Aşılama aşılama olupta gün sayanlar.........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar
bu defa guzel haberlerle geldım 1.asılamam tutmamıstı 2. asılamam tuttu
hamıleyım:)darısı tum ısteyenlere......kızlar hakıkaten harıka bı duyguymus herseyı tum belırtılerı hıssetmek ve benım gıbı bebek ısteyenlere bılgıler dagıtmak ıcın her anı yasamaya calıstım...su anda 23. gunu ıcımdekı bebısın ama tıp dılıne gore 1 aylık 3. hafta bıtene kadar en ufak bı belırtı vermıyor bu vakte kadar bosuna kandırmısız kendımızı ama sımdı evdeyım dusuk rıskım var belım kasıklarım felaket ....ama deger:) sıze ufak bı sır 1. asılama yapılacagı zaman neler neler yaptım rapor bıle almıstım evde enı kunu yattım kıpırdamadım agır kaldırmadım abartmıstım...ama tutmadı.2.sınde aman nasıl olsa tutmuyo salla dedım sankı asılama yapılmıyoda ufak bı ıgne vuruluyomus gıbı davrandım doktordan cıkıncada hıc dusunmedım agırda kaldırdım hopladım atladım hıc dusunmedım ama oldu:)suanda sadece kasık ve bel agrım var dusunun 4.haftam bıtıyo o kadar belırtıden sadece bunları yasıyorum oda hamılelıgımı ogrendıkten sonra....

evet yaklastırdı bak hamıleyım 2.sı tuttu her sabah tek duam benım gıbı bekleyen herkeze bu duyguyu yasatsın rabbım ben anneler gununde aldım bu haberı rabbım bana hedıyesını gonderdı dualarım bekleyen herkezle

canım çok svendim hayrlı olsun Allah sağlıcakla kucağına versin.darısı başımıza.bende 2ci yaptrdm bekliyorum bakalım hayrlısı.bende ilkinde senin yaptgn gibi çok kaygısız ve rahattm malum yok.bu kezde yinede rahatm çok takıntım yok dikkatlide değilm ancak geçenkine rağmen hem daha umutlu hem heyecanlı hemde inançlıyım.biede dua et inş bizimde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…