Aşılama sonrası 5.gün

Ben 13. Gün kan testi verdim kasık ağrım ara ara oluyor midem bulanıyor birde onun dışında şuan için başka belirtim yok

Ay ne ağladm kız sorma ama hepp yaşadgm agrydı hep
Allahm büyük mucızede olabilir ama ıcımde pozitif histe yok
Sizler iyiki varsnz
Semde iyi ki varsın canm. Bende sürekli buraya giriyorum bakıyorum müsait oldukça senden mesaj varmı bir şeyler yazmışmısın diye.
Bendede hiç belirti yok canm ya. Ne bulantı nede baş dönmesi nede yerleşme kanaması. 12 gün bitti belirti yok

Bazen belirti olmaması da güzel bence canm
Bak benim regli ağrım oldu ya mesela günler önceden modum düştü , inşallah senden güzel haberler alacağız

Canım biz aynı gün aşılama yapmışız benimde bugün aşılama günüyle 13.gün ama belim ve kasık ağrım var heralde regl olacağım modum çok düştü test falan yapmadan bide regl olursam bütün emeklerim çöp oldu sanırım

Evet canm benim bugün 13 günüm. 25 Aralıkta aşılama oldum. Karnıma bıçak saplar gibi ağrılar giriyor bazen artık organlarimi stresten unuttum desem yeridir nere tam bilmiyorum karın deyip geçiyorum aslında. Ben Pazartesi günü test vercem inşallah. Senin, blue8816 ve benim sonuclarimiz pozitif olsun inşallah

Benimde aynı şekil de cnm pazartesi ye kadar regl olmazsam inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Benimde aynı şekil de cnm pazartesi ye kadar regl olmazsam inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah

Daha çok erken senin için umutsuzluğa kapılma cnm

Ah bebeim her ay aynı ağrıları yaşaynca elimde değil cok üzüldüm inan ki..

Amin inşallah canım ama bu kadae emin olma sen pozitif ol lütfen
Güzel destekleriniz için teşekkür ederim kızlarm ama hem agrım var hemde içimde hiçbir his yok

Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah
Kız aile hekiminde ertesi gün sonuç çıkarr yaaa nasıl bekleyecegiz☺

Amin inşallah canım. Saat 11 de eşim okuldan gelecek hastaneye aile hekimliğine gitcez. İucumuz içinde hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız i
Canm yaşadığım ilçede acilde gebelik testi yasaklanmış o nedenle aile hekimine yönlendirme yaptılar iki ay önce
Benimde şimdi karın bölgesinde ağrım arttı hatta şimdi peçete sütlü kahverengiye yakın akıntı gibi şeyler gördüm korku saldı içimi canm ya.
Bende sonuç Pazartesi çıkar diye biliyorum çünkü burası küçük bı ilçe Bitlis Ahlat'ta yaşıyorum ben görev nedeniyle

Cnm durumun nasıl bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…