Kizlar cok moralim bozuk yaabugun kontrol icin.dra gittim 5gundur igneleri yapiyorum.hic yumurta gelismemis ( cumaya kadar yap tekrar gel dedi eger yine olmazsa bu ay cope gitcek o kadar aldigim hormonlar igneler bosa gitcek offffffff bugun hakaten kendimi cok kotu hissediyorum.moralman coktum niyeyse allahim baska sikintilar cikmasin noluuurrrrr
Napcaz bu kistleri bilmiyorum ameliyatta yapmiyorlar kucuk oldugu icinyasin kac cnm?
Kizlar cok moralim bozuk yaabugun kontrol icin.dra gittim 5gundur igneleri yapiyorum.hic yumurta gelismemis ( cumaya kadar yap tekrar gel dedi eger yine olmazsa bu ay cope gitcek o kadar aldigim hormonlar igneler bosa gitcek offffffff bugun hakaten kendimi cok kotu hissediyorum.moralman coktum niyeyse allahim baska sikintilar cikmasin noluuurrrrr
yaa allahim dicek soz bulamiyorum hersey hamile kalmaklada bitmiyor maalesef( cok uzuldum canim ama en azindan hamile kalabildin.peki kesinmi dusuk oldugu mol gebelik nedir?
kizlar cok moralim bozuk yaabugun kontrol icin.dra gittim 5gundur igneleri yapiyorum.hic yumurta gelismemis ( cumaya kadar yap tekrar gel dedi eger yine olmazsa bu ay cope gitcek o kadar aldigim hormonlar igneler bosa gitcek offffffff bugun hakaten kendimi cok kotu hissediyorum.moralman coktum niyeyse allahim baska sikintilar cikmasin noluuurrrrr
26 yaşındayım aslında küçük okadarda engel yapmamalı diye düşünüyorum sen kaç yaşındasın canım bu arada moralim çok bozuk bugün bi arkadaş o kistle çock olmaz dedi yıkıldım yani allahın işi nerden bbiliyoki
olur canım merak etmeee... bende klomen kullandığımda olmuştu ilaç bitti gittim hiç yumurta yok demişti sonra 10. 11. gün oluşmaya başladı 3 tane yumurta oluşmuştu...sıkma kendini bide ağır iş yapma yumurta oluşumunu engellermiş..
kizlar cok moralim bozuk yaabugun kontrol icin.dra gittim 5gundur igneleri yapiyorum.hic yumurta gelismemis ( cumaya kadar yap tekrar gel dedi eger yine olmazsa bu ay cope gitcek o kadar aldigim hormonlar igneler bosa gitcek offffffff bugun hakaten kendimi cok kotu hissediyorum.moralman coktum niyeyse allahim baska sikintilar cikmasin noluuurrrrr
İdenim cok sagol canim bana hep moral veriyorsun allah razi olsun senin gibi gonlu guzel pozitif bebislerin olur insaallaaahhh
canım inan bende anlamış değilim ama üzüm gebebliği de deniliyomuş kan testini verdim 4 te alıcam düşüktür kesin cünkü bildiğin adet kanaması görüyorum şuan düşük olmasa bu kadar kanamam olmazdı herhalde ya bi de doktorun dediği gibi herşey yapay yumurta ilaçla büyüyor ilaçla catlıyor ilaç ilaç ilaç tabi olmas artık ilaç kullanmak istemiyorum olursa olur olmazsa olmaz ben cok yoruldum
Aynen oyle bende cok ypruldum ilac kullanmktan bir sure ara vermek istiyorum ama sabirsizim dayanamiyorum.canim sonucu alinca haber ver merak ettim.
amin canım. Sakin ol hiç kafana takma herşey olucağına varır cumaya kadar olur inş. Yumurtaların sen umudunu kaybetme sakın herşeyin hayırlısını versin allahım moralini de bozma sen güçlü bi kadınsın hemen pes etmek yok
kullandığın iğne hangisi bende menegon kullanırken 1,5 doz kullanırken büyümemiş 2 doza çıkarınca büyümüştü dr dozu arttırmadı mı?
allahım senden de razı olsun .. inşallah olacak bu ümitsiz ayında...
banada yumurtan yok diyince oturup saatlerce ağlamıştım,hastaneden eve yürüyerek gelmişim farkında değildim.. benim hiç yumurtam yok hamile kalamıycam die :)) sonra 3 tane oluşunca deliye dönmüştüm..
cumaya bni randevu alıyım senide göreyim orada :)) allahın bi oyunu bu bizi karşılaştırmak için yapıyo :))
Aynen oyle bende cok ypruldum ilac kullanmktan bir sure ara vermek istiyorum ama sabirsizim dayanamiyorum.canim sonucu alinca haber ver merak ettim.
evet canım ya çok kabaca konuştu belkide üzüleceğimi tahmn etmemiştr canım sağan kürü denedim bu birde aşılma yaparken yumurtam çatlamamıştı mecbur doğum kontrol hapı kullandım bu ay 2gün siyah yapışkan şeklinde parçalr düştü kis o şekil düşermi yada küçülse öylemi olur birbilgin varmıBen 30 yasindayim cnm.bence arkadasin biraz abartmis olayi.bunu allahtan baska kimse bilemez.kaldiki bu kistle dogal yoldan hamile kalan cok kisi var.sen insanlarin gereksiz yorumlariyla moralini bozma.cok sinirleniyorum boyle kisilere yaa kusura bakma arkadasin ama yani nasil boyle kesin bir yorum yapabiliyor aklim akliyor benim
Ben gonal f kullaniyorum.en dusuk 37.5 doz.dr dozu artirmadi bu dozdan devam et dedi.daha onceki asilamalarimda bu doz yeterli olmustu ama bu sefer niyeyse etki etmedi
Evet cNim 3cu asilamam
11ci gunden itibaren cikiyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?