Aşılama sonrasi 13.gun sonrası test

Ay hadi bakalım ya erken duyurmuş bebeğiniz kalbini maşallah yaaa inşallah benimki de sizin ki gibi olur

Evet pozitif coktandir pozitif aslında Allah razi olsun canım benim

Sağol canım benim en son 21 Şubat'ta gittik 4 haftalikta kese göründü ama çok küçük bı keseydi daha 4 mm ondan sonra gitmedim daha haftaya saliya tekrar gidicem bakalim
Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı denemendi canım ben 19 Şubat'ta aşılama yaptım 10 cu günüm dün sol tarafımda ağrı oluyordu hangi günler ne olurdu yazarmisin

Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı denemendi canım ben 19 Şubat'ta aşılama yaptım 10 cu günüm dün sol tarafımda ağrı oluyordu hangi günler ne olurdu yazarmisin
Amin canım inşallah İlk denememdi benimde sağ kasığımda ağrı batiyodu başka hicbir belirtim yoktu hala da yok inşallah tutar asilaman seninde

Amin canım inşallah İlk denememdi benimde sağ kasığımda ağrı batiyodu başka hicbir belirtim yoktu hala da yok inşallah tutar asilaman seninde
Teşekkür ederim canım insallh rabbim isteyen herkese nasip etsin senin sağ yurtanmi olgunlaşmış ti benim soldaki iki yumurta olgunlaşmış demişti doktor sol tarafımda batmalar oluyor ondan sordum

Teşekkür ederim canım insallh rabbim isteyen herkese nasip etsin senin sağ yurtanmi olgunlaşmış ti benim soldaki iki yumurta olgunlaşmış demişti doktor sol tarafımda batmalar oluyor ondan sordum
Aynen sağdaki gelismisti ya hadi hayırlısı insallah guzel haberler alırsın

Öncelikle hayirlisi olsunbenim asilamanin 7.gunu sendeki vurulduktan bebisi ogrenene kadarki belirtilerini yazar misin rica etsem

Öncelikle hayirlisi olsunbenim asilamanin 7.gunu sendeki vurulduktan bebisi ogrenene kadarki belirtilerini yazar misin rica etsem
Tsk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin Benim hiç belirtim olmadı 3 kez asilama oldum hepsi tuttu çok şükür hiç birinde belirtim olmadi hep testte öğrendim

merhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?

Çatlatma iğnesinin etkisi 12.gun gidiyor diye biliyorum ama idrar testinde doğru sonuç çıkarmı bilmiyorum.asilamami oldunuz yoksa sadece çatlatma iğnesi mi kullandınız?

Aşılamamin 12 Ci günü leke gördüm bunu yaşayan varmı tutmamismidir aça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…