Aşılama Aşılama sırasında sıkıntı yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aranızdan hamile kalan olmadı mı ben de bu ay aşılama yaptıracağım
Maalesef hamilelik yok. Aksine tuhaf şeyler yaşıyorum. Adetime 5 gün kala kanamam geldi ve bugün 3.günü kanamanın doktora gittim meğerse yumurtalarim hala catlamamıs o yuzdenmis kanama .çatlatma iğnesi oldum fakat kanama varken nasıl ilişki olcak bilemiyorum

Okudum nette böyle durumda olup ilişkiye giren varmış. Doktorum izmir in en iyi doktorlarından herhalde bi bildiği vardır dedim. Fazlada bişey soramadim ilk defa başıma geliyor böyle bişey

Okudum nette böyle durumda olup ilişkiye giren varmış. Doktorum izmir in en iyi doktorlarından herhalde bi bildiği vardır dedim. Fazlada bişey soramadim ilk defa başıma geliyor böyle bişey
Bilmiyorum benim pek aklıma yatmadı canım sen bilirsin kanama ile ilişki olmaz istesen hazreti doktor olsun saçma geldi hiç bir doktor adet iken yumurta catltrtmaz ki zaten o yumurta Adetken gider bilmiyorum sen bilirsin

Kızlar çatlatma iğnesinin 7.günü bitmek bilmeyen bel ve kasık ağrım var ve gaz. Geceleri uyuyamıyorum ağrıdan. Ve ne ilginçtir ki ilk defa göguslerim ağrıyor evde yürürken tutuyorum acimasin Die. Doktoruma sordum ağrılar için parol önerdi ve bol su iç sakin kabiz olma dedi. Allahım bu sefer gelsin bebek

Iyı de canım kanama dıye baahettıgın adet kanamasıysa dktrunun sana ılac vermesı lazım o yumurtaları atman lazm vucudundan yksa Allah mıhafaza kıst olur onlar. Bı arkadasım adetının ucuncu gunı asılama tedavısı ıcın gıttıgınde 21 mm yumurtası varmıs dktr ılacla attırmıs kalırsa kıst olur demıs

Bilemiyorum doktorum catlatma ignesi verdi o yumurtalar icin .suan 7.gunum agrim cok var.daha oncede cok catlatma ignesi yaptirdim hic goguslerim agrimadi bu ay cok fazla agriyor

Hanimlar dün ikinci aşılamamı oldum fakat ilkinde ve ikincisinde doktorum aşılama yaparken zorlandi cunku rahim ağzı kapali görunuyordu önce onu acmak icun ugrasti sonra asilama yapti sonrasinda dayanilmaz ağrı oldu yarim saat kadar.boyle aksilik yasayip hamile kalan hanimlar tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Canım ben de 3 gun oldu ikinci asilamami olalı Benimki de çok zor oldu ilki de böyle olmuştu benim rahim yan duruyo hemde çok damarli önce onu düzeltiyor sonra asilama yapıyo canım çok yaniyo

Canım ben de 3 gun oldu ikinci asilamami olalı Benimki de çok zor oldu ilki de böyle olmuştu benim rahim yan duruyo hemde çok damarli önce onu düzeltiyor sonra asilama yapıyo canım çok yaniyo
Sanirim benimde oyle asilamadan sonra agliyorum resmen agridan.simdi 3.asilama yaoilcak cok korkuyorum

Sanirim benimde oyle asilamadan sonra agliyorum resmen agridan.simdi 3.asilama yaoilcak cok korkuyorum
Çektiğimiz acilarin karşılığını sağlıklı sıhhatli evlatlarla versin Rabbim inşallah olabilir canım belki seninde bnm ki gibidir önce sivri uclu bi aletle rahmimi cekiyo hissediyorum içimden bişey çekildiğini acısı çok zor oluyo doktorum hem Özür diliyo hem işleme devam ediyo terler içinde kan da geliyo biraz

Korkma canım allaha siğin cekemeyecegimiz bi acı olmasa rabbim vermez dua et ve kasma sakin kendini bizim topik var temmuz 2016 asilama yaptiracaklar burayaburaya diye gel orda paylaşalım yaşadıklarımızi belirtileri simdiden iki hamiş çıktı :) ;)

Back
X