Aşılama Aşılama oluyorummm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yakamoz senden bugun benim için dua etmeni istiyorum cnm .ne olur Allah rızası için bu mesajı okuyan herkes dua etsin.insaallah melegim benimledir.ona hiç olmadıgım kadar muhtacım,onun destegine varlıgına o benim son çarem.....:Saruboceq::Saruboceq:

inş. canım ya allah gönlüne göre versin inş.:Saruboceq: allah hepimize biran önce nasip etsin inş.

Allah razı olsun canım.rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.hepimizee bn bir ütün isteyen kullarına bugumucize olsun ve rahmet yagsınnn.herkes melegine kavuşsun.Allahım kimseyi kimsenin kucagına baktırıpta imrendirmesinnn.aminnn

canım inş.bebeğin seninledir:Saruboceq:
stres yapmamaya çalış
zor biliyorum ama:kedi:
bende bu ay kısmet olursa tedaviye başlayacağım
inş.mutluluklarımız bizi çok bekletmez:Saruboceq:

insaallah kızlarrr.Allah sizlerden razı olsunn.hiçç kimseyle paylaşamadıgım şeyleri sizlere söyylüüyorummm artık bana paranoyak diyecekler diye korkuyorum eşime bile söyleyemiyorum.günüm geçmeden kimseyi umutlandırıp üzmekte istemiyorum ama içimdede tutamıyorummm.bo coşkumu benimle paylaşıyorum.Allahım hepimizee birerrr tosunn versin insaallah.:Saruboceq:

yakamozz canım kayboldunn.neler yapıyorsun.tedaviye başlıyacam ben başkenntte.sen neler yapıyorsun

yakamozz canım kayboldunn.neler yapıyorsun.tedaviye başlıyacam ben başkenntte.sen neler yapıyorsun

canım ya misafirlerim vardı oyüzden kaç gündür giremiyordum. bende napıyım işte 1 2 ay ara verdik doktorum dedi ilaçlar etkisi gösterebiliyor dedi aşılamada olmayıp sonra ki aylar hamile kalan çok hastam var dedi oyüzden şimdi gerek yok dedi bizde duruyoruz bakalım..

napim cnmya gelişmelerden seni haberdaredecem yarın tekrar dr.a gidiyoruz.biz ilk aşılamamızı mayısta yaptık.yani bu ayla 2 ay oluyor bizde 2 ay ara vermiş olduk ister istemez.çünkü başkentte önce ndeni ögrenip sonra bir tedavi yönü verecekler.yarın 10da gidecegiz.sana yazarım gelince.sende bu ara verdigin süre boyunca aman hamilemiyim acaba diye sakın kendini baskı altına alma olacaksa olsun olmassa canım sağolsun de.hiç deilse 2 ay zaten olmassa aşılamaya başlıyacan cnm.ok.

canım ya ister istemez insan düşünmeden edemiyo ama inş. pek aklıma getirmemeye çalışacagım seninde inş. herşey yolunda gider canım da biran önce kavuşursun bebegine inşallahhhh...:Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun canımya.biz şuanda okadar kutsal bir savaş veriyoruzkii Allah eminim bu mücadelemiz için bile olsa er veya geç bebegimizii bize verecek.bende gittim sulu ultrasona gerek yok dedi şaşşırdım.tertemiz rahim dedi.eşimde kan ve sperm testi yaptırdı.bütün tetkileri alıp pazartesi dr.ma gidecem yakamoz.bakalım ansıl bir tedavi önerecek çok merak ediyorum.
üniversalda aşılama yaptırdım demiştimya o sayılmıyormuş bile klomenle olduyave rapor çıkmadıoyüzden gerçekbi aşılama sayılmazmış bile şaşırdım .ya sana diyorumya kafana takma felan biliyorum imkansız ben varya acayip takıntılı biriyim heelede bebebk konusunda.Allah sabır versin bizlere ne diyim.bi düzünede çocukkkkk usandırsın biziiii:Saruboceq:

mafoldumben canim kusura bakma sana cevap yazamadim geri dedigin gibi anestesi oldum yumurtalar coooktaaaan toplandi ama malesef embriyolar bölünmedi transfer iptal edildi benim ameliyattan sonra cektigimi bi bilseniz. karnimda 7 litreden fazla su birikti sancilardan ölüyorum sandim sonra beni tekrar ameliyata aldilar sulari cekmek icin hemde uyutmadan cok kötüydü simdi tekrar almanya ya döndük ocak ayinda tekrar denicez ama tekrar o sancilari cekermiyim diye cok korkuyorum Allahim su mübarek ayda hepimizin dileklerini kabul eder insallah... Sabirli olmak lazim cok zor bi olay ama Allah bize güc verir ben inaniyorum sende nasil ilerlemeler canim???

allahtan hayırlısı olsun canım hiç üzülme her şerde bir hayır vardır. peki bir şey soracağım, transfer iptal olunca bütün verdiğin paralar boşamı gitti sonuçta transfer iptal oluyo. yoksa ücretini almadılar mı?

yok canim malesef paralar bosa gitti sadece transfer iptal olunca 1000 tl geri ödediler transfer ücretini yani. bide benden tam 35 tane yumurta topladilar ve donduramayiz dediler kanunlar böyleymis. sorun esimde oldugu icin spermler yavas dediler oyüzden bölünme olmamis simdi 6 aylik igne verdiler esime bakalim ocak ayinda ne olacak. Sinirlerimiz yiprandi artik ama Anne olmak istiyorum oyüzden pes etmicem. Sende ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…