Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

düşük kanamasıymış benimkisi ama canım sağ olsun önümüzdeki aylara bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı

Banum sen ne kadar guclu ne kadar olumlu bir insansin masallah sana valla takdir ettim.kimseye gerek kalmadan kendi kedini teselli ettin ikna ettin.rabbimden.hayirlisini istemek lazim her zaman.aynen dedigin gibi senin canin sagolsun.ben inaniyorum yakin zamanda tekrardan o duyguyu yasayacaksin.kanaman devam ediyomu hala?

Kan testi yaptim sonuc negatif ((

rabbim en kisa zamanda banada benim durumumda olan arkadaslarada anne olmayi nasip etsin insallah

Bilirim o duyguyu insan birkac gun zor toparliyor kendini ama sonra rabbim sabrini veriyor bi daha denersin canim hic uzulme olana.kadar ugrascaz allahin izniyle

Cnm olabilir muhtemelen o kistler dokulmustur.ben istdayim sen hangi sehirdesin?

birsey soracam dün kahv rengi lekelenmem olsu hep bugünde sadece siyah hafif kırmızı rankta geliyo bu adetmi yoksa değilmi rglse dr.gitmem gerek anlamadım

cnm sen kaç kez klomn ovitrelle tedavisi gördün birde aşılamadamı yoksa ilç iğne tadavisinde olma ihtimali çok

ben 4 ay klomen ovitrelle tedavisi gördüm cnm.aşılamada tabi oran daha yüksek çünkü yıkanmış spermler direk rahim içine enjekte ediliyor.

canım cok saol ama elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum gerisi takdiri ilahi kanamam bugün azaldı biticek herhalde bitince doktorum beni ara dedi ilişki zamanlarını vericem dedi ama nette okuduğum kadarıyla 1-2 adet kanaması gectikten sonra tekrar hamile kalmak daha saglikli bizde öyle düşünüyoruz 1-2 ay sonra tekrar hamile kalabilirim inş. sen naptın serenaycım ?

Cnm oluruna birak rabbim tekrarini nasip edicek hayirlisiyla.benimde ptesi 3cu asilamam yapilcak.beklemedeyim.bu son asilama sansim.

Sevgili yorgun savascilaarrr:)) napiyosunuz ne var ne yok? Dun 3cu asilamam yapildi dularinizi eksik etmeyin.benim gibi asilama yaptirip beklemede olan varmi?

Sevgili yorgun savascilaarrr:)) napiyosunuz ne var ne yok? Dun 3cu asilamam yapildi dularinizi eksik etmeyin.benim gibi asilama yaptirip beklemede olan varmi?
Ben yaptırdım cnm bugün 9. Günüm ve hafif kanama var gibi (((. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ama şu bir gerçek çok yoruldum ben çok çok çok……

Ben yaptırdım cnm bugün 9. Günüm ve hafif kanama var gibi (((. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ama şu bir gerçek çok yoruldum ben çok çok çok……

Bende cok yoruldum ama artik uzulmemeye karar verdim cunku birgu benimde bebegim olcak buna inaniyorum.2yila yakindir evliyim evliligimin bile tadini cikaramadim hem esimi hem kendimi yedim bitirdim.simdi oluruna biraktim.ben elimden geleni yapicam rabbim insallah nasip eder.sende uzulme hic olmadi tup yaptiririz oda olmadi bidaha yaptiririz:)) adetin basladimi bu arada canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…