var ne yok

ne olsun canım yaa benimde yumurtlama dönemleri baya yoğunum anlıycağın :)))

ya yarın sabah yapsan evde varsa nolur kiii :)))

ne olsun canım yaa benimde yumurtlama dönemleri baya yoğunum anlıycağın :)))

ya yarın sabah yapsan evde varsa nolur kiii :)))

Ooooo hadi rasgele:))) kolayliklar dilerim canim..

Evde test yok isten de 19:30da cikiorum bugun alamam bide ztn cesaretim yok.test sonucuna nasil bakcam bilmuprum.ya beklentimde yok belirtimde yok ne bilim karisigim bole:)

Ooooo hadi rasgele:))) kolayliklar dilerim canim..

Evde test yok isten de 19:30da cikiorum bugun alamam bide ztn cesaretim yok.test sonucuna nasil bakcam bilmuprum.ya beklentimde yok belirtimde yok ne bilim karisigim bole:)

ben test yaptım negatif cıktı teste hiç güvenme en güzeli kan testi moralin bozulmasın. Hastanedeki o heyecanı ben yaşadım 1 saatte verdiler bana sonucu labovatuarım önünde bekledim ve yavaşca actım hiç umudum yoktu serenay aynı senin gibi gerci ben kalp atışlarını duyana kadar inanamıcam herhalde :)

banucum haklısın bende test gününü beklicem bişiyde kalmadı zaten.sürekli kendimde belirti arıyorum.kendimi dinliyorum.bi insan oram buram ağrısın diye beklermi yaaa yarabbim ne günlere kaldık:)) ama tık yok ufacık bir belirti bile yok.bugün 10.gün durum böyle olunca ümidimde azaldı.olmıcak gibi hissediyorum.olmaması değilde ondan sonraki süreç korkutuyor beni.tüp araştırıcaz.dr değiştiricem fln filn.yine aylar ayları kovalıcak.herşeyin hayırlısı dileyerek cuma gününü bekliyorum.

senin durumunda şimdi başka boyutsa geçti.önce kan değerinin yükselmesini bekliyosun.sonra kalp atışları.sonra ikili üçlü testler.doğum heyecanı.kucağına alma sabırsızlığı.veee dünyaya bir evlat getiriyosun onu en iyi şekilde yetiştirebilme sıkıntısı.. Düşününce heyecanlar hiç bitmiyormuş:)

bitermi kızlar o heycan ikinciyi doğurma telaşıyla bi bakmışsın yine en baştasın :))

Serenaycım niye sen doktor değiştiriyosun.. bence değiştirme tüp bebek raporunu al kanuniden daha kolay olur işin....kiii inşallah gerek kalmıycak böyle şeylere.. bebişimiz gelcek annesiii :)))

Kizz sen bana boyle seyler soleyip beni heveslendiriyosun bak cikmazsa cokerim tepene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…