Aşılama oluyorum, nasıl bir süreç

Sağol canım Allah razı olsun belirti en çok göğüs hassasiyeti ve ağrısı oldu adet donemindeki gibi
sagolasın cevap verdıgın ıcınn canım bende 7.gündeyım adet olcak gıbı karın agrım var bıde sankı goguslerım şişmiş baska bısey yok. bakalım haftaya bellı olacak hayırlıısı olsun ınsallahhh

Darısı sana olsun inşallah canimm 12.gün idrar ve kan testiyle öğrenmiştim ben sen kaçıncı gün yapacaksın

Darısı sana olsun inşallah canimm 12.gün idrar ve kan testiyle öğrenmiştim ben sen kaçıncı gün yapacaksın
benımde normalde 20sınde yap dedıler de ben okdar bekleyemem. 17 sınde yapmaya basladım ıdrar sonra kan verırım ınsallaaahhh ya pozıtıf gorurum bende

benımde normalde 20sınde yap dedıler de ben okdar bekleyemem. 17 sınde yapmaya basladım ıdrar sonra kan verırım ınsallaaahhh ya pozıtıf gorurum bende
Evet canım seni anlıyorum beklemek gerçekten zor oluyor inşallah pozitif olur rabbi 'hebli mines salihin' bunu çok okumuştum kuzu ben bir de her gün Meryem suresi dinlemistim

Evet canım seni anlıyorum beklemek gerçekten zor oluyor inşallah pozitif olur rabbi 'hebli mines salihin' bunu çok okumuştum kuzu ben bir de her gün Meryem suresi dinlemistim
baya zor ya bunu sanırım sende gormustum asılama gunu de sonraısndada çok okudum aksamda ınsallah okuyacagım. Rabbım buyuktur. senın bebişin nasılll gördün mü ?

baya zor ya bunu sanırım sende gormustum asılama gunu de sonraısndada çok okudum aksamda ınsallah okuyacagım. Rabbım buyuktur. senın bebişin nasılll gördün mü ?
Oku kuzum inşallah Allah'ın izniyle olur,benim bebiş iyiydi çok şükür evet gördüm ama ben kötüyüm baya bulantı kusma başladı 9.haftadayim

Oku kuzum inşallah Allah'ın izniyle olur,benim bebiş iyiydi çok şükür evet gördüm ama ben kötüyüm baya bulantı kusma başladı 9.haftadayim
amın canımmm ınsallaahh, ıyı olsun nasıl beklendıler ne kıymetlıler. yaa başladımı demı hamılelık surecı. Allah yardımcın olsun kuzum saga salım kavursunuz ınsallah bebegınle

Canım merhaba bende vaji geçmişim var ilk asilamami anestezili oldum ama maalesef tutmadı. Senin kacincida tuttu bide doktor aşılamadan sonra ilişki onerdimi. Ben vajili oldugum için ilişkiye girmedik acaba ondan mı tutmadi

İlkinde tuttu canım evet önermişti ama bizde ilişkiye girmemistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…