Aynen ben test yapmam da anca haftaya belli olur benim ki ilk aşılamam da 10. Gün adet olmuştum bakalım artık belki bu cuma kan veriririm yada pazar falanEvet hemen hemen çoğu hastaya veriyorlar. Gebelik oluşmazsa ilacı bıraktırıyorlar ve adet görüyorsun. Yoksa adet gecikiyor. Kan testi de olabilir ama ikisi için de kesin sonucu 12. Günden itibaren alabiliriz. Ben sabırsızlandığım için 7. Günden teste başlayacağım. Birşey görürsem kana giderim.
Özele mi gidiyorsun devlete mi?Bana aşı gününü yasakladı. Ve 24 saat duş da yasak. 2 gün sonra ilişki önerdi.
Özel bir klinikÖzele mi gidiyorsun devlete mi?
Ola ki bir şey çıkmazsa bekleyin hemen üzülmeyin testi tekrarlayın.Aynen ben test yapmam da anca haftaya belli olur benim ki ilk aşılamam da 10. Gün adet olmuştum bakalım artık belki bu cuma kan veriririm yada pazar falan
Ya çok teşekkür ederimBu ay sanki sizinki tutacak gibi. İnşaallah dua yerine geçsin.
Merhaba test pozitif görünüyorMerhabalar aşılama 17.gün testim bu şekilde Eki Görüntüle 3636056
Merhabalar aşılama 17.gün testim bu şekilde Eki Görüntüle 3636056
Negatif görmekten ikincisi kışlık hazırlık yapıyorduk o yoğunlukta erteledim açıkçası sancım devam ediyor amaMerhaba test pozitif görünüyor12-13 günlerde neden yapmadınız 17 gün yaptınız ?
Tahmini zaten 12-13-14 günlerde test yapsaydınız o zamanda çıkardı kesin yada direkt regli olurdunuz demekki o yogunlukta regliyi de unutmuş olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun kan verdiniz mi ? Kaçıncı aşılamanız ve belirtileriniz nelerdi progesteron vajinal fitil kullandınız mı?Negatif görmekten ikincisi kışlık hazırlık yapıyorduk o yoğunlukta erteledim açıkçası sancım devam ediyor ama
teşekkür ederimEvet benim ikinci günü başlamıştı yani benim doktorumun uyguladığı tedavi yönteminde 2. Günü başlıyordu bütün hastalarına
teşekkür ederimEvet adetin 2.3.4 günü gel diyolar o şekilde başlanıyor
Yarın sabah kan vericem 2.aşılama ilk günden beri sancı var ve hissediyorsunuz bir şey olduğunu. Progestan fitil kullanıyorum onunda etkisi büyükTahmini zaten 12-13-14 günlerde test yapsaydınız o zamanda çıkardı kesin yada direkt regli olurdunuz demekki o yogunlukta regliyi de unutmuş olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun kan verdiniz mi ? Kaçıncı aşılamanız ve belirtileriniz nelerdi progesteron vajinal fitil kullandınız mı?
Ya benimde ikinci aşılama doktor ilkinde de ikincisinde de progestan vermişti sabak akşam iki tane vajinal fitil kullan demişti. İlk aşılamam tutmadı kan ver dediği günden 3 gün önce adet oldum. Cuma günü ikinci aşılamam oldu bu sefer progestanı bir iki gün boyunca sabah akşam iki tane aldıktan sonra bir’e düşürdüm. Progestan beni çok etkiliyor kasık agrısı bel agrısı gögüs hassasiyeti. Senin adına çok sevindim darısı hayırlı afiyetlisiyle bana ve isteyen herkeseYarın sabah kan vericem 2.aşılama ilk günden beri sancı var ve hissediyorsunuz bir şey olduğunu. Progestan fitil kullanıyorum onunda etkisi büyük
İlk aşılamada doktorum izindeydi başka bi prof yaptı ve sonrasında hemen lavaboya gittim çok sıkışmıştım kendi doktorum olmayınca olmuyor tutmadı fitil kullanmama rağmen tam gününde regl oldum sonraki süreçte kendi doktoruma ulaşabildim ilgisi ve ekibi ile o an oldu dedim çok sıkışık da değildim aşılama olurken ama sonraki 3-4 saatte lekelenmem sancım oldu bir şeyler vardı yani çok dua ettim inan inşallah en kısa sürede hayırlısı ve kolaylıkla nasip olsunYa benimde ikinci aşılama doktor ilkinde de ikincisinde de progestan vermişti sabak akşam iki tane vajinal fitil kullan demişti. İlk aşılamam tutmadı kan ver dediği günden 3 gün önce adet oldum. Cuma günü ikinci aşılamam oldu bu sefer progestanı bir iki gün boyunca sabah akşam iki tane aldıktan sonra bir’e düşürdüm. Progestan beni çok etkiliyor kasık agrısı bel agrısı gögüs hassasiyeti. Senin adına çok sevindim darısı hayırlı afiyetlisiyle bana ve isteyen herkeseilk aşılamayla farkı neydi anlatırmısınız ?
İlk aşılamada femara ovitrelle kullandırdılar ama kendi doktorum femara gonal f dahil etti tedaviyeMerhaba herkesee, ben de bu ay 2. aşılama için tedaviye başladım. Şu an gonalf kullanıyorum ama pek umutlu değilim. Zaten yine tutmazsa bir sonraki süreçte tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Umarım hepimizin tedavileri sonuç verir ve çok uğraşmak zorunda kalmayız.
Bende ilkinde de ikincisinde de öyle bir lekelenme olmadı hayırlısı artıkİlk aşılamada doktorum izindeydi başka bi prof yaptı ve sonrasında hemen lavaboya gittim çok sıkışmıştım kendi doktorum olmayınca olmuyor tutmadı fitil kullanmama rağmen tam gününde regl oldum sonraki süreçte kendi doktoruma ulaşabildim ilgisi ve ekibi ile o an oldu dedim çok sıkışık da değildim aşılama olurken ama sonraki 3-4 saatte lekelenmem sancım oldu bir şeyler vardı yani çok dua ettim inan inşallah en kısa sürede hayırlısı ve kolaylıkla nasip olsun
Benim ilkinde lekelenme olmuştu ama sonuç negatif geldi. hiç önemsemeyin lekelenmeyi, içinizi ferah tutunBende ilkinde de ikincisinde de öyle bir lekelenme olmadı hayırlısı artık
Umarım sizinde emekleriniz boşa gitmez 2. Aşılamanız güzel sonuçlanırBenim ilkinde lekelenme olmuştu ama sonuç negatif geldi. hiç önemsemeyin lekelenmeyi, içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?