5 ve üzeri değer normal sayılıyor ama şöylede bişiy var o ay yüksek çıkarsa hamile olup olmadığın bile anlaşılabiliyor.inş.tutmuştur canım hiç belli olmaz.
pazartesi sabah 8.30da kontrolüm var.gelsene sende:)
Bu glukofen acaba bende kullansam diyorum bi yan etkisi olurmuki biraz kilo fazlam var vermek istiyorum ama bi turlu olmuyor
canım bana adetin ikinci yada üçüncü günü gel dediler eğer adet olursam 18 inde olucam.. o yüzden biraz zor gibi ama çok isterdim.. bidaha ne zaman gidiceksin bana söylede belki o denk gelir :))
ayrıca ne fazlan varmış senin hiçte yok.... asıl fazlası olan benimmm :))
sumisali hiç korkma acımıyor bende yaptırdım ve suan hamileyim 5 haftalık yarın doktora gidicem kontrole ikiz olma ihtimali cok yüksek ben pko hastasıydım kiloluydum adetlerim düzensizdi eşimde sorun yoktu glukofen kullanarak 20 kg verdim adetlerim düzeldi yumurtalıklarım normale döndü ona rağmen 1 sene gebelik olmadı bunun üzerine doktorum aşılama önerdi ve tuttu cok şükür inş. bi aksilik cıkmaz bilmek istediğin başka soru varsa cevaplarım :)ama acımıyor korkma
bende pazartesi belli olurum zaten bakalım ne oluyor ... seninle önümüzdeki hafta karşılaşmak istemiyorum... önümüzdeki ay kadın doğumda karşılaşmak istiyorum canım lütfeeeennn :)))
ben heyecanlı değilim ama stres var.benimde 12.günüm. agrım uyutmuyor.sol kasıgımda şiddetli agrım var
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.pko luyum.2 yıldır bebek istiyoruz.3 ay klomen kullandım ama işe yaramadı.sonrasında menegon kullandım yumurta oluştu ama sonuç yine negatif.4 ay önce kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım.bu ay yine klomen denedim ama yine işe yaramadı.dr artık aşılama öneriyor ama teredütlerim çok fazla ilk aşılama da hamile kalan varmı aranızda?
Benimde 15 gun oldu test yapsam cikarmi cok korkuyorum
Tatlim asilamyla ilgili nasil tereddutlerin var yardimci olmaya calisayim ben suanda 3cu asilamayi deniorum ama ilk asilamada da hamile kalanlar cok fazla tabiki
gebelik şansının sadece %30 olduğunu söyledi dr normal yolla ne farkı kalıyor onun için yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım..
Bende %20 diye biliyorum evet gercekten cok dusuk ama denemekte yarar var en azindan 2kez ama maddi acidan problem olmazsa tupte deneyebilirsin.
selam canım demk seninde kistin var kaç cmlik birde nekadardr uğraşıyosun
Cnm ben 2yila yakin zamandir ugrasiyorum 2.5cm lik cikolata kistim car.4ay klomen ve 2basarisiz asilama simdi 3ye hazirlaniyorum sanirim carsamba yada persembe olur.senin kistin ne kadar?
arkadaşlar düşük yaptım galiba adetim geldi 2 gün önce bugün gidip tekrar kan testi yaptırıcam bu sefer de mol gebelik söz konusu olabilirmiş allahım nasıl bi sınavdır bu yaa şimdide bhcg düşük cıksın diye dua edicem kızlar en güzeli doğal yolla hamile kalmak bunu anladım ve artık kesinlikle tedavi olmaktan vazgecicem cünkü sorunumuz yok artık doğal yolla oldu oldu olmazsa da dünyanın sonu değil ama yine de hamile kalabildiğime sevindim artık doğal yolla olur inş. sevgiyle kalın
benimde 2cmlik bende 4klomn 4ovitrelleden sonra bir aşılama yaptım yumurtam çatlamamıştı aşılamada ama bu ay yine klomn çatlatma iğnesi kullanacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?