Aşılama aşılama olupta gün sayanlar.........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inş güzel haberlerini bekliyoruz.İnş tutar ve bizede umut olursun

arkadaş ne olur sıkma canını...
Bak burda hepimiz birbirimizin destekçisi ve duacısıyız...
Yılmak yok bu yolda ,yumurta takibi, olmadı aşılama daha da olmadı tüp bebek.... En sonuna kadar, elimizden ne geliyorsa.... Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin....
Dostça kal, umutlu kal arkadaşım....

glşhkc dört gözle haberlerini bekliyorum....
Hadi bakalım arkadaş hayırlısı olsun.

a.s. teşekkür ederim canım.. beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek sizlerin samimi dualarını almak beni daha da güçlü yapacak inan.. o ilk günün sarsıntısıydı zaten şimdi çok şükür Rabbime aştım biraz daha iyiyim.. acıları paylaştığımız gibi en güzel müjdeleri de burdan paylaşacağız inş..

gerçekten dualarımız seninle.Senin güzel haberin bizede güzel bir umut ve güç olacak..Hadi allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inş...

canım yaaa hala bi ses çıkmadı senden merak ediyorum ne oldu sonuç?????

:hulya: huuu kızlarrrr.. kimse yok mu???????? neden kimse bişeyler yazmıyo..artık kimse aşılama sonucu beklemiyomu? meraktan çatlıyorum arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu??

bende cuma günü nasıl gelicek diye bekliyorum cuma test günüm sabırsızlanıyorum ama sonuç olumsuz olucak diyede korkuyorm tabi((

bende cuma günü nasıl gelicek diye bekliyorum cuma test günüm sabırsızlanıyorum ama sonuç olumsuz olucak diyede korkuyorm tabi((

hayırlısı canım inşaallah herşey gönlünce olur.. hadi bakalım güzel haberlerini yaz da bize de umut olsun..hihoyyyt

glşhkc dört gözle haberlerini bekliyorum....
Hadi bakalım arkadaş hayırlısı olsun.

kusura bakmayın daha yenı kendıme geldım yıkıldım olmadı dun kırmızıları gordum.......cok kotuydu ama topladım hemen kendımı dunyanın sonu degıl ya elbet olacak pes etmıyorum her ne kadar gozyaslarıma hakım olamasamda benımde bıgun bebısım olacak...destek veren herkeze tesekkurler..umarım bekleyen arkadaslar benım aldıgım sonucla karılasmaz karsılassalarda yanlarındayız sanalda olsa..
aylar bıtmedı ya bıdahakı aya yıne beklerız işimiz ne:))))))hayata gulumseyelım ve pozıtıf olalım rabbım daha beterlerınden korusun bugun saolsun bı arkadasım cok destek oldu 5 yıldır cocuk ıstıyordu ama olmuyor yasadıklarını anlattı olu dogumunu anlattı ve anladım kı benım yasadıgım hıcmıs ve sukur ettım beterın betrı var arkadaslar ya hamıle kalıpta 4. ayında kaybetsek ne acı o yuzden hamıle kalmak ıcın degıl hayırlısı ıle kucagımıza almak ıcın dua edelım ...asılaması tutmayan arkadaslar bekleyenlere destek olalım dualar edelım bekleyen kıslar dualarımdasınız ........hayat herseye ragmen cok gusellllllllllllllllllllll:)))))))))))))))))))))))))))))alkisalkisalkis:roflol::sm_cool:

benimde cumartesi test günüm...ankara_o6 inşallah güzel haberleri peşi sıra veririz burdan...hayırlısıyla gelsin herkezin bebişleri inş.

gerçekten zor yaşadığımız hayal kırıklıkları ama dediğin gibi vakti saati geldiğinde güzel allahım meleklerimizi gönderecektir bize..Böyle olumlu ve mantıklı düşündükçe eskisinden çok ama çok daha kuvvetli olacağında eminim..Ve eminim bu seni bebeğine biraz daha yaklaştırıyo...

canın sağolsun..bak burda bi sürü kişi hep bir ağızdan dualar ediyoruz minik bebişler için:Saruboceq: elbet birgün Rabbim nasip edecek burda bebişlerimizin nasıl yaramaz olduklarınıda paylaşacağız gör bak..yeter ki umudunu kaybetme emi canım:teselli: daha bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini alıp havalara uçacağız umutlarımız daha da artacak kız

olmadı maalesef arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı
şuan ne yapcağımı bilmiyorum
2.ye geçmelimiyim yoksa direkt tüpe mi geçmeliyim bilmiyorum

olmadı maalesef arkadaşlar benimde ilk aşılamamdı
şuan ne yapcağımı bilmiyorum
2.ye geçmelimiyim yoksa direkt tüpe mi geçmeliyim bilmiyorum

üzülme arkadaşım bence ara vermeden hazır yumurtalıkların uyarılmışken 2. aşılamanı yada bekleyemem diyosan tüp bebeği düşün derim..
ben haftaya cmts. tahlil yapıcam kısmetse ve bu benim 2. aşılamam eğer olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Sakın kendini bırakma elbet birgün bizlerinde bebişleri olacak allahın izniyle...Bana doktorum 2. aşılaman tutmazsa 2 aşılama yapıldığına dair vereceğim belgeyle fakülteden alacağım raporla tüp bebek daha ucuza gelecek bana inş.
İstersen sende dene..

kızlar meraba,bende bugün oldum ilk aşılamamı sonuçlar ayın 24ünde hayırlısı inşallah...

kızlar meraba,bende bugün oldum ilk aşılamamı sonuçlar ayın 24ünde hayırlısı inşallah...

hayırlı olsun arkadaşım..bende 17 side tahlil yapıcam benim 2. aşılamam. Hayırlısıyla güzel haberler veririz burdan inş.. Kendine dikkat et ve ağır işler yapmamaya özen göster..

Selam arkadaşlar 31 mart ta aşılama oldum. Gün sayıyorum benzer süreci yaşayanlar var mı??

merhaba kızlar bende 1 nisnda aşılama yaptırdım 10.gün tahlil yaptırdım sonu. 2.86 çıktı bugünü bekliyorum bakalım ne olacak.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…