Doktoruna başvur çatlatma iğnesi çok yaptım bu belirtileri yapmaz normaldemerhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?
Hmm anladım test çatlama iğnesinden ne kadar sonra doğru çıkar bilmiyorum ama iğneden sonra asilama olunca eğer tutmuşsa 13. 14.gunu çıkıyor pozitif olup olmadığısadece catlatma ıgnesı vuruldum
Merhaba aşılama ücreti nedir acaba tüp bebek gibi pahalı bir işlem mi özelde mi yaptirdinizCnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak timInşallah seninde kanda pozitif çıkar güzel sonuçlar alırsın.
Özel yaptırdım ilaçlarla 2500 tl bulduMerhaba aşılama ücreti nedir acaba tüp bebek gibi pahalı bir işlem mi özelde mi yaptirdiniz
kesınlıkle kan testi ver benceAşılamamin 15 Ci günü test yaptım bugün negatif çıktı morlalim yerle bir olduikinci kez yapıp tutan varmı
Testim de negatif çıktı dün adet oldum malesef rabbim isteyen herkese bizede nasip etsinkesınlıkle kan testi ver bence
kacıncı gun adet oldun catlatmadan sonra ? ben hala olmadım hasta test yapamıyorum korkudannKan
Testim de negatif çıktı dün adet oldum malesef rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin
15 Ci gün yaptım benkacıncı gun adet oldun catlatmadan sonra ? ben hala olmadım hasta test yapamıyorum korkudann
Tekrardan aşılamâ yaptım 5 ci günüm bugün ama ilk yaptığımda karnında batmalar oluyordu bu defa hiç bir belirti yok duanızı istiyorum15 Ci gün yaptım ben
Sizde ne gibi belirtiler vardı bende aşılama yaptım bugün 13.gün ve çok tedirginimCnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak timInşallah seninde kanda pozitif çıkar güzel sonuçlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?