inş. cnm dua et iyi hbr almaya çok ihtiyacm var. resmen sevinemedm :-(Bugn yaptrmadn yani bende bugnki test soncn sandm onu o yüzden şaşrdm hadi bugn yükselmiştir inş
inşallahhhhhPaylaşrm tabi inş sizlerdende güzel haberleri alırız seviniyorum valla güzel haber aldıkca.
olmadı cnm 4.6 ya dşmüş. sanırım kimyasal geçirdim.inş. cnm dua et iyi hbr almaya çok ihtiyacm var. resmen sevinemedm :-(
Allah'tan her şey.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. O da olacak bir gün inşallah.Kızlar olmadı 4.6 ya düşmüş kimyasaldı sanırım.
amin inş. cnm sağolasın.Allah'tan her şey.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. O da olacak bir gün inşallah.
Tabiki ederim aklima geliyosun gercekten gun icinde ediyoruminş. cnm dua et iyi hbr almaya çok ihtiyacm var. resmen sevinemedm :-(
Aa canim uzulme desemde uzulceksin eminim ama hayirlisi olsun diyelim dogru zaman bu ay degilmis demekkiKızlar olmadı 4.6 ya düşmüş kimyasaldı sanırım.
Aynen cnm üzüldm ama yapıck bişi yok. HayırlısıAa canim uzulme desemde uzulceksin eminim ama hayirlisi olsun diyelim dogru zaman bu ay degilmis demekki
Canim bende seninle üzüldüm acikcasi. Yukselsin diye bekliyordum. Hayirlisi bundan sonra. Ben kimyasal bile yasamadim mesela. Hic olusmadi gebelik. Kimyasaldan sonra cabuk gebe kaliniyor. Benim 2 arkadasimda da oyle oldu. Insallah bir dahaki aya. Benimde asilamanin 13.günü. idrar testim negatif. Bir bsska bahara sevinme ümidiyle insallah..Aynen cnm üzüldm ama yapıck bişi yok. Hayırlısı
olsun cnm atlatıcaz çok hamile kalan var burda. inş. bizde sevinecez bir gün onlar gibi.Canim bende seninle üzüldüm acikcasi. Yukselsin diye bekliyordum. Hayirlisi bundan sonra. Ben kimyasal bile yasamadim mesela. Hic olusmadi gebelik. Kimyasaldan sonra cabuk gebe kaliniyor. Benim 2 arkadasimda da oyle oldu. Insallah bir dahaki aya. Benimde asilamanin 13.günü. idrar testim negatif. Bir bsska bahara sevinme ümidiyle insallah..
Yk cnm ya adetm btmedi daha 8gun oldu btmek blmedi bitince doktra gdicem hftayaMrb cnm nasılsın tedaviye başladın mı yeniden. Bu sabah aklıma bişey geldi hemen yazmak istedim ben ilk tedaviye başladığım ay arı sütünün faydalarını okuyup kullanmaya başlamıştım.belki onunda bi etkisi vardır bilemiyorum denemekten zarar gelmek zaten sağlklı bişi
Meraba canım Gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla kıcağına al inşallah yavrunu. Değerin yüksek çıkmıştı senin, ikiz mi acaba geeliğin. Merak ettim. Ben de bu ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 30 unda oldum çatlatma iğnemi. Bıgün iğnenin 8. Günü ve ben de Dayanamayıp test yaptım. Ama tabi iğnenin etkisindedir diye de çok umutlanmamak istiyorum seninle de paylaşmak istedim benzer şey yaşamışsınMrb cnm nasılsın tedaviye başladın mı yeniden. Bu sabah aklıma bişey geldi hemen yazmak istedim ben ilk tedaviye başladığım ay arı sütünün faydalarını okuyup kullanmaya başlamıştım.belki onunda bi etkisi vardır bilemiyorum denemekten zarar gelmek zaten sağlklı bişi
Evet cnm bende 7. Günde başlamiştim idrar testi yapmaya hergün koyulaşarak belirginleşmişti 10. Günde kanda zaten kesnleşmişti ama malesef şuan sıkıntı var kürtaj gibi görünüyo inş sen sağlkla kucağına alırsınMeraba canım Gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla kıcağına al inşallah yavrunu. Değerin yüksek çıkmıştı senin, ikiz mi acaba geeliğin. Merak ettim. Ben de bu ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 30 unda oldum çatlatma iğnemi. Bıgün iğnenin 8. Günü ve ben de Dayanamayıp test yaptım. Ama tabi iğnenin etkisindedir diye de çok umutlanmamak istiyorum seninle de paylaşmak istedim benzer şey yaşamışsın
Çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder tez zamanda.Tekil gebelik galiba değil mi senin, ikiz değildi.Ben de 7 ay önce düşük yapmıştım. İnşaşah rabbim sağlıcakla tamamına erdirir diyelimEvet cnm bende 7. Günde başlamiştim idrar testi yapmaya hergün koyulaşarak belirginleşmişti 10. Günde kanda zaten kesnleşmişti ama malesef şuan sıkıntı var kürtaj gibi görünüyo inş sen sağlkla kucağına alırsın
Aynen tek kese vardı ama bebek gelişemedi bugn son kontrolum var kesnleşcek herşey.sen düşükten sonra kürtaj oldun muÇok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder tez zamanda.Tekil gebelik galiba değil mi senin, ikiz değildi.Ben de 7 ay önce düşük yapmıştım. İnşaşah rabbim sağlıcakla tamamına erdirir diyelim
suraa cnm dha yeni gördm .Aynen tek kese vardı ama bebek gelişemedi bugn son kontrolum var kesnleşcek herşey.sen düşükten sonra kürtaj oldun mu
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda yerini doldursun sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Benim 6+4tü düşük oldu canım. Kendiliğinden kanama şeklinde düştü, kürtaj olmadım canımAynen tek kese vardı ama bebek gelişemedi bugn son kontrolum var kesnleşcek herşey.sen düşükten sonra kürtaj oldun mu
Bu haftaya kadar herşey iyiydi cnm ama kontrolde kesenin yeterli büyümedğini ve içinde bebek göremedğini söyledi kesn sonuç için bugün bir kez daha bakcak.sen naptın adetin bitti misuraa cnm dha yeni gördm .
hayrdr iyi gdiyodu herşey
iyi misin durum ne şuan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?