Aşılama Aşılama oluyorummm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yakamozmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
94
1
86
İzmir
bu gün aşılama yaptıracam çok korkuyorum lütfen dua edin allah benim ve benim gibi çocuk isteyenlerin yardımcı olsun inş.:Saruboceq:

arkadaşlar ben evde test yapsam dogru çıkarmı ? çook merak ediyom yaa bide ben aşılama olduktan sonra ve şimdi hiçbir belirti yok sizce normal mi?

arkadaşlar ben evde test yapsam dogru çıkarmı ? çook merak ediyom yaa bide ben aşılama olduktan sonra ve şimdi hiçbir belirti yok sizce normal mi?

14 gün sonra kanda baktırabilirsin canım.İdrar tahlilleri bazan çıkmayabiliyor.benimde 4 haziranda oldu 2. aşılamam.benim ilkinde göğüslerim çok şişmişti dokunamıyordum.Bu sefer hiçbir belirti yok, göğüslerim daha bugün biraz şişmeye başladı.Birde bahardan mı anlamadım uykum var sürekli.inşallah mutlu haberi alırız ikimizde.hihoyyyt

inş cnm,umarım pozitif sonuc alırsın aşılama sonucunda :Saruboceq:

aşılayı yaptırdıgın hastanede degerlerine baktırsana.bugun geçtide yarın kan ver bak bakalım yüksekmi.ondan sonra pazarteside kan ver ve yükselmişse bilki hamilesin Allahın hizniyle.Allah hepimize topaçlar versin

inş. sende canım hayırlı sonuclar alırsın

canım ya sonucu yarın alacam haber veririm inş. korkuyorum daeyvahedigeldismile olumsuz çıkcak diye

ben güzel haberler alacagına inanıyorum.sende inan olurmu onun seni içinde oldugunu düşün biran bile ümidini kesme cnm.inssaaallah.Allah yardımcın olur.

ben güzel haberler alacagına inanıyorum.sende inan olurmu onun seni içinde oldugunu düşün biran bile ümidini kesme cnm.inssaaallah.Allah yardımcın olur.

inş. canım ya çook sagol.. bugün tahlil yaptırdım doktor 2 gün sonra tekrarla dedi sınırdaymış da hamile olabilirmişim de olmayabilirmişimde öle dedi bakalım kısmet artık:çok üzgünüm:

Merhabalar ben burda yeniyim Almanya dan kalktim geldim Tüp Bebek tedavisine sorun esimde Mikro tese yapildi üc ay önce Sperm cikti simdi ignelere basladim bugün 8. gün Yumurtalar cok sayidaymis ve kan sonuclari hepsi iyi galiba Persembe toplanicak hepsi yanliz korkuyorum cok canim acirmi diye sizin tecrübeleriniz varmi nolur beni aydinlatin biraz... Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah Bebislerimize bir an önce kavusuruz

canım allah kolaylık versin ben daha aşılama aşamalarındayım oyüzden benim o konuda bir bilgim yok canım ama zaten anestesi olcagın için bi agrı olmuyo diyorlar ama bilemiyorum tabi inş. biran önce kavuşursun canım:Saruboceq:

yakamozzz çokk sevinddiimm cnm senin adına.sakın korkma.o seninle içinde oldugunu düşün hep.Allaha dua et.insaallah melegine kavusursun cnm.

ben aşılama aşamasındayım ama sürekli araştırıyorum ve bu konudada bilgi sahibiyim.yumurtaları alırken narkoz veriyorlar yada bölgesel olarak uyuşturuyorlar.yani hissetmiyorsun.sakın korkma ve hiç ümidini kesme tüp bebekte ve aşılamada moral çok önemli.melegine kavuşman dilegiyle cnm.

inş. canım ya çook sagol.. bugün tahlil yaptırdım doktor 2 gün sonra tekrarla dedi sınırdaymış da hamile olabilirmişim de olmayabilirmişimde öle dedi bakalım kısmet artık:çok üzgünüm:

cnm dün kaçıncı günündü.ve degerin kaç çıktı yazarmısın.

yakamozzz naptın canım yazmamışşsın seni çok merakk ediyorummm.

ooffyaaa
çokk üzülldüm şimddiiii.bana çok i.bii moral olacaktıııı.benimde moralim bozuk zaten bari sana sevinirdim.üzülme canım hiç deilse aşılama yada tüp bebek yapacak imkanın var.tekrar denersin insaallah bu defa melegine kavusursun.bak bana bende oda yok buayda yapamıyoruz paramız yokmuşşş bu adama deli oluyorum.giderek uzaklaşıyorum ondan.neden biraz beni anlamaya çalışmıyorki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…