Aşılama aşılama öncesi mutlak rahim filmi gerekiyormu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza kabul edersiniz ?
evet arkadaşım ben aşılama tedavisine yeni başladım önce tahliller istedi doktorum sonra h.s.g filmi şart dedi ve çektirdim anestezili oldum ve hiçbirşey duymadım sancıda olmadı bende önce çok korktum ama hiç korkucak birşey olmadığını anladım çünkü anestezili olduğu için hiçbirşey duymadım uyandığımdada ağrım olmadı saygılarımlaa.s.

hihoyyytEvet benimde öyle oldu anestezi alıyorsunn .UyAndığındaa aa bitmişmi diye şaşırıyor insan delikafadulden

gerekli canım mutlaka çektirmen lazım ama güzel bi yerde çektir filmini amcamın kızı çektirdi kapalı dediler başka bi doktor açık dedi şimdi 2 tane çocugu var darısı bize .....

12 mayısta adet olmam gerek kızlar. ben de kist oldu bu ay oyüzden beklemedeyim. sorucam bakalım gittiğim zman ne dicek bilmiyorum. benim yumurtalarım iğneyele gelişiyo. eşimde problem yok. bakalım ne derse onu yapıcam ama rahim filmi mutlaka gerekir derse bu ayda iğneyle tedavime doğal yolla devam edicem. rahim filmi gerekir derse çektirir sonra aşılama yaptırırı. çünkü daha tedavimle bi kez debneyebildim.ben d ebi kez kimyasal gebelik geçirdim .ilginçtir yumurtlamamda problem varmış ama ben geçen yıl kendiliğimden hamile kaldıma ama kimyasl mış.

canım mrb.seninle aynı ay yumurta takibi yaptırmıştık belki hatırlarsın beni olmadı tabi ve ben daha sonra ki ay ilk aşılamamı yaptırdım bende ve eşimde hiç bir sorun yok ama 1 senedir gbelik olmuyordu geçen sene nisan ayında boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum 1.aşılamamın sonucuna ne yazık ki kimyasal gebelik oldu ve dr u 1 ay ara verelim 2.aşılama için dedi bu 1 aylık arada rahim filmi istedi aslında tüplerinde sorun olduğunu sanmıyorum tüplerin açıkki gebe kalabildin ama kafamızda soru işareti kalmasın çektir dedi ve 2 gün önce çektirdim 2 tüpüm de açık fakat rahim ağzında ve rahim duvarında yapışıklık varmış dr um histereskopi dedi şimdi araştırma yapıyorum ameliyat için görüştüğüm yerler çok yüksek fiyat söylüyorlar kimyasal gebelikde bu yapışıklık yüzünden olmuş döllenen yumurta tutunamadı yani yapışıklık ise 1 sene önceki kürtajdan oldu cnm.yani rahim filmi çektirmediğim için1yılım boşa gitti yani kısaca rahim filmi çok ama çok önemli fıstık
yani seninki d eönce aşılama yaptı sanırım senin d dedaha önceden amilelik geçirdiğin içindir. evet canım doğru söylüyosun çok önemli umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsin.işte bu yola baş koymadan hiçbişeyi öğrenemiyoruz. Allah yardımcın olsun canım.
benim doktorum istemedi canım. Rahim filmi çekilmeden aşılamam
yapıldı ve allahın izniyle ilkinde tuttu. Ama istememesinin sebebi
kimyasal gebelik geçirmiş olmam olabilir.

yaaa bakalım bende sorucam ill isterse haziranda yaptırmayı düşünüyrum.ben d ekimyasal gebelik geçirdim 1 yıl önce. sen yumurta takibimi yaptırıyordum. sendemi yoksa eşindemiydi problem. bnim eşimde sorun yok. ebnim yumurtlamam zayıf.

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza kabul edersiniz ?

evet arkadaşım ben aşılama tedavisine yeni başladım önce tahliller istedi doktorum sonra h.s.g filmi şart dedi ve çektirdim anestezili oldum ve hiçbirşey duymadım sancıda olmadı bende önce çok korktum ama hiç korkucak birşey olmadığını anladım çünkü anestezili olduğu için hiçbirşey duymadım uyandığımdada ağrım olmadı saygılarımlaa.s.

şimdi sıra aşılamaya geldi yani. inşallah tutar da problem yaşamadan bebişine kavuşursun canım. ben de şu kistten kurtulayım da sorucam bakalım.

merhaba kizlar,
1. asilamamda 4 adet yumurtam vardi, esimin de laboratuar yikama sonucu%88 di, dr. asilamayi yaptiktan sonra sansiniz %50 demisti, ama maalesef regl oldum. Reglimin 3. gunu tekrar gittim 3 tanesini yumurtlamisim yani 3ude karsilassaydi 3uzunuz olurdu dedi dr ama maalesef tutmadi( 1 ay ara verdik cunki kist yapti klomen adli hap. Dun 2. asilamam oldu. Asilamayi yaptiktan sonra rahim filmi neden onceden cektirmediniz bana dedim, internette okuyorum asilama oncesi sartmis dedim o da hasta icin zahmetli bi islem oldugu icin hemen yaptirtmadim size dedi... ama ben bu asilama tutmazsa beklemek istemiyorum dedim regl olursam cektirmek istiyorum dedim ok dedi, mecidiyekoy de alka adli bi yer varmis, beni oraya gonderecek eger regl olursam rahim filmi icin

Back
X