- 29 Aralık 2023
- 18
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi hasananonim
-
Ben 13. Gün kan testi verdim kasık ağrım ara ara oluyor midem bulanıyor birde onun dışında şuan için başka belirtim yokHayırlı olsun çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin Sizin kaç gün sonra test yaptiniz nasıl belirtiler vardı benim bugün iğnenin 11 asılamanin 10. Günü ara ara hafif kasik ağrısı ve su gibi bir akıntı başka hiç bisey yok
Amin inşallah çok teşekkür ederim canm Allah ikimizede bu ay mutlu haber almayı nasip etsin inşallahAyy hiç bir fikrim yok canm amaa belki bebiş belirtisidr yaaa
Ayy az kaldı pazartesiye hayırlı haberler inşallah canm
Ayyy gözün aydın canım sağlıkla kucağına alBenim kan testimde pozitif çıktı
Aminn amin canm ama ben elendim malesefAmin inşallah çok teşekkür ederim canm Allah ikimizede bu ay mutlu haber almayı nasip etsin inşallah
Belkide bu kez regl değildir sakin ol canm pozitif düşün bence pozitif olsunAminn amin canm ama ben elendim malesef
Regli agrılarm başladı
Saolasun benim 9 , 10 gün önceden başladığı için
Ay ne ağladm kız sorma ama hepp yaşadgm agrydı hepBelkide bu kez regl değildir sakin ol canm pozitif düşün bence pozitif olsun
Semde iyi ki varsın canm. Bende sürekli buraya giriyorum bakıyorum müsait oldukça senden mesaj varmı bir şeyler yazmışmısın diye.Ay ne ağladm kız sorma ama hepp yaşadgm agrydı hep
Allahm büyük mucızede olabilir ama ıcımde pozitif histe yok
Sizler iyiki varsnz
Bazen belirti olmaması da güzel bence canmSemde iyi ki varsın canm. Bende sürekli buraya giriyorum bakıyorum müsait oldukça senden mesaj varmı bir şeyler yazmışmısın diye.
Bendede hiç belirti yok canm ya. Ne bulantı nede baş dönmesi nede yerleşme kanaması. 12 gün bitti belirti yok
Canım biz aynı gün aşılama yapmışız benimde bugün aşılama günüyle 13.gün ama belim ve kasık ağrım var heralde regl olacağım modum çok düştü test falan yapmadan bide regl olursam bütün emeklerim çöp oldu sanırımSemde iyi ki varsın canm. Bende sürekli buraya giriyorum bakıyorum müsait oldukça senden mesaj varmı bir şeyler yazmışmısın diye.
Bendede hiç belirti yok canm ya. Ne bulantı nede baş dönmesi nede yerleşme kanaması. 12 gün bitti belirti yok
Amin canm amin inşallah sendende güzel haberler alırız inşallahBazen belirti olmaması da güzel bence canm
Bak benim regli ağrım oldu ya mesela günler önceden modum düştü , inşallah senden güzel haberler alacağız
Evet canm benim bugün 13 günüm. 25 Aralıkta aşılama oldum. Karnıma bıçak saplar gibi ağrılar giriyor bazen artık organlarimi stresten unuttum desem yeridir nere tam bilmiyorum karın deyip geçiyorum aslında. Ben Pazartesi günü test vercem inşallah. Senin, blue8816 ve benim sonuclarimiz pozitif olsun inşallahCanım biz aynı gün aşılama yapmışız benimde bugün aşılama günüyle 13.gün ama belim ve kasık ağrım var heralde regl olacağım modum çok düştü test falan yapmadan bide regl olursam bütün emeklerim çöp oldu sanırım
Senin içinn çokça âmin canm BEnim olmadı maalesefAmin canm amin inşallah sendende güzel haberler alırız inşallah
Benimde aynı şekil de cnm pazartesi ye kadar regl olmazsam inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEvet canm benim bugün 13 günüm. 25 Aralıkta aşılama oldum. Karnıma bıçak saplar gibi ağrılar giriyor bazen artık organlarimi stresten unuttum desem yeridir nere tam bilmiyorum karın deyip geçiyorum aslında. Ben Pazartesi günü test vercem inşallah. Senin, blue8816 ve benim sonuclarimiz pozitif olsun inşallah
Daha çok erken senin için umutsuzluğa kapılma cnmSenin içinn çokça âmin canm BEnim olmadı maalesef
Amin inşallah canım ama bu kadae emin olma sen pozitif ol lütfenSenin içinn çokça âmin canm BEnim olmadı maalesef
Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallahBenimde aynı şekil de cnm pazartesi ye kadar regl olmazsam inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Daha çok erken senin için umutsuzluğa kapılma cnm
Güzel destekleriniz için teşekkür ederim kızlarm ama hem agrım var hemde içimde hiçbir his yokAmin inşallah canım ama bu kadae emin olma sen pozitif ol lütfen
Kız aile hekiminde ertesi gün sonuç çıkarr yaaa nasıl bekleyecegiz☺Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah
Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız iBenimde aynı şekil de cnm pazartesi ye kadar regl olmazsam inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Canm yaşadığım ilçede acilde gebelik testi yasaklanmış o nedenle aile hekimine yönlendirme yaptılar iki ay önceAh bebeim her ay aynı ağrıları yaşaynca elimde değil cok üzüldüm inan ki..
Güzel destekleriniz için teşekkür ederim kızlarm ama hem agrım var hemde içimde hiçbir his yok
Kız aile hekiminde ertesi gün sonuç çıkarr yaaa nasıl bekleyecegiz☺
Cnm durumun nasıl bugünAmin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız i
Canm yaşadığım ilçede acilde gebelik testi yasaklanmış o nedenle aile hekimine yönlendirme yaptılar iki ay önce
Benimde şimdi karın bölgesinde ağrım arttı hatta şimdi peçete sütlü kahverengiye yakın akıntı gibi şeyler gördüm korku saldı içimi canm ya.
Bende sonuç Pazartesi çıkar diye biliyorum çünkü burası küçük bı ilçe Bitlis Ahlat'ta yaşıyorum ben görev nedeniyle
Belirti yok canm korku çok fazla, hissettiğim de yok.Cnm durumun nasıl bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?