- 8 Ekim 2024
- 40
- 8
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar çatlatma iğnesi ve aşılama olup olumsuz sonuç alanlar kaçıncı gün adet oldunuz yada tam adet tarihinizde mi adet oldunuz ?
Teşekkürler malesef âdet oldum bugün14 Temmuz gecesi çatlatma iğnesi, 16 Temmuz aşılama, 27 Temmuz regl tarihi. Önceki döngünü göz önünde bulundurmamalısın, iğne olunca tarih değişiyor.
Hayırlısı olsun, önümüzdeki ay müjdeler alırız inşallahTeşekkürler malesef âdet oldum bugün
Ben 28 temmuz çatlatma 30 temmuz aşılama oldum test ne zaman yapsam sonuç alırım hala adet olmadımHayırlısı olsun, önümüzdeki ay müjdeler alırız inşallah![]()
Eğer tutmamışsa bugün yarın yani bu civarlarda adet olmanız beklenir ama inşallah tutmuştur ve regl başlamazBen 28 temmuz çatlatma 30 temmuz aşılama oldum test ne zaman yapsam sonuç alırım hala adet olmadım
Sizinde benle aynı bugün kontrolünüz vardı nasıl geçti ? Bu gece 12 de çatlatma iğnesi vuracağım perşembe öğlen 12 de de işleme alacakBende aynı süreçteyim femara kullandım salı günü doktor kontrolüm var suan 2 yumurta gelişti. Sizde hem sağ hem de solda mı gelişti ?
Umarım test sonucunuz pozitiftirBen 28 temmuz çatlatma 30 temmuz aşılama oldum test ne zaman yapsam sonuç alırım hala adet olmadım
Benimki de aynı perşembe işlem ancak, mikro çipli aşılama olacak, ama yıkama sonrası ne kadar sperm kalacağını söyleyecekler mi ?? Bana söylemeyeceklermiş tek tek bakılmıyormuş.Sizinde benle aynı bugün kontrolünüz vardı nasıl geçti ? Bu gece 12 de çatlatma iğnesi vuracağım perşembe öğlen 12 de de işleme alacak
Sizdeki durum neydi ? Eşiniz de vsrikosel var mıydı ? Benim durumum varikosel malesef.Eğer tutmamışsa bugün yarın yani bu civarlarda adet olmanız beklenir ama inşallah tutmuştur ve regl başlamazbu sıralar test yapmak için gayet uygun, sabah ilk idrarla daha doğru sonuç verir.
Benim iki yumurtam gelişmiş doktor tam istediğimiz gibi dedi ölçtü ama sormadım. Benimde ilk aşılamam o yüzden hiç bilmiyorum sperm sayısı söylenip söylenmediğini. Üçüz müBenimki de aynı perşembe işlem ancak, mikro çipli aşılama olacak, ama yıkama sonrası ne kadar sperm kalacağını söyleyecekler mi ?? Bana söylemeyeceklermiş tek tek bakılmıyormuş.
Bir de 3 yumurtam gelişmiş sağ 21
Sol 17 17 doktor uçüz olursa diye onay kağıdı imzalattıancak eşimde varikosel var sizdeki sorun neydi?
Ay inş seninde benimde istediğimiz gibi olsun, riskli olur diye kağıt imzalattı ancak sağlıklı olsun tek istediğim oBenim iki yumurtam gelişmiş doktor tam istediğimiz gibi dedi ölçtü ama sormadım. Benimde ilk aşılamam o yüzden hiç bilmiyorum sperm sayısı söylenip söylenmediğini. Üçüz müinşallah sağlıkla oluşsun büyüsün bebişlerimiz. Bende pkos var eşimde de yapısal olarak morfoloji düşük ama sayı ve hareketli sayı fazla olduğu için hiç problem değil demişti doktor ama uzun süredir sebepsiz hamile kalamadım maalesef
Evet sağlıklı olsun önemli olan oAy inş seninde benimde istediğimiz gibi olsun, riskli olur diye kağıt imzalattı ancak sağlıklı olsun tek istediğim oeşimde hem sayı hem morfoloji hem de ileri hız düşük
bende bunu anlamıyorum kimi doktor morfoloji önemli diyor kimisi sayı ve hız normalde sorun yok diyor, ne kadar süredir deniyordunuz acaba ?
