düşük kanamasıymış benimkisi ama canım sağ olsun önümüzdeki aylara bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı
Kan testi yaptim sonuc negatif((
rabbim en kisa zamanda banada benim durumumda olan arkadaslarada anne olmayi nasip etsin insallah
evet canım ya çok kabaca konuştu belkide üzüleceğimi tahmn etmemiştr canım sağan kürü denedim bu birde aşılma yaparken yumurtam çatlamamıştı mecbur doğum kontrol hapı kullandım bu ay 2gün siyah yapışkan şeklinde parçalr düştü kis o şekil düşermi yada küçülse öylemi olur birbilgin varmı
canım dr.dozu çoğaltması gerekti çünkü vucut bağışıklılık kazanıyo etkilenmemiştr o doza alışmıştr birde hangi şehirdesin sakıncası yoksa
Cnm olabilir muhtemelen o kistler dokulmustur.ben istdayim sen hangi sehirdesin?
birsey soracam dün kahv rengi lekelenmem olsu hep bugünde sadece siyah hafif kırmızı rankta geliyo bu adetmi yoksa değilmi rglse dr.gitmem gerek anlamadım
Cnm tam sokulmeden drlar onu adet olarak saymiyor.birkac gun bekle istersen
Evet bende de oluyodu bi kac gune gecer merak etme:))
cnm sen kaç kez klomn ovitrelle tedavisi gördün birde aşılamadamı yoksa ilç iğne tadavisinde olma ihtimali çok
kızlar slm herkese aranızda hayıt suyu kullanan yada kullanmış olan varmı?
Bende kullanmak istiyorum canim nerden aldin bide hangi marka?
Banum sen ne kadar guclu ne kadar olumlu bir insansin masallah sana valla takdir ettim.kimseye gerek kalmadan kendi kedini teselli ettin ikna ettin.rabbimden.hayirlisini istemek lazim her zaman.aynen dedigin gibi senin canin sagolsun.ben inaniyorum yakin zamanda tekrardan o duyguyu yasayacaksin.kanaman devam ediyomu hala?
canım cok saol ama elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum gerisi takdiri ilahi kanamam bugün azaldı biticek herhalde bitince doktorum beni ara dedi ilişki zamanlarını vericem dedi ama nette okuduğum kadarıyla 1-2 adet kanaması gectikten sonra tekrar hamile kalmak daha saglikli bizde öyle düşünüyoruz 1-2 ay sonra tekrar hamile kalabilirim inş. sen naptın serenaycım ?
Ben yaptırdım cnm bugün 9. Günüm ve hafif kanama var gibiSevgili yorgun savascilaarrr:)) napiyosunuz ne var ne yok? Dun 3cu asilamam yapildi dularinizi eksik etmeyin.benim gibi asilama yaptirip beklemede olan varmi?
Ben yaptırdım cnm bugün 9. Günüm ve hafif kanama var gibi(((. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ama şu bir gerçek çok yoruldum ben çok çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?