- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
yakamoz senden bugun benim için dua etmeni istiyorum cnm .ne olur Allah rızası için bu mesajı okuyan herkes dua etsin.insaallah melegim benimledir.ona hiç olmadıgım kadar muhtacım,onun destegine varlıgına o benim son çarem.....:Saruboceq::Saruboceq:
yakamoz senden bugun benim için dua etmeni istiyorum cnm .ne olur Allah rızası için bu mesajı okuyan herkes dua etsin.insaallah melegim benimledir.ona hiç olmadıgım kadar muhtacım,onun destegine varlıgına o benim son çarem.....:Saruboceq::Saruboceq:
yakamozz canım kayboldunn.neler yapıyorsun.tedaviye başlıyacam ben başkenntte.sen neler yapıyorsun
napim cnmya gelişmelerden seni haberdaredecem yarın tekrar dr.a gidiyoruz.biz ilk aşılamamızı mayısta yaptık.yani bu ayla 2 ay oluyor bizde 2 ay ara vermiş olduk ister istemez.çünkü başkentte önce ndeni ögrenip sonra bir tedavi yönü verecekler.yarın 10da gidecegiz.sana yazarım gelince.sende bu ara verdigin süre boyunca aman hamilemiyim acaba diye sakın kendini baskı altına alma olacaksa olsun olmassa canım sağolsun de.hiç deilse 2 ay zaten olmassa aşılamaya başlıyacan cnm.ok.
canım allah kolaylık versin ben daha aşılama aşamalarındayım oyüzden benim o konuda bir bilgim yok canım ama zaten anestesi olcagın için bi agrı olmuyo diyorlar ama bilemiyorum tabi inş. biran önce kavuşursun canım:Saruboceq:
mafoldumben canim kusura bakma sana cevap yazamadim geri dedigin gibi anestesi oldum yumurtalar coooktaaaan toplandi ama malesef embriyolar bölünmedi transfer iptal edildi benim ameliyattan sonra cektigimi bi bilseniz. karnimda 7 litreden fazla su birikti sancilardan ölüyorum sandim sonra beni tekrar ameliyata aldilar sulari cekmek icin hemde uyutmadancok kötüydü simdi tekrar almanya ya döndük ocak ayinda tekrar denicez ama tekrar o sancilari cekermiyim diye cok korkuyorum Allahim su mübarek ayda hepimizin dileklerini kabul eder insallah... Sabirli olmak lazim cok zor bi olay ama Allah bize güc verir ben inaniyorum sende nasil ilerlemeler canim???
allahtan hayırlısı olsun canım hiç üzülme her şerde bir hayır vardır. peki bir şey soracağım, transfer iptal olunca bütün verdiğin paralar boşamı gitti sonuçta transfer iptal oluyo. yoksa ücretini almadılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?