Ayni gun olmusuz asilamayi.hepimiz icin hayirlisi olsun.yasadiklarini belirtilerini bu surecte yasadiklarini paylasirsan cok sevinirim.ben ayin 8de alcam sonucu seninde ayni gundur sanirim?
Evet regli günüm gecerse gidicem kontrole inşallah .. Sende paylaşırsan sevinirim umarım Allah yüzümüze güler..
Cnm sen kac gun rapor aldin ben yarin is basi yapicam ama korkuyorum bi kac gun daha gitmesemmi
2 sinde işbaşı verdi ama zaten cumartesi pazar calismiyorum yoksa daha fazla vericekti canım..
Hmm baya rapor vermis ben bugun is basi yaptim isim oturarak oldugu icin cok sorun olmadi.olcagi varsa olur zaten nasip kismet.bu cuma progesteron tahlilim var senin drda verdimi?
arkadaşlar sonucum belli oldu bugün aşılamanın 10. günümdeydim ve 6,10 cıktı b-hcg doktorum hamilesin ama sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için 2 gün sonra tekrar bi test yaptır 2 katına cıkması gerek dedi pazartesi tekrar yaptırıcam inş. iki katı cıkar şimdilik sadece kasıklarıma ağrı giriyor arada o kadar :) gelişmeleri sizlerle yine paylaşıcam :)
cnmmm sende bir belirti var mı bende yok.bende 26 aralıkta ilk aşılamamı oldum...
Cnmmmm harika haberr cok sevindimmm:))) boyle guzel hbrler geldikce umudum artiyor cokk mutlu oluyorum.hadi bakalim rabbim ins.artarak devamini nasip eder.tabi bizlerede tez zamanda insallahh:)) progesteron tahlili yaptirdinmi asilamadan sonra?
cok tşk ederimm umudum inanki hiç yoktu 8 senedir olmuyordu bu sefer de olmaz dedim ama inş. dış gebelik gibi bi sorun yaşamam. yok canım benim ya doktor benden öyle bi tahlil istemedi ama ilerki zamanlarda ister mi bilmem pazartesi tekrar kan tahlili yaptırcam inş. arta dua etmekten başka carem yok umudunuzu asla kaybetmeyin biliyorum demesi kolay ama nolur bol bol dua edin ne olumlu düşünün hoşcakalın
arkadaşlar sonucum belli oldu bugün aşılamanın 10. günümdeydim ve 6,10 cıktı b-hcg doktorum hamilesin ama sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için 2 gün sonra tekrar bi test yaptır 2 katına cıkması gerek dedi pazartesi tekrar yaptırıcam inş. iki katı cıkar şimdilik sadece kasıklarıma ağrı giriyor arada o kadar :) gelişmeleri sizlerle yine paylaşıcam :)
kızlarr akşam üstü gittim ve testi yaptırdım 12,69 cıktı iki katına cıkmış değerim sağlıklı bi gebelik allahım inş tamamını sağlıklı bi şekilde tamamlar benim için dua edin bende sizler için edicem allah herkesin gönlüne göre verir inş.
Canım gözün aydın tekrar çok sevindim. Rabbim kısa zamanda bizede nasip eder inşallah. bu senin ilk aşılamanmıydı?
Kizlar bugun asilamamin 7.ci gunumdeyim.sabah mide yanmasiyla uyandim ve butun gun gecmedi hem agriyo hem bulaniyo basim flanda fena agriyohastami olcam hamilemiyim anlamadim ama bu kadar erken belirti verirmiki? Sizler ne alemdesin?
Cnm benimm yaa 8yil baya uzun bir sure rabbim yuzunu guldurmus sonunda ben inaniyorum sorunsuz devam edicek allahin izniyle dua ettim senin icin:) peki bu sure icerisinde asilamadan baska tedavi gormedin mi? Ptesi bizimlede paylas sonucu muhakkak.hatirli hbrlerini bekliyorum.
pko hastasıydım ben 1,5 senedir glukofen kullanıyorum ve bayağı kilo verdim biraz kiloluydum adet düzensizliğim vardı ama kg verince hepsi düzene girdi adetlerim yumurtalarım ama yine de doğal yolla hamile kalamadım sonunda aşılamayla tuttu allahıma binlerce şükür ve herkese göre doktoru cok iyidir ama benim doktorum inanın ki cok iyi istanbulda olan varsa tavsiye ederim mutlaka doktordan önce harika bi insan muayene olurken herşeyin bilgisini veriyor gösteriyor hatta herşeyin resmini bile veriyor yumurta olsun rahim olsun cok ilgili sağolsun
Cnm bende istdayim hangi hastanede drun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?