Aşılama olup gün sayanlar hadi sohbete:)))

Bu glukofen acaba bende kullansam diyorum bi yan etkisi olurmuki biraz kilo fazlam var vermek istiyorum ama bi turlu olmuyor

Bu glukofen acaba bende kullansam diyorum bi yan etkisi olurmuki biraz kilo fazlam var vermek istiyorum ama bi turlu olmuyor

canım bana adetin ikinci yada üçüncü günü gel dediler eğer adet olursam 18 inde olucam.. o yüzden biraz zor gibi ama çok isterdim.. bidaha ne zaman gidiceksin bana söylede belki o denk gelir :))

ayrıca ne fazlan varmış senin hiçte yok.... asıl fazlası olan benimmm :))

benim de sanırım aşılamam 20 yada 21de olur pazartesi belli olcak ben sana yazarım burdan.hee kiloya gelinceeee:)) fazla derken nerdeki fazlalıklardan bahsettin kuzum ben bişiy göremedim:)) ben bi 5 kilo versem süper olcak ama yok anacım gram gitmiyoo

bende pazartesi belli olurum zaten bakalım ne oluyor ... seninle önümüzdeki hafta karşılaşmak istemiyorum... önümüzdeki ay kadın doğumda karşılaşmak istiyorum canım lütfeeeennn :)))

masallah:)
peki ilk asilamanmiydi? insallah kavusursun yavrularina.[/QUOTE]

evet canım ilk aşılamamdı amin inş. allah evlat isteyen herkesi yavrularına kavuştursun.

kızlar ikiz değil tek mi bebek diğeri yalancı gebelikmiş aşılamada olabiliyormuş böyle ve bende koyu kahve akıntım başladı ( düşük diye korkuyorum ama ultrasonda bi sorun gözükmedi pazartesi tekrar bhcg yaptırmam lazım 3000 lerde cıkması gerek dedi doktor eğer bebek sağlıklı olcaksa eğer sağlıksızsa 3000 altında cıkar ve düşer zaten dedi eğer 3000 cıkarsa iğne vericek ve kanamam durucak düşük tehlikesi de ama önce sağlıklı olup olmadığını bilmem gerek dedi yoksa sağlıksızsa ve iğneyi sana yaptırırsam zehirlenirsin dedi böyle işte inş. pazartesi bi sorun cıkmaz ya ne zormuş ya iş hamile kalmakla bitmiyor ama hamile kalabildiğim için bile cok mutluyum kısır döngümü kırdığıma inanıyorum ama şunu anladım en güzeli normal yolla hamile kalmak aşılama yapay olduğu için hep bi sorun var doktorum hep aşılama olduğun için riskin daha fazla diyo bu da canımı sıkıyor 10 kişiden 3 kişi sadece sağlıklı hamilelik geciriyormuş ama yine de allahtan umut kesilmez hakkımızda hayırlısı olur inş.

bende pazartesi belli olurum zaten bakalım ne oluyor ... seninle önümüzdeki hafta karşılaşmak istemiyorum... önümüzdeki ay kadın doğumda karşılaşmak istiyorum canım lütfeeeennn :)))

anaaaammm ağzından bal damliyiiii:))) bana karşılaşcaz gibi geliyoo du bakalım inşaalllaaahhh:))

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.pko luyum.2 yıldır bebek istiyoruz.3 ay klomen kullandım ama işe yaramadı.sonrasında menegon kullandım yumurta oluştu ama sonuç yine negatif.4 ay önce kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım.bu ay yine klomen denedim ama yine işe yaramadı.dr artık aşılama öneriyor ama teredütlerim çok fazla ilk aşılama da hamile kalan varmı aranızda?

Tatlim asilamyla ilgili nasil tereddutlerin var yardimci olmaya calisayim ben suanda 3cu asilamayi deniorum ama ilk asilamada da hamile kalanlar cok fazla tabiki

Tatlim asilamyla ilgili nasil tereddutlerin var yardimci olmaya calisayim ben suanda 3cu asilamayi deniorum ama ilk asilamada da hamile kalanlar cok fazla tabiki

gebelik şansının sadece %30 olduğunu söyledi dr normal yolla ne farkı kalıyor onun için yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım..

gebelik şansının sadece %30 olduğunu söyledi dr normal yolla ne farkı kalıyor onun için yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım..

Bende %20 diye biliyorum evet gercekten cok dusuk ama denemekte yarar var en azindan 2kez ama maddi acidan problem olmazsa tupte deneyebilirsin.

selam canım demk seninde kistin var kaç cmlik birde nekadardr uğraşıyosun

Cnm ben 2yila yakin zamandir ugrasiyorum 2.5cm lik cikolata kistim car.4ay klomen ve 2basarisiz asilama simdi 3ye hazirlaniyorum sanirim carsamba yada persembe olur.senin kistin ne kadar?

arkadaşlar düşük yaptım galiba adetim geldi 2 gün önce bugün gidip tekrar kan testi yaptırıcam bu sefer de mol gebelik söz konusu olabilirmiş allahım nasıl bi sınavdır bu yaa şimdide bhcg düşük cıksın diye dua edicem kızlar en güzeli doğal yolla hamile kalmak bunu anladım ve artık kesinlikle tedavi olmaktan vazgecicem cünkü sorunumuz yok artık doğal yolla oldu oldu olmazsa da dünyanın sonu değil ama yine de hamile kalabildiğime sevindim artık doğal yolla olur inş. sevgiyle kalın

Cnm ben 2yila yakin zamandir ugrasiyorum 2.5cm lik cikolata kistim car.4ay klomen ve 2basarisiz asilama simdi 3ye hazirlaniyorum sanirim carsamba yada persembe olur.senin kistin ne kadar?

benimde 2cmlik bende 4klomn 4ovitrelleden sonra bir aşılama yaptım yumurtam çatlamamıştı aşılamada ama bu ay yine klomn çatlatma iğnesi kullanacm

Yaa allahim dicek soz bulamiyorum hersey hamile kalmaklada bitmiyor maalesef( cok uzuldum canim ama en azindan hamile kalabildin.peki kesinmi dusuk oldugu mol gebelik nedir?

Kizlar cok moralim bozuk yaa bugun kontrol icin.dra gittim 5gundur igneleri yapiyorum.hic yumurta gelismemis( cumaya kadar yap tekrar gel dedi eger yine olmazsa bu ay cope gitcek o kadar aldigim hormonlar igneler bosa gitcek offffffff bugun hakaten kendimi cok kotu hissediyorum.moralman coktum niyeyse allahim baska sikintilar cikmasin noluuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…