- Konu Sahibi surayalili
-
Benimde bu şişliğim ilk başta yoktu 8. 9. Günde falan başladı özellikle akşamları karnım davul gibi. Ama diğer konulara baktım herkeste oluyormuş bu şişlik hatta iğneden sonra başlıyormuş ama benim ilk günlerde yoktuİlk 2-3 gün aşılamadan kaynaklı o hafif sancı normal
İnşallah rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin emeğimizin karşılığını afiyetle yaşamayı nasip etsinAma bunlar ilaçların etkisiymiş ben pozitifi görmeden sevinemiyorum
Amin aminİnşallah rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin emeğimizin karşılığını afiyetle yaşamayı nasip etsinben ayın 4 ünde kan testi vermek için gideceğim sizlere sonucu yazacağım
Çok kayda değer bel ağrım olmadı, regl zamanı da olmazdı benim. Masa başı çalıştığım için ufak tefek olmuştur. Her gebelik farklıdır herkesin belirtisi de farklı. Aşılamadan itibaren o şişkinlik geçmedi karnım hala aynı şişkinliğim var.Hamilesiniz galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua eder misiniz? Hamilelerin duası kabul olur derler. Belinize ağrı oldu mu hiç? Beniö değişik bir ağrı var uyuşuk gibi. Normalde adet olacağım zaman belimin tam ortası ağırırdı
Evet haklısın. Belirti aramamak lazım zaten. Ama bir umut işteÇok kayda değer bel ağrım olmadı, regl zamanı da olmazdı benim. Masa başı çalıştığım için ufak tefek olmuştur. Her gebelik farklıdır herkesin belirtisi de farklı. Aşılamadan itibaren o şişkinlik geçmedi karnım hala aynı şişkinliğim var.
Hayır hiç sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senem hiç hamile kalmadığım için aşılama yaptırmak istedimAmin aminne kadar zamandır istiyorsunuz bir sorununuz varmı? Ben 6 sında vericem kan doktorum 15 gün sonra ver dedi
İnş bnde öyleyim gören hamile saniyolar ve lavaboya giderkende agrı oluyodu bnde şuan daha iyiyim tabiBende ufak tefek şeyler yapıyorum başka bir şey yapmadım patlamak üzereyim inşallah olumlu sonuç alırızda değer çektiğimiz sıkıntıya
Evet ama şimdi iyiyimİlk 2-3 gün aşılamadan kaynaklı o hafif sancı normal
Benim oldu kimyasal gebelik geçirdim bir daha hamile kalamadım picos hastasıyımmHayır hiç sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senem hiç hamile kalmadığım için aşılama yaptırmak istedim
Merhaba , Bende 2 gebeliği istediğimde doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim . Bişey sormak istiyorum aşılama için özelde ne kadar bir ücret ödediniz . Şuanlık ara verdik ama düşünürsek diye size sormak istedim :)Benim oldu kimyasal gebelik geçirdim bir daha hamile kalamadım picos hastasıyımm
Benim eşimdedw bende de sorunşar vardı çözdük şuan bir şeyimiz yok ama yine olmuyor. İlk aşılamanmıHayır hiç sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senem hiç hamile kalmadığım için aşılama yaptırmak istedim
Demekki yine olabilir ümidin var senin. Benim hiç olmadı. Pcosla hamile kalan çok varBenim oldu kimyasal gebelik geçirdim bir daha hamile kalamadım picos hastasıyımm
Kaç yıl yok senin pekiDemekki yine olabilir ümidin var senin. Benim hiç olmadı. Pcosla hamile kalan çok var
Biz 30 bindi ödedikMerhaba , Bende 2 gebeliği istediğimde doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim . Bişey sormak istiyorum aşılama için özelde ne kadar bir ücret ödediniz . Şuanlık ara verdik ama düşünürsek diye size sormak istedim :)
Evet ilk aşılamamBenim eşimdedw bende de sorunşar vardı çözdük şuan bir şeyimiz yok ama yine olmuyor. İlk aşılamanmı
3 yıldır istiyoruz. Beniö tüplerim kapalıydı ameliyat oldum açıldı. Eşim varikosel ameliyatı oldu uğraşıp duruyoruz 1 senedir bir sorunumuz yok ama olmuyoKaç yıl yok senin peki
Evet ilk aşılamam bendede pcos var ama tüplerim falan açık bir sorun olmadığını kendiliğinden olabileceğini söylediler ama biz artık beklemek istemedik.. hayırlısı olsun bakalımBenim eşimdedw bende de sorunşar vardı çözdük şuan bir şeyimiz yok ama yine olmuyor. İlk aşılamanmı
Ya çok geçmiş olsun bizimde bir sıkıntımız yok bende yumurta temellisi var oda hamileliğe engel değil dedi ve kendiligindende hamile kaldım oysaki bizde 2 yıldır istiyoruz olmuyo 2 yıldır evliyim3 yıldır istiyoruz. Beniö tüplerim kapalıydı ameliyat oldum açıldı. Eşim varikosel ameliyatı oldu uğraşıp duruyoruz 1 senedir bir sorunumuz yok ama olmuyo
Aynn bizdede öle ama işte hayırlısı olsun hepimiz içinEvet ilk aşılamam bendede pcos var ama tüplerim falan açık bir sorun olmadığını kendiliğinden olabileceğini söylediler ama biz artık beklemek istemedik.. hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?