Hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlanır.Kızlar ben de bugün aşılama yaptırdım 9 milyon hareketli sperm vardı bizde de umarım tutmuştur hepimizin
Kan verdiniz miAynen ben test yapmam da anca haftaya belli olur benim ki ilk aşılamam da 10. Gün adet olmuştum bakalım artık belki bu cuma kan veriririm yada pazar falan
Aaaamiiiinn allahım hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlarlaHayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlanır.
Yok vermedim pazar yada pazartesi adet olmazsam vericem çatlatma iğnesinin bugün 10. Günü aşılamanın da 8. GünüKan verdiniz mi
Bugün 8. Günse aşılama günü döllenme olduysa erken testte çıkabilir. Ama bu benim fikrim çünkü 3 haftalık gebeyim lafını çok duyduk üç haftalık demek sizin şu anki günlerinize denk geliyor. Gerçekten umutlanmak istiyorum sizin için. İnşaallah tutmuştur. Kızlaar testim pozitif yazarsınız buraya inşaallah.Yok vermedim pazar yada pazartesi adet olmazsam vericem çatlatma iğnesinin bugün 10. Günü aşılamanın da 8. Günü
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinBugün 8. Günse aşılama günü döllenme olduysa erken testte çıkabilir. Ama bu benim fikrim çünkü 3 haftalık gebeyim lafını çok duyduk üç haftalık demek sizin şu anki günlerinize denk geliyor. Gerçekten umutlanmak istiyorum sizin için. İnşaallah tutmuştur. Kızlaar testim pozitif yazarsınız buraya inşaallah.
26 ağustos yani geçen salıTeşekkür ederim güzel dileklerin içinsen ne zaman aşılama oldun?
Bende 22 agustos26 ağustos yani geçen salı
Merhaba ben de cuma iğne olup cumartesi öğlen aşılama oldum. Cuma günü kontrolde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söyledi hemen iğnenin olman lazım dedi. Normalde hep 36 saat diyolar ama bu sefer benimde böyle olmuştuBenim garipsediğim şey şu oldu normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra dr değerlendirin der ya da aşılamaysa aşılamayı yapar. Ama ben pazartesi öğlen 12 civarı iğneyi vurulduktan sonra salı günü öğleden sonra 3:00 gibi aşılamamı oldum yani 26-27 saat sonra. Ve aşılamanın hemen öncesinde ultrasonda bir tane hariç kalan tüm yumurtaların çatladığını gördük. Acaba aşılama yapılırken dr lar bu detayı atlayıp çatlamayı mı kaçırıyorlar... Çünkü klasik 36 saat her yerde.
Bende perşembe günü aşılama oldum. Eşimin yıkamadan sonra 4milyon kaldı senin daha iyimiş. İnşallah tutarrKızlar ben de bugün aşılama yaptırdım 9 milyon hareketli sperm vardı bizde de umarım tutmuştur hepimizin
Gerekli görse verirdi benceKızlar doktor bana tutunması için ilaç falan vermedi herkese veriliyo mu? Sormam gerekir mi sizce
Bakalım sonuç nasıl olacak. Dr bana aşılamada %20 ihtimal var dedi.Merhaba ben de cuma iğne olup cumartesi öğlen aşılama oldum. Cuma günü kontrolde doktor yumurtanın çatlamak üzere olduğunu söyledi hemen iğnenin olman lazım dedi. Normalde hep 36 saat diyolar ama bu sefer benimde böyle olmuştu
Bana da çikolata kisti olduğu için %10-12 ihtimal dedi :/ tüp bebek için de %50 . Şansımız bol olsunBakalım sonuç nasıl olacak. Dr bana aşılamada %20 ihtimal var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?