Aşılama Asilama raporu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Kizlar ben tedaviye basladim ancak doktor raporun cikmaz dedi 2 yillik evliyim 3 yil sarti var dedi ben onu tup bebek icin gecerli diye biliyorum dedim ama yinede olmadi ve gonalf igneye 350 lira verdim ozel hastanede tedavi görüyorum sizcede bu iste bi aksilik yok mu 1 yil evli oldugu halde rapor cikaranlar var forumda anlamadim gitti sizde durum nasil

yok canim oylesey sen hangi hastaneye gittin tup bebek icin sartlar var asilama icin bi senelik hamilelikte olmazsa istenilen testleri yaptirip rapor cikio.bende 2bucuk senelik evliyim adet olunca asilama tedavim baslicak

3 sene sarti tup bebekte oluyor canim ama ozelde oyle bir sart yokmus.asilama da 3 sart olmasina gerek yok ben 2.5 senelik evliyim 2 kere asilama yaptirdim devlette yaptirdim ben

3 sene sarti tup bebekte oluyor canim ama ozelde oyle bir sart yokmus.asilama da 3 sart olmasina gerek yok ben 2.5 senelik evliyim 2 kere asilama yaptirdim devlette yaptirdim ben
merhaba, birsey sorabilirmiyim peki. suanda sizin sonuc nedir? 2 defa asilama yaptirmissiniz

yok canim oylesey sen hangi hastaneye gittin tup bebek icin sartlar var asilama icin bi senelik hamilelikte olmazsa istenilen testleri yaptirip rapor cikio.bende 2bucuk senelik evliyim adet olunca asilama tedavim baslicak

merhaba, tedavinizin sonucunu ögrenebilirmiyim aceba? bende suan o sürecteyim.

Merhaba canim ben 3 kere asilama yaptirdim fakat tutmadi hic biri simdi sira tup bebekte kasimda baslicaz insallah tedaviye
Hayirlisi olsun ins hakkinizda.benimde ilki tutmadi,simdi ikinciyi yaptiracagiz ins tutar.rabbim yüzümüze baksin insallah sag saglim bebeklerimiz olur.sende Sorun varmiydi aceba arkadasim?yoksa bilinmeyen inft.mi?

Hayirlisi olsun ins hakkinizda.benimde ilki tutmadi,simdi ikinciyi yaptiracagiz ins tutar.rabbim yüzümüze baksin insallah sag saglim bebeklerimiz olur.sende Sorun varmiydi aceba arkadasim?yoksa bilinmeyen inft.mi?
Insallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin tek tesellimiz dua esimde sorun var hareket sorunu birde sanirim morfoloji dusuk

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Insallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin tek tesellimiz dua esimde sorun var hareket sorunu birde sanirim morfoloji dusuk
aminn canim insallah, herseyde bir hayir vardir. umarim bizlerinde sag saglim bebisleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…