Aşılama pkos

Biz özel hastanede vermiştik bu testi orda farklı bir şekilde yazmislardi A b c d seviyesi diye yani hareketlilik ve sperm kalitesinin düşük olduğu söylenmişti
Hımmm benim eşimin testinde oran var ama bakalım ♥️ dualarınızı bekliyorum aşılama sürecindeyim 🥹

Başladım bugün yumurtama bakıldı. 2 yumurta büyümüş biri 12.5 biri 13 cm salı bir daha doktora gideceğim tekrar bakılacak.
Ben de adet olmayı bekliyorum banada aşılama yapılcakta sormak istedim😍 inşallah salıya güzel bir olgunluğa ulaşırlar😍

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum bende de pkos var. Regl 3. Gün gittiğimde aşılama için ilaçlara başladık femara sabah akşam ve Gonal f iğne 50 doz kullandım. Bugün ilaçlarım 5 gün oldu ve kontrole gittiğimde istediğimiz gibi yumurtalar uyarılmış sağda iki solda 2 şeklinde ama büyüklüğünü soramadım heyecandan. İlaçları bırak artık pazartesi ilişki Salı kontrole gel dedi umarım Salı yumurtalar çatlatma için uygun olurda aşılamaya geçeriz. Şuan benle aynı zamanda aşılama sürecine giren var mı acaba ?

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum bende de pkos var. Regl 3. Gün gittiğimde aşılama için ilaçlara başladık femara sabah akşam ve Gonal f iğne 50 doz kullandım. Bugün ilaçlarım 5 gün oldu ve kontrole gittiğimde istediğimiz gibi yumurtalar uyarılmış sağda iki solda 2 şeklinde ama büyüklüğünü soramadım heyecandan. İlaçları bırak artık pazartesi ilişki Salı kontrole gel dedi umarım Salı yumurtalar çatlatma için uygun olurda aşılamaya geçeriz. Şuan benle aynı zamanda aşılama sürecine giren var mı acaba ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizede umut olursunuz😍 ben adetimi bekliyorum olduğumda gidicem o zaman başlanıcak aşılamaya

İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ister istemez stres oluyoruz. Sürekli burda yazıları okuyorum umut için 😂 Birde pkos olmama rağmen hiç adet düzensizliği yaşamadım ben ortalama döngüm 26 gün

İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ister istemez stres oluyoruz. Sürekli burda yazıları okuyorum umut için 😂 Birde pkos olmama rağmen hiç adet düzensizliği yaşamadım ben ortalama döngüm 26 gün
Benimde öyleydi ben zaten pkos olduğumu evlendikten sonra öğrendim🤦🏻‍♀️ 2 yıllık evliyim sizin ne kadar oldu ne kadardır istiyosunuz?

Benimde öyleydi ben zaten pkos olduğumu evlendikten sonra öğrendim🤦🏻‍♀️ 2 yıllık evliyim sizin ne kadar oldu ne kadardır istiyosunuz?

Bende 6 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz başta hiç düşünmediğimiz için üstüne düşmedik ama bu kadar zaman korunmasız ilişkiyle olmayınca dedik bir problem var sebepsiz dedi doktor isterseniz önce aşılama deneyelim 2 kez max olmazsa tüp bebek deneriz düşünün dedi şimdi ilk defa aşılama olucak inşallah

Back
X