- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
inş cnm,umarım pozitif sonuc alırsın aşılama sonucunda :Saruboceq:
arkadaşlar ben evde test yapsam dogru çıkarmı ? çook merak ediyom yaa bide ben aşılama olduktan sonra ve şimdi hiçbir belirti yok sizce normal mi?
inş cnm,umarım pozitif sonuc alırsın aşılama sonucunda :Saruboceq:
aşılayı yaptırdıgın hastanede degerlerine baktırsana.bugun geçtide yarın kan ver bak bakalım yüksekmi.ondan sonra pazarteside kan ver ve yükselmişse bilki hamilesin Allahın hizniyle.Allah hepimize topaçlar versin
14 gün sonra kanda baktırabilirsin canım.İdrar tahlilleri bazan çıkmayabiliyor.benimde 4 haziranda oldu 2. aşılamam.benim ilkinde göğüslerim çok şişmişti dokunamıyordum.Bu sefer hiçbir belirti yok, göğüslerim daha bugün biraz şişmeye başladı.Birde bahardan mı anlamadım uykum var sürekli.inşallah mutlu haberi alırız ikimizde.hihoyyyt
yakamoz mavisi naptın canım.güzel haberlerini bekliyoruzzz
canım ya sonucu yarın alacam haber veririm inş. korkuyorum daeyvahedigeldismile olumsuz çıkcak diye
ben güzel haberler alacagına inanıyorum.sende inan olurmu onun seni içinde oldugunu düşün biran bile ümidini kesme cnm.inssaaallah.Allah yardımcın olur.
Merhabalar ben burda yeniyim Almanya dan kalktim geldim Tüp Bebek tedavisine sorun esimde Mikro tese yapildi üc ay önce Sperm cikti simdi ignelere basladim bugün 8. gün Yumurtalar cok sayidaymis ve kan sonuclari hepsi iyi galiba Persembe toplanicak hepsi yanliz korkuyorum cok canim acirmi diye sizin tecrübeleriniz varmi nolur beni aydinlatin biraz... Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah Bebislerimize bir an önce kavusuruz
Merhabalar ben burda yeniyim Almanya dan kalktim geldim Tüp Bebek tedavisine sorun esimde Mikro tese yapildi üc ay önce Sperm cikti simdi ignelere basladim bugün 8. gün Yumurtalar cok sayidaymis ve kan sonuclari hepsi iyi galiba Persembe toplanicak hepsi yanliz korkuyorum cok canim acirmi diye sizin tecrübeleriniz varmi nolur beni aydinlatin biraz... Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah Bebislerimize bir an önce kavusuruz
inş. canım ya çook sagol.. bugün tahlil yaptırdım doktor 2 gün sonra tekrarla dedi sınırdaymış da hamile olabilirmişim de olmayabilirmişimde öle dedi bakalım kısmet artık:çok üzgünüm:
yakamozzz naptın canım yazmamışşsın seni çok merakk ediyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?