Bize şu veya bu denilen bir şey olmadı canım. Benim tahlillerim, rahim filmim falan normal gelince eşimden spermiyogram istediler. Eşimin ilk testinde morfoloji ve ileri hız düşük çıkınca varikosel şüphesiyle ürolojiye yönlendirdiler ama temiz çıktı. 1 ay sonra yeniden test vermemizi istediler onda ileri hız artmıştı, morfoloji de 0'dan %3'e yükselmişti bu değerlerle olur, aşılama deneyelim dediler. İlki tutmadı ikinciyi yaptık şimdi bekleme sürecindeyim. İnşallah tutar, tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.Sizdeki durum neydi ? Eşiniz de vsrikosel var mıydı ? Benim durumum varikosel malesef.
Varikoselin üzerinden 1 yıl geçti bir gebelik sonuç kalp durmasışimdi aşılama sürecindeyiz.
Bazı doktorlar ameliyat üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bebek yoksa direkt tüp bebek diyorlar![]()
İnş canım sana da dua edeceğim bende pkos yok, ama dediğim gibi eşimdeki morfoloji çok sıkıntılı bir de son dönemlerde varikosel kaynaklı mı bilmiyorum cinsel isteksizlik var elinde olmayan sebeplerle.. varikosel testesron düşüklüğü yapıyormuşEvet sağlıklı olsun önemli olan osizin de ilk aşılama mı ? Bir de sizde pkos var mıydı ? Bizde 2 yıldır çok üzerine düşmeden deniyoruz ama olmadı maalesef sebepsiz diyor doktor inşallah yüzümüz güler bu ay sonu güzel haberi alırız
![]()
Teşekkür ederim canım. Bende öyle dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsinİnş canım sana da dua edeceğim bende pkos yok, ama dediğim gibi eşimdeki morfoloji çok sıkıntılı bir de son dönemlerde varikosel kaynaklı mı bilmiyorum cinsel isteksizlik var elinde olmayan sebeplerle.. varikosel testesron düşüklüğü yapıyormuşbenim bir gebelik kaybım var kürtaj oldum. Nasıl yükseldi acaba bizimki yerinde sayıyor o kadar şeye rağmen
![]()
Bende de çok az sol tarafımda ağrı oldu.Teşekkür ederim canım. Bende öyle dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsinrabbim kararlamıştır doğru zamanı inanıyorum. Bu arada dün gece 12 de çatlatma iğnemi yaptım sol taraftan bugün ağrım var çok sol kasığım belim bacağıma bile vuruyor ağrısı normal mi acaba? Dayanılmayacak gibi değil ama ağrıyor oturup kalkarken bile zorluyor sanki reglymişim gibi
Bende hiç bilmiyorum yarından sonraki belirtilerimiz bakalım nasıl olacak asıl yarından sonra beklemek zorBende de çok az sol tarafımda ağrı oldu.
Az önce de iç çamaşırıma sıvı su geldi, yumurtam çatladı benceyarın işlem 12.00 nasıl olacak bilemedim
![]()
Konuşalım mutlaka hangi hastanede yaptırdınız ? Tüp bebek merkezinde mi yoksa ?Bende hiç bilmiyorum yarından sonraki belirtilerimiz bakalım nasıl olacak asıl yarından sonra beklemek zor![]()
Medicana Bursa’da benim doktorum oraya gidiyorum ama bu işlemi hastanede değil tüp bebek merkezinde yapacakmışKonuşalım mutlaka hangi hastanede yaptırdınız ? Tüp bebek merkezinde mi yoksa ?