Bana da oyle geldi inşallah sağlıklı bir şekilde olur yaNiyeyse bende çok pozitif hissediyorum üçüz olmasa da ikiz hissediyorum hattaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da oyle geldi inşallah sağlıklı bir şekilde olur yaNiyeyse bende çok pozitif hissediyorum üçüz olmasa da ikiz hissediyorum hattaaa![]()
Salı günü akşam 10da ovitrelle yaptırdım, perşembe günü sabah 10da aşılama oldumBaksana senin geçmiştir ama bence sen Perşembe olsun aşılama ovitrella ne zaman yaptın
Göğüs hassasiyeti var mı seninde benim göğüs uçları acıyor ilaçtan sanırımSalı günü akşam 10da ovitrelle yaptırdım, perşembe günü sabah 10da aşılama oldum
Göğüs hassasiyeti yok ama karın ağrım hala geçmedi ağrısı devam ediyor, ve özel bölgemde yanma hissi var oda devam ediyor sende öyle bir sorun var mıGöğüs hassasiyeti var mı seninde benim göğüs uçları acıyor ilaçtan sanırım
Benim ilk gün oldu birde bugun ara ara adet ağrısı gibi giriyor ama bugün çok az oldu ağrı yanma hissi yok bendeGöğüs hassasiyeti yok ama karın ağrım hala geçmedi ağrısı devam ediyor, ve özel bölgemde yanma hissi var oda devam ediyor sende öyle bir sorun var mı
Selamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
Selamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
Sabah idrar testi yapayım dedim 2. Çizgi hafif silik çıktı umutlanmak istemiyorum çünkü geçen ayda ikinci çizhiyi gördüm ama kanda negatiftiAy sonu test yapıcam
İnşallah tutar sağlığıyla hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Kendimi normal hissediyorum hiç bi değişiklik yok olmazsafa yapcak bişi yok.
Ay sonu haberleşelim bakalım tutundu mu bebişler
11 gün olmuş aşılama olalı burada kameradan görünmüyor sanırım testin markası nedir inşallah hamilesinizdirSabah idrar testi yapayım dedim 2. Çizgi hafif silik çıktı umutlanmak istemiyorum çünkü geçen ayda ikinci çizhiyi gördüm ama kanda negatifti
Devlet desteksiz ilaç fiyatı bir kutu final f ve ovitrella 5600 falandı devlet destekli olursa yüzde 80 e yakın ilaçları devlet karşılıyorKızlar bende aşılama olucam gibi duruyor bu ay ovulasyonla deniyorumda olmazsa aşılama olacak. İğne fiyatları ve süreci nasıldı yakın zamanda yaptıran biri açıklayabilir mi?![]()
Anladım çok teşekkürlerDevlet desteksiz ilaç fiyatı bir kutu final f ve ovitrella 5600 falandı devlet destekli olursa yüzde 80 e yakın ilaçları devlet karşılıyor
11 gün olmuş aşılama olalı burada kameradan görünmüyor sanırım testin markası nedir inşallah hamilesinizdir
Prodoctor gibi bişiysdi inşallah hamileyimdir11 gün olmuş aşılama olalı burada kameradan görünmüyor sanırım testin markası nedir inşallah hamilesinizdir
Ne zaman kan vereceksinizProdoctor gibi bişiysdi inşallah hamileyimdir
Yarın akşam vereceğim gündüz çalışıyorumNe zaman kan vereceksiniz
Ayyy çok heyecanlı bize de haber verYarın akşam vereceğim gündüz çalışıyorum
Dua edin ne olurr veririmAyyy çok heyecanlı bize de haber ver
İnşallah isteyen herkese istediği zamanda hayırlısı ile nasip etsin AllahDua edin ne olurr veririm
Kızlarrr beta testim çıktı 114İnşallah isteyen herkese istediği zamanda hayırlısı ile nasip etsin Allah![]()
Sizce iyi bir değermi 17 temmuz aşılamaya göreKızlarrr beta testim çıktı 